سرور داخلی هم رو 400 هست یا بیشتره؟نقل قول:
Printable View
سرور داخلی هم رو 400 هست یا بیشتره؟نقل قول:
وضع شبانه خیلی خراب
اینم اسکرین که حداکثر سرعت 50 کیلو بیشتر نبود
حالا سرعت کم به کنار ! سرعت هی 0 میشد دوباره میرفت بالا :n21: همش به خاطر اون سیستم کنترل ترافیکه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم تازه سرویس گرفتم.نقل قول:
یه ساله 128 حجم 24 گیگ
اینه 9-10 روزی می شه که سرعت خوب شبانه و با سرعت 450 کیلو دانلود می کرد نمی دونم چی شده یکی دو شبه سرعتم از 20 کیلو بالا نمی ره!!!
نمی دونین جریان چیه؟ کسی می دونه کی ها اعمال کمی سرعت پیش می یاد؟ من چیزی تقریبا این چند روز دانلود نداشتم.کلا 3 گیگ
ممنونم:n16:
از امروز صبح سرعت خوب شده . ولی هنوز صفحات وب برای من ناقص الخلقه دانلود میشن.
:9:
دوستان یک مشکل عجیب پیدا کردم من! :|
وقتی فایلی رو واسه دانلود میزارم (IDM) فایل در حد چند مگ اول دانلود میشه، بعد کلا وای میسته و دیگه دانلود نمیکنه، انگار که روی دکمه Pause زده باشی ! :n27:
نرم افزار دیگه ای نصب کردم که با اون دانلود کنم، اما بازم مشکل داشت !
این از چی میتونه باشه؟؟
فقط idm نیست . دیشب توی آپارات همین مشکلو داشتم. ویدئو ها نصفه دانلود میشد و دیگه قطع میشد. الان هم توی سایت miniclip بازیهای فلش تا نصفه توی مرورگر دانلود میشن بعد همه چیز استاپ میشه. نمیدونم از لحاظ فنی به چه دلیله . میخواستم بگم منم همین مشکلو دارمنقل قول:
نقل قول:
خب یعنی الان با IDM هم شما مثل من مشکل داری؟؟ کلا دیشب من تونستم 250 مگ دانلود کنم! :|
به پشتیبانی بزنگیم چه طوره؟؟
دیشب برای من اینطوری بود .الان با idm تست کردم این حالت رو نداشت. ولی الان یک هفته هستش که حتی عکسهای داخل صفحات وب نصفه دانلود میشه . این حالت بگیر نگیر داره. گاهی اوقات این شکلیه گاهی اوقات هم نیست. برای همه وبسایتها و سرورهای دانلود هم نیست. بدبختانه مشکلات ما معمولا یه جوریه که حتی نمیشه به خود پشتیبانی اثباتش کرد. من در طول 3 روز گذشته بیشتر از 30 هزار تومان پول ایرانسل دادم برای زنگ زدن به پشتیبانی. ولی خودشون هم نمیدونن مشکلات از کجاست. ولی به احتمال خیلی قوی مربوط به سیستم مدیریت ترافیک و این نوسانهای شدیدیه که ایجاد شده
واسه من که کلا از همه سرورها مشکل داره ! (کل سرورهای دنیا رو مثلا تست کردم! :D)
وبگردی مشکلی نداره، اما دانلود رو نمیدونم قضیش چیه ! و اینم بگم که این مشکل رو هم با کامپیوتر خونه داشتم، هم با لپتاپ !
مودم هم ریست کردم اما بازم حل نشد !
اگه میتونید اثباتش کنید یه زنگ بزنید به پشتیبانی احتمال اینکه با عوض کردن تنظیمات خط شما مشکل رو بتونن حل کنن وجود داره. دیشب تنظیمات خط منو عوض کردن الان احساس میکنم سرعت بالاتر رفته. البته دیشب مشکل ناقض دانلود شدن رو مطرح نکردم . در ضمن mtu مودم شما روی چند تنظیم شده؟ فکر کنم احتمالش هست که mtu زیاد یا کم باشه