امروز توی همین تاپیک یه نفر از مشهد بود. توی پستهای چند صفحه آخر بگردین پیداش میکنین. شاید بتونین باهاش ارتباط برقرار کنیننقل قول:
Printable View
امروز توی همین تاپیک یه نفر از مشهد بود. توی پستهای چند صفحه آخر بگردین پیداش میکنین. شاید بتونین باهاش ارتباط برقرار کنیننقل قول:
من خطم رو 4 مگ بسته شده و چه روزانه چه شبانه بیشتر از 430 ندیدم سرعتم برهنقل قول:
سرور داخلی هم همین بود
همین الان 512 حجمینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دیشب من سرویس 2 مگ لعنت ب این پارس آفلایننقل قول:
دیشب من که خیلی خوب بود من 8 گیگ دانلود کردم تازه رو 4 مگ بسته شده سرویسم البت خودم 9 مگ نخواستم
ولی شب قبلش و قبل اون خراب بود 4 گیگ گرفت فقط
متوسط شبی 6.5 گیگ میشه گرفت که خب فکر نکنم هیچ isp شبانش از این بهتر باشه هرچند قبول دارم هنوز خیلی خیلی وضع نت خرابه ولی بین بد و بدتره دیگه
به نظر من پارس تو این وضع بد از همه بهتره حد اقل منطقه ما اینجوریه
سرویسم هم 256-10gb
شما شانست خوبه !نقل قول:
دیشب من که خیلی خوب بود من 8 گیگ دانلود کردم تازه رو 4 مگ بسته شده سرویسم البت خودم 9 مگ نخواستم
ولی شب قبلش و قبل اون خراب بود 4 گیگ گرفت فقط
متوسط شبی 6.5 گیگ میشه گرفت که خب فکر نکنم هیچ isp شبانش از این بهتر باشه هرچند قبول دارم هنوز خیلی خیلی وضع نت خرابه ولی بین بد و بدتره دیگه
به نظر من پارس تو این وضع بد از همه بهتره حد اقل منطقه ما اینجوریه
سرویسم هم 256-10gb
اگه نه من با سرویس 512 شبی بیشتر از 1.5 گیگ نمیتونم بگیرم از سرور خارجی !
سلام دوستان.
من میخوام مودم وایرلس بگیرم.
میخواستم ببینم عین قدیم باید حتماً از این مودما باشه که توی سایتشون گذاشتند؟
بین مودم های وایرلس کدومشون از همه بهتره و وایرلسش قویه؟
ممنون :n12:
پروتکل IP بیست بایت هدر داره TCP هم 20 بایت داره پس MSS (ماکزیمم سگمنت سایز) باید همیشه 40 تا از MTU کمتر باشه(حداقل)... برای پارس هم فکر کنم باید MTU رو کمتر از 1300 بذاری... MTU رو هر چی گذاشتی MSS رو 40 تا کمتر بذار...نقل قول:
این چیزا معمولن اتوماتیک تنظیم میشه برای چی اینقدر دستکاریش میکنین آخه؟ :n13:
حدس میزنم شما MTU رو از توی رجیستری ویندوز تغییر دادید و یه مقدار بیشتر از 1300 گذاشتین یا اینکه MSS رو تغییر دادید... با این کار پکت هاتون فرگمنت میشه و بعضی سرورها پکت هاتون رو قبول نمیکنن.نقل قول:
MTU غیر مجاز نداریم ما!
هیچ ISP ای مقدار MTU رو محدود نمیکنه ؛ من به پشتیبانی پارس زنگ زدم و گفتن محدود میکنیم واسه مدیریت شبکه و ... !نقل قول:
حداکثر MTU واسه PPPOE ، مقدار 1492 هست که بیشتر سرور ها حداقل MTU 1365 رو نیاز دارند . اما پارس رو 1273 محدود کرده ؛
درسته این 1365 یا 1492 استاندارد نیست ولی بیشتر سرور ها اجازه اتصال با MTU پایین رو نمیدن که البته راه دور زدنش هم اتصال با Bridge به جای PPPOE هست .