اگه تا 6 روز دیگه درست نشه منم دیگه بعد از قرارداد تمدید نمیکنم. تاره من همراه خودم حداقل 50 نفر دیگه یا شاید هم بیشتر رو از پارس آنلاین میتونم جدا کنم. واقعا اختلالات اعصاب خورد کن شدهنقل قول:
Printable View
اگه تا 6 روز دیگه درست نشه منم دیگه بعد از قرارداد تمدید نمیکنم. تاره من همراه خودم حداقل 50 نفر دیگه یا شاید هم بیشتر رو از پارس آنلاین میتونم جدا کنم. واقعا اختلالات اعصاب خورد کن شدهنقل قول:
دوست عزیز اومدی اینجا داری برای ما بیت و بایت توضیح میدی؟نقل قول:
عزیز من شما قبل از اینکه توی هر تاپیکی پست بدی لازم هستش حداقل 20 صفحه ی آخر تاپیک رو مطالعه کنی تا موضوع بحث ها دستت بیاد.
این سیستم مخصوص شبکه های خانگی هستش.... توی ISP چه دلیلی داره که کسانی که مثلاً میخوان ویدئو نگاه کنن اولویت بیشتری داشته باشن حتی زمانی که پول کمتری بابت سرویسشون میدن؟ کیفیت اینترنت توی خارج بهتره چون پهنای باند اون ها از ما بیشتره... 100 گیگا بیت پهنای باند برای یه کشور 70 میلیونی بیشتر شبیه به یه شوخی هستش...نقل قول:
علاوه بر این سرعت تک کانکشن توی کیفیت اینترنت خیلی تاثیر میذاره.... همین الان من با همین سیستم به اصطلاح کنترل ترافیک پارس بیشتر از 30 درصد سرعت سرویسم رو نمیتونم از تک کانکشن بگیرم... یعنی برای خیلی از مصارف سرعت من از 2 - 3 مگابیت بیشتر نمیشه... اگر نمیدونی تک کانکشن چیه که حدس میزنم نمیدونی به تاپیکش مراجعه کن.
سلام دوستان
یه سوال سرویس من 128 گیگ 5 یک ماهه هست و 5 روزه وصل شده ولی هر چی پیام میدم تو سایت که 1 گیگ هیه نوروزی رو چرا اظافه نمیکنید واسم اصلا جواب نمیدن یعنی این 1 گیگ رو به هر کی دوست دارن فقط میدن یا باید با پشتیبان تماس بگیرم؟؟
از مبین نت کندیم اومدیم اینجا اینورم وضعش خرابه لامصب
یه سوال دیگه چرا ساعت 2 شب که رایگان میشه سرعت بین 0 تا 30 کیلو میره در صورتی که روز اول شبش 400 تا میداد علتش چیه؟؟؟
سرعتها توی شب خیلی پایینه. اکثر شبها باید دانلود رو فراموش کرد . برای ترافیک هدیه اگه تماس بگیرید با پشتیبانی احتمالا درست میکنن. البته خوب کاری کردید از مبین نت کندید . اون آقایون جدیدا پول پر کردن دندونشون رو هم دارن از کاربرها میگیرن.نقل قول:
همین الان تماس گرفتم پشتیبانی گفت 1 گیگ هدیه واسه اونایی بوده که قبل از عید سرویس داشتن به شما تعلق نمیگیره شانس نداریم ..امروز 1 گیگ از سرویسم به خاطر آپدیت گوشیم xperia m dual sim c2005 پرید اومدم 1 گیگ رو از اینا بکنم نشد:n10:نقل قول:
:n08: یه مو از خرس کندن هم غنیمته.نقل قول:
ولی اینا معمولا موهاشون کنده نمیشه . تازه موهای ما رو هم میکنن . چند مدت پیش من 80 گیگا بایت توی حسابم ترافیک اضافه داشتم. وقتی سرویسم رو از 256 حجمی به نامحدود تغییر دادم همه اون ترافیکی که توی مدت زمان سرویس نامحدود استفاده کردم رو از ترافیک خریداری شده کم کردن. 73 گیگ ترافیک خریداری شده من پرید.
همین الان مجددا با پشتیبانی تماس گرفتم . خانوم سرویس گویا تشریف میارن میگن "ضمن عرض پوزش بدلیل مشکل پهنای باند از جانب مخابرات سرویس شما با مشکل مواجه شده است " .
کسی از مشهد، منطقه صابری از پارس آنلاین سرویس داره؟
سلام
دوستان سرویس 2M-4GB محدود شبی چقدر میشهدر بهترین حالت دانلود داشت ؟؟؟؟ شبی 5 گیگ میشه باهاش دانلود کرد ؟
اصلا نمیشه پاسخ درستی داد. بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره. برای من بیشتر اوقات دانلود شبانه کاملا تعطیله و حتی نمیتونم صفحات وب رو باز کنم. خیلی از مناطق هم هستن که دارن با سرعت بالا دانلود میکنن و خیلی هم راضی هستن.نقل قول: