والا روی 1432 ست شده؛
وقتی مودم رو ریست میکنم، به این بخش دستی نمیزنم !
Printable View
والا روی 1432 ست شده؛
وقتی مودم رو ریست میکنم، به این بخش دستی نمیزنم !
MTU پارس آنلاین فکر کنم روی 1280 محدود شده و بالاتر از اون نمیره ... خیلی از سرور های گیمینگ خارج کشور هم اجازه دسترسی با این MTU رو نمیدن ...
فکر کنم 1432 وحشتناک زیاده.
توی cmd این رو تایپ کنید و enter بزنید.
ping 4.2.2.1 -f -l 1432
اگه توی cmd نوشت packet needs to be fragmented but df set این یعنی mtu زیاده. برای منم تا چند روز پیش روی 1332 ست شده بود. ولی ظاهرا اینا به مدته تنظیمات رو تغییر دادن و باید mtu رو مجددا تنظیم کرد. الان برای من روی 1272 هستش
خب این مقدار دقیق MTU رو نمیشه فهمید ؟؟
الان روی 1200 گذاشتم، مشکلم حل شد !! :n13:
چرا. باید با استفاده از همون روشی که گفتم توی cmd انجام بدین بصورت متوالی تست بگیرین. یعنی اول با 1472 شروع میکنید. بعدش 10 تا 10 تا از 1432 کم میکنید . تا زمانی که این پیامpacket needs to be fragmented but df set رو دیگه نده . بعدش به او عددی که بدست اومده یکی یکی اضافه میکنبن تا وقتی که دوباره همون پیام رو بده . وقتی اون پیام رو داد 1 دونه از عدد جدید کم کنید. این عدد بیشترین میزان mtu برای آی اس پی شماست
الان همین 1270 رو اگه یکی یکی زیاد کنید و با همون دستور تست بگیرین احتمالا وقتی به 1273 برسین همون پیام packet needs to be fragmented but df set رو میده. اگر روی 1273 این پیام رو داد این یعنی 1272 بیشترین میزان mtu هستش
محمود عزيز ، شما چه سرويسي خريداري كردين ؟
سرعت دانلود به واحد كيلوبايت است و سرويس خريداري شده بر واحد كيلوبيت است ، مثلا اگر سرويس خريداري شده شما ٢٥٦ كيلوبيت باشد براي محاسبه سرعت دانلود اين سرويس بايد آن را تقسيم بر ٨ نماييد به عبارتي سرعت دانلود با خريد سرويس ٢٥٦ كيلوبيت مي بايست ٣٢ كيلوبايت باشه.
سيستم مديريت ترافيك نه تنها محدوديتي اعمال نميكنه بلكه باعث ميشه تمام كاربردهاي اينترنت اونجوري كه بايد كار بكونه كار كنند ، اين سيستم الان تو تمام كشورهاي پيشرفته استفاده ميشه.
آيا شما قبول داريد كيفيت اينترنت در خارج از ايران خيلي خوب است ؟ دليل آن وجود المانهاي مختلفي است مثل كيفيت خوب خطوط مسي و زيرساخت هاي مناسب مخابراتي و همچنين استفاده از تكنولوژي مديريت ترافيك.
موفق و پيروز باشيد
TCP MSS Option چیه؟ تو تنظیمات مودم هست مربوط به MTU میشه؟ رو 1400 تنظیم هست هر وقت میخوام mtu رو تغییر بدم این ارور رو میده:
The range of TCP MSS must less than TCP MTU - 40(TCP and IP header)!
میدونین مشکل چییه؟؟
تموم اینا بونه های الکیه هر موقع زنگ میزنیم پشتیبانی همین اراجیف رو به صورت کتاب وار میخونن.نقل قول:
اندازه پولی ک میگیرن هم میخواین خدمات ندین با ایول دارین؟
باید تا بعد تعطیلات صبر کرد دید چی میشه اگه خوب نشد زنگ میزنم برا فسخ قرارداد خدا رو شکر تو این چندماهه فقط یک ماهه سرویس گرفتم.
نقل قول:
با تشکر. ولی فکر میکنم این سیستم داره مشکل ایجاد میکنه. ممکن هم هست اشتباه کنم و مشکل از این سیستم نباشه . ولی اگر این سیستم بگونه ای عمل کنه که اولویت بیشتری به برخی از فعالیت های اینترنتی مثل دانلود یا ارتباطات صوتی بده و بعضی از فعالیت های دیگر مثل مرور صفحات وب از الویت پایینتری برخوردار باشند و یا بر عکس در اینصورت بطور حتم حقوق عده زیادی ضایع میشه. مخصوصا اگر همراه با بروز این همه نوسان سرعت و اختلال هم باشه.
متاسفانه نمیدونم این چیه ولی به احتمال زیاد مربوط به mtu هستش . احتمالا این داره میگه که این عدد باید از mtu کمتر باشهنقل قول: