[QUOTE=___vampire___;8960988]دست درد نکنه داداشنقل قول:
برا تعویض پورت باید کجا درخواست بدم؟؟!!
این مخابرات اهواز خو در پیکر نداره
Printable View
[QUOTE=___vampire___;8960988]دست درد نکنه داداشنقل قول:
برا تعویض پورت باید کجا درخواست بدم؟؟!!
این مخابرات اهواز خو در پیکر نداره
[QUOTE=AmirH_7;8961004]باید به 2020 اطلاع بدی که اونا درخواست بدن به مخابرات ولی قبلش باید بهشون بگی که کل سیم کشی هارو چک کردم مشکل از سمت من نبوده... و قبلش حتما کاری که گفتم رو انجام بده... از باکس مودم ببر تست کن دم در...نقل قول:
[QUOTE=___vampire___;8961006]دستت درد نکنه:n12:نقل قول:
سلام دوستان
توی قسمت ترافیک زمان دار فقط 5 گیگ همسفر 15 روزه و 30 روزه هست
برای شما هم همینطوره؟
چرا اینطور شده پس 30 گیگ و 15 گیوش کجا رفت؟
تعطیل شد رفت مثل بقیه چیزای خوب...:n02:نقل قول:
دوستان خوزستانی خبر از ftth و vdsl تو. اهواز ندارن؟؟ یه خبری هست تو سایت مخابرات خوزستان که گفتن اینده نزدیک خرمشهر و ابادان و بقیه شهر هام اینترنت فیبر ftth میدن
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
چقدرمزخرفنقل قول:
راه حلتون چیه
والا فعلا تنها راه حلی که فکر میکنم بشه باهاش سر کرد گرفتن سرویس 2مگ 50گیگه که تقریبا نسبت به بقیه سرویسا کمتر کردن تو پاچمون... اونم در صورتی که شبانه داشته باشه... اگه نه که باید از فیلما فقط عکساشو دید و روزی 2تا پیج باز کنیم تا شب نگاشون کنیم که خدایی نکرده نت تمام نشه... چون نه خیلی مخابرات به فکر ماست روز به روز بیشتر فشار میده... یه وقت ترافیک اضافه میاد...:n12:نقل قول:
شما بخدا خیلی دلتون خوشه... خیلی راحت با یه کلک بازاریابی همه چیزو یادتون میره... شما فرض کن 1گیگ سرعت نتت باشه... یعنی 128مگ سرعت دانلود... بعد فقط بتونی 20گیگ ترافیک استفاده کنی... مثل اینه که 10قطره آب رو با نی بخوری یا با شلنگ... آخرش از تشنگی میمیری...نقل قول:
دوستان کسی توی تلگرام گروه نداره مربوط ب بحث اینترنتی؟؟؟لطفا لینک؟؟