طبق قانون یک به هشت هم ایشون نباید زیر 96 کیلوبایت بگیره با سرعت 6 مگ .نقل قول:
میتونه شکایت کنه ولی احتمالا فایده ای نداره
Printable View
طبق قانون یک به هشت هم ایشون نباید زیر 96 کیلوبایت بگیره با سرعت 6 مگ .نقل قول:
میتونه شکایت کنه ولی احتمالا فایده ای نداره
پدر بزرگ 90 ساله منم میتونه از آسیاتک فقط به خاطر لوگوش شکایت کنه. (شوخی:n02:)نقل قول:
ولی خب مهم اینکه آیا شکایت به نتیجه میرسه یا نه که در این مورد اصلن به نتیجه نخواهد رسید.
دو روز تعطیل بود ملت رفته بودن مسافرت نت خیلی خوب شده بود تو تهران.پیش خودم گفتم تا ما رفتیم پارس آنلاین ثبت نام کردیم آسیاتک درست شد.
الان جمعه شب هست و همه برگشتن خونه و شروع کردن به استفاده و نت کلا پکید.برگشت به همون وضعیت آشغال 3 روز پیش.
3 دقیقه کشید که مودم بعد از ری استارت شدن IP جدید بگیره و وصل بشه هاها.
یه هفته ای سر نزدم به این تاپیک دیدم کلی دعوا شده سر این نت.
دوستان 2 تا چیز رو فراموش نکنن.
1) شرمنده اینجوری میگم ولی خیلی از کاربرا اصلا تو باغ نیستن نت یعنی چی و همه چیزو تو دانلود می بینن.
تا زمانی که دانلود رایگان به راه باشه یعنی نت خوبه.این بستگی به استفاده کاربر داره و وقتی طرف متوجه مشکل شما نیست دلیلی نداره باهاش بحث کنید.
2)کیفیت نت شما رابطه ی مستقیم با تعداد کاربرای اون شرکت تو مرکز مخابراتی شما و تجهیزاتی که اون شرکت تو اون مرکز مخابراتی نصب کرده داره.
شاید برای یکی تو مرکز مخابراتی اونا آسیاتک واقعا خوب باشه و مثل مرکز شما کمبود پهنای باند و افزایش پینگ نداشته باشه.
بازم دلیلی برای بحث نیست چون نه اون بدی نت شما رو درک می کنه نه شما یه نت مثل اون از این شرکت خواهید گرفت.پس بی خودی اعصاب خودتون رو خرد نکنید و کل کل نکنید.
من بعد از 2 ماه تو لیست انتظار بودن بالاخره شمارم دراومد تو پارس و دارم میرم.به شما هم پیشنهاد میدم اگه با آسیاتک مشکل دارید برید یه شرکت دیگه نت بگیرید
چون 4 سال تجربه آسیاتک به من ثابت کرده این نت هیچوقت خوب نمیشه.این همه مشکلات دارن و دارن کلی کاربر جدید هم جذب می کنن پس انتظار معجزه نداشته باشید.
حتی اگه 1 ساله هم دارید کنسل کنید و برید شرکت دیگه چون خیلی بده آدم هم پول بده هم اعصابش سر نت خرد بشه هم خدمات دریافت نکنه.
خداروشکر به تمامی تکنولوژی ها دست پیدا کردیم فقط مونده این دوتا سیم رو چجوری از مخابرات بدن تحویل ملت که اینترنت دستشون برسه هی دم به دقیقه قطع نشه و کیفیتش توی این دوتا سیم کم نشه :n08:نقل قول:
یه چیزی واسه گیمرها بگم گریه شون بگیره.نقل قول:
یه دوست دارم با هم بازی می کنیم تو هلند هست.پینگ من تو شرایط عادی از خونه ( تهران هست ) تا سرور تست تهران تو اسپیدتست حدود 50 هست.این بابا پینگش از آمستردام هلند تا سرور فرانکفورت آلمان 7 هست.
عمق فاجعه این 2 تا سیم رو درک کن هاهاها
کافیه همینو به وزیر فناوری اطلاعات بگی میگه غیر ممکنه ما از همه دنیا وضعیتمون بهتره!نقل قول:
چطور میشه که با قطع شدن اتصالات به مودم،خود مودم هم اتصالش ب اینترنت قطع میشه?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دانلود شبانه اسیاتک خوبه؟
ارزش داره از پارس بیام اسیاتک؟؟
زیر قسمتی که یوزر و پس میدی برای اتصال اینترنتنقل قول:
سه گزینه همیشه آن - زمان دار همین و لازم داری و دستی
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دقیقا کجا و کدوم قسمت:|نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk