سلام
ناروتو 586:
Printable View
سلام
ناروتو 586:
بالاخره چشممون به جمال ایزانامی روشن شد...جالب بود که کابوتو توی یک روند تکراری گرفتار شده بود
کابوتویی که ادعا میکرد تحت گنجتسو قرار نمیگیره...ولی این تکنیک بدجوری اون رو عصبی کرده بود.
حالا باید دید ایتاچی چطور کابوتو رو مجبور به از بین بردن ادوتنسه میکنه!
آره خوشمان امد ..اولش فکر کردم یه رابطه ای بین اون پرهای کلاغ که زیر پای کابوتو می رفتنٰ هستش ... بعد فهمیدم که کابوتو خیلی وقته توی یه چرخه گنجوتسو گیر کرده ...جالب بود ... حالا چه بلایی سره اون چشم ایتاچی میاد ..همون که باهاش ایزانامی زد ؟؟؟نقل قول:
بالاخره چشممون به جمال ایزانامی روشن شد...جالب بود که کابوتو توی یک روند تکراری گرفتار شده بود
کابوتویی که ادعا میکرد تحت گنجتسو قرار نمیگیره...ولی این تکنیک بدجوری اون رو عصبی کرده بود.
حالا باید دید ایتاچی چطور کابوتو رو مجبور به از بین بردن ادوتنسه میکنه!
در مورد کابوتو هم فکر کنم ایتاچی از توی فکرش طریقه غیر فعال کردن ادوتنسی ر و میکشه بیرون ..همون فنی که کابوتو به توبی در مورد تکنیکش گفت ... اوایل جنگ بودش ..
سلام
2 چپتر اخر رو ندیده بودم الان دیدم عجب وضعیتی شده... اخرین قسمت ایتاچی گفت سرنوشت کابوتو رو در دست داره یعنی چی کابوتو که الان به میل خودش داره رفتار میکنه!!
کابوتو توی گنجوتسوی ایتاچی گیر کرده و توی یه چرخه افتاده .. کاریش هم نمی تونه بکنه ..در واقع الان مرگ و زندگیه کابوتو دست ایتاچی هستش ..نقل قول:
2 چپتر اخر رو ندیده بودم الان دیدم عجب وضعیتی شده... اخرین قسمت ایتاچی گفت سرنوشت کابوتو رو در دست داره یعنی چی کابوتو که الان به میل خودش داره رفتار میکنه!!
مانگای 587 هم اومد
ایتاچی توضیحات خوبی در مورد ایزاناگی و ایزانامی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان معلوم شد چه خبره
اون حلقه ی بی نهایت تو ذهن کابوتو هست نه در واقعیت
کابوتو الان 2 راه داره! یا تو اون لوپ بمونه یا واقعیت رو قبول کنه
واقعیت رو هم که ایتاچی بهش میگه یا شایدم بهتره بگیم تحمیل میکنه که متوقف کردن ادوتنسه باشه
یحتمل هفته دیگه تالک نوجتسوی ایتاچی با ساسکه رو داریم و بعدش هم یکم جنگ کاگه ای و بعدش ادو متوقف میشه.....
میمونه یک جنگ که اون هم به پیش بینی من ناروتو + ساسکه در مقابل توبی خواهد بود!
من متوجه تاثیر ایزانامی بر روی ایزاناگی نشدم...چطور میشه با ایزانامی کاربر ایزاناگی رو گرفتار کرد؟!
یعنی کسی که توی ایزانامی گرفتار بشه با ایزاناگی هم نمیتونه از اون فرار کنه؟!
نه اون واسه اینه که نتایجی که بدست میاد رو عوض نکنن! یعنی بخاطر یه فرق کوچیک تو نتایج بین جماعت اوچیها بحث میشده و هی ایزاناگی میزدن! ایزانامی واسه اینه که تو یک حلقه بی نهایت بیتن و تا حقیقت رو قبول نکنن خارج نشن
اون واقعیتی که باید قبول کنن هم دست کسی هست که ایزانامی رو اجرا میکنه
حقیقتا تکنیک وحشتناکیه...
این قوم اوچیها مثل این که به چشمهاشون علاقه ای نداشتن که همگی ایزاناگی یا ایزانامی میزدن :31:
پس اونجا که گفته بود برای ایزاناگی به ژن سنجو نیازه چی شد؟! مثل این که کیشی یادش نمیمونه چی گفته و چی نگفته !