این مدیریت ترافیک چیه واسه من ایمیل اومده ؟ تنظیماتش در حیطه اختیارات ما نیست ؟
Printable View
این مدیریت ترافیک چیه واسه من ایمیل اومده ؟ تنظیماتش در حیطه اختیارات ما نیست ؟
احتمالا یه سیستمیه که با توجه به نوع ارتباط کاربر سرعت و اولویت داده های دریافتی و ارسالی رو معین میکنه. و احتمالا بهینه شده برای ارتباطات صوتی و تصویری بلادرنگ (realtime) . بعید میدونم قابلیت تنظیم از جانب کاربر داشته باشه . احتمالا تا چند مدت دیگه بعنوان اختراع جدید ایرانی ها توی فیلمهای کمدی تراژدی ازش اسم میبرن.نقل قول:
سلام دوستان یکی از فامیلا میخواد از مبین در بره بیاد پارس (یا شاتل) حالا چند تا سوال
این سرویس های محدود سرعتشون هر کدوم رو چند بسته میشه؟256 و 512 و 1 مگ و 2مگ هر کدوم سرعتشون چطوره؟
بیشتر سرعت تک کانکشن مهمه چون بیشتر هدف وب گردی و وایبر و .... از این حرفاست؟
(زیاد اهل دانلود رایگان نیستند ولی میخوام بدونم این محدود شدن در صورت استفاده زیاد در ساعات رایگان منظور چه مقدار مصرفه؟و محدود شدن تا کی ادامه پیدا میکنه مهمترین چیز اینکه محدود شدن فقط شامل ساعات رایگان میشه یا نه در ساعات غیر رایگان هم محدود میشه ؟)
مرکز مخابراتی هم اگه نیازه لطیفی هست
سرعت سرویسهای حجمی روی 9 مگ بسته میشه. ولی در بیشتر موارد بدلیل نویز خطوط و اشتراک روی مراکز مخابراتی هرگز نمیتونی حتی رویای این 9 مگ رو هم ببینی. الان من نامحدود 256 دارم . باور کن خیلی اوقات به همون 256 قانع هستم. با این سیستم جدید سرعتها بشدت افت کرده . مخصوصا اینکه گفتین تک کانکشن. تک کانکشنها برای من خیلی اوقات با سرعت 30 تا 60 کیلوبیت کار میکنن (بسته به آی پی و پورت و نوع نرم افزار و ... )نقل قول:
ولی در ساعات رایگان هیچ محدودیتی برای دانلود وجود نداره. اگه اختلالات و کندی اجازه بده. هر چی باشه بنظر من از مبین نت خیلی بهتره. قیمتهای مبین نت آدم رو یاد رمانهای علمی تخیلی میندازه
ببخشید کجا نوشته "محدود شدن در صورت استفاده زیاد در ساعات رایگان" ؟ توی وبسایت پارس نوشته ؟
یک پارامتر برای پروتکل TCP هست که حداکثر حجم اطلاعات رو مشخص میکنه .نقل قول:
در کل تنظیم MTU در پارس آنلاین به درد نمیخوره چون هر چی هم بزارید روی همون حدود 1270 محدود شده که این پایین تر از استاندار کانکشن pppoe هست و خیلی از سرویس های اینترنتی مثل گیم و استریم فیلم اجازه استفاده با این MTU رو نمیدن .
تنها ISP ای که MTU رو محدود میکنه همین پارس هست !
نه جایی ننوشته ولی تا جایی که میدونم اکثر isp های این سیاست را داره پارس نداره؟ :n02:نقل قول:
کسی تجربه ای از سرویس های محدود نداره؟سرعت سرویس محدود اصولا باید خوب باشه
کسی از مشهد، منطقه صابری از پارس آنلاین سرویس داره؟
خوشبختانه پارس نداره . یه لحظه فکر کردم شما توی سایتشون خوندین. گفتم نکنه سیاست جدید اضافه کردن. این آی اس پی ها همشون سیاستمدار شدن :n13:نقل قول:
اونجا هم اختلال دارین ؟ امروز بنظر میرسه اختلالات فراگیره و فقط ار پارس نیستنقل قول:
من میخوام اینترنت بگیرم، میخوام بدونم توی منطقمون پارس آنلاین چطورهنقل قول: