امروز چندین بار اینترنت قطع شد برای شمام همینطور بود؟نقل قول:
Printable View
امروز چندین بار اینترنت قطع شد برای شمام همینطور بود؟نقل قول:
فقط امروز نیست. چندین روزه که قطعی های مکرر کلافه کرده همه رو. امروز هم یکی از روزای اوجش بود که دیگه تصمیم گرفتم شکایته رو ثبت کنمنقل قول:
جالبه موقع قطعی، تلفن پشتیبانی رو هم مشغول میکنن!!!
از دو سه هفته پیش که اینترنت کلا بهم ریخته هر موقع صبح شب نیمه شب دم صبح هم 1544 بگیری مشغول هست فکر کنم کلا برای یکسری جاها برداشتن مشغول کردن که جواب ندن. نمیدونم 1544 برای همه مشغول هست یا برای من و شما ؟نقل قول:
کیفیت آشغال به کنار از دیروز تا حالا ۳ بار قطعی چند دقیقه ای داشتم یکیشم همین چند دقیقه پیش.نقل قول:
متاسفانه اینجوری اعصاب خوردیه... برای همین نت ایرانسل رو با اینکه سرعتش کمه اما بازم قابل استفاده هست چون هر یک ساعت یکبار قطعی رو نداره.نقل قول:
بله همچنان هم ادامه داره :n34:نقل قول:
حدودا فکر کنم 15 روز به سرویسم اضافه شدنقل قول:
سرعت تک کانکشن پایین و IDM بالا
به هر حال من خسارت گرفتم
شاید زیاد 15 روز به درد بخور نباشه
ولی باز بهتر از هیچی بود
بعدش هم مشکلم تقریبا حل شد و تک کانکشن خوبه فعلا
چی چی سرعت ایرانسل کمه؟؟ سرعت ایرانسل من حدود 20 برابر آسیاتک آشغاله که به زور 4 مگو جواب میده :n35:نقل قول:
اگر ایرانسل بیاد و مودم ها رو قسطی بده که همه بتونن بخرن + بسته های تخفیفی خوب بده مثل گیگ باکس
به نظرم می تونه بازار ADSL رو کلا جمع کنه
الان قصد تمدید داشتم و دیدم که آسیاتک ، ترافیک های 1،2و 4 گیگ رو برای سرویس حامی برداشته !!
یعنی اگر من بدونم که در ماه آتی مصرف زیادی نخواهم داشت ولی باز هم مجبورم که حداقل 6 گیگ ترافیک بخرم یا اینکه سرعت 256 رو با 4 گیگ بردارم . این یعنی ته دزدی . انتهای سواستفاده .