نقل قول:ببخشيد من فرصت سرچ كردن ندارم اينهايي كه معرفي كرديد همه گرافيك آنبرد دارن؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:ببخشيد من فرصت سرچ كردن ندارم اينهايي كه معرفي كرديد همه گرافيك آنبرد دارن؟نقل قول:
به نظر شما ، P5E3 Premium WIFI قویتره یا XFX 790i Ultra Sli ؟
میدونم هنوز نیومده، میخواستم نظرتونو بدونم.
سلام دوستان در مادربورد Asus P5q Deluxe برای گرافیک دو تا اسلات سیاه داره و یک اسلات آبی گرافیکو باید تو اسلات آبی بزارم؟
مادربورد ASUS P5Q بهترين انتخاب هستشنقل قول:
مادربورد هاي ECS هم مادربوردهاي ارزون قيمت هستن
آره بايد تو اسلت آبي بزاري پيش فرض اون هستنقل قول:
1 - همه فنوم ها X3,X4 و در آينده X2 كه جايگزين ATHLON X2 هست كه تكنولوژيش ساختش مثل فنوم هست (معماري K10.5 هست)نقل قول:
2-اين مادربورد چيپست قوي داره و ميتونه فنوم 9850BLACK EDITION رو ساپورت كنه ولي امكانات اوركلاكش به چيپ 790FX نميرسه
3-آره انتخاب خوبي هست
4- FX من چيزي نشنيدم راجب X2 هم بالا گفتم
آره همه گرافيك آنبورد هستن ولي من به شخصه گرافيك M2A-VM رو خيلي قبول دارمنقل قول:
1.هم فنوم سه هسته ای هم 4 هسته ای رو پشتیبانی میکنه.چون am2 هست مدل های قبلی cpu رو هم پشتیبانی میکنه.نقل قول:
2.متخصص نیستم... :دی
3.برای چه استفاده ای؟ با توجه به اینکه گرافیک آنبرد داره...فکر کنم نمیخواید کارت گرافیک بخرید.
4.همه رو پشتیبانی میکنه AM2+ دیگه.
بله هر دو تایی که معرفی کردن گرافیک آنبرد دارن.نقل قول:
اولی corosssfire میتونید استفاده کنید دومی SLI از کدوم میخواید استفاده کنید چون این دو تا به کلی با هم فرق دارن.نقل قول:
شهاب جان میشه لطف کنی برای حرفت مدرک بیاری.نقل قول:
از هر سایتی باشه قبوله. فقط یک مورد پیدا کن و لینک بذار.
منتظر جوابتم. ممنون
اين حرفي بود كه من هم تو اين فروم شنيدم هم جاهاي ديگه و ميدونم درسته چون اينتل نمياد بابت يه پردازنده تري اين همه اختلاف قيمت فاهشي رو بذارهنقل قول:
2 تو تاپيك پردازنده بپرس مطمئنم اساتيد هم اين حرفو بهت ميگن
3 پردازنده ها تست ميشن قبل بسته بندي و اينكه گارانتي دارن در صورت حل مشكل ميشه اونو دوباره با قيمت پائينتر فروخت نه اينكه شركت سازنده اونو بندازه بيرون (انداختن بيرون يك وسيله معيوب اقتصادي نيست)