بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !نقل قول:
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
Printable View
بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !نقل قول:
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
مردشور اون مخابرات لعنتی رو ببرن که ۱۰ ساله باید فیبر نوری میرسوند در خونه ها ولی نرسوند. ای کسانی که ادعای وفای به عهد و مجازات اسلامی رو دارین، چرا اینجا اقدامی نمیکنین؟؟؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مهم اینه که معنویات به دزد های بزرگ برسه بقیش مهم نیستنقل قول:
معنویات که میره تو جیباشون مهمه
بعد از اون کاهش زمان بسته ها ، ایرانسل هرچی بسته جدید اضافه میکرد از گیگی 3 هزار کمتر نمیشد
اینجا هم گفتم 100 گیگ و 30 گیگ قاچاقی موندن
ایرانسل خوب بهانه ای گیر آورد برای حذف بسته ها
موندم این کف قیمت که میگن چیه که گیگی 2 هزارتومن ارزون حساب میشه
الان adsl گیگی 500 هم موجوده (های وب)
اقا فعلا که بسته های ساعتی توی اپ ایرانسل من هست. بزارید از اونجام حذف بشه و قطعی بشه بعد وارد بحث بشید
من واقعا موندم ما باید از طرفی اعصابمون خراب بشه که هر روز بدتر از دیروز ... ! از طرفیم یه آدمایی پیدا میشن که تو این وضعیت برا بقیه تعیین تکلیف می کنن که دیتا موبایل برا دانلود نیست و ازین حرفا... آخه به شما چه ربطی داره که مردم چیکار می کنن عجـــــــــــب ... خدایا خودت مارو از شر هرچی ظالم و فضوله نجات بده !
از دیروز تا الان وضعیت اینترنت ایرانسل شدیدا افت کرده ... مدام قطع و وصل میشه...
خوب وقتی از سایت حذف شده ، یعنی رسما حذف کردن ، توی برنامه هم بزودی بروزش میکنننقل قول:
بسته های نامحدود همراه اول هیچ وقت توی سایت نیومد اما توی ستاره هزار بود.. حالا یه مقدار صبر کنیم ببینیم موضع رسمی ایرانسل چیهنقل قول:
احتمالا به خاطر ماه رمضان شاکی از بی کیفیتی زیاد بوده که اونم رو به پایانه
اشتباه میکنید از اول توی سایت بوده اینم تصویرشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل الانی که من به سایتش نگاه کردم دوباره نامحدود هارو گذاشته باهمون قیمت