بله صد در صد فلگ میشه.حتی بازی پچ شده مایکروسافت هم بهتره استفاده نکنی مثل فورزا 4 و GeOW3 چون به قول بچه ها معلوم نیست چه کوفت و زهر ماری میریزن تو بازیهاشون!!!نقل قول:
بله صد در صد فلگ میشه.حتی بازی پچ شده مایکروسافت هم بهتره استفاده نکنی مثل فورزا 4 و GeOW3 چون به قول بچه ها معلوم نیست چه کوفت و زهر ماری میریزن تو بازیهاشون!!!نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
برای آنلاین بازی کردن نسخه 11 و 12 به نسخه اورجینال نیاز دارید،برای اورجینال کردن نسخه خودتون میتونید 600 تا مایکروسافت پوینت خرید کنید و بعد از طریق بازیتون اون رو برای آنلاین بازی کردن خرج کنید،فکر کنم یه سال میتونید بازی کنید با 600 تا.................نقل قول:
طبیعیه اجرا میشه.نقل قول:
ولی نمیدونم چرا اکثرا بر این باورند که اجرا نمیشه.
----------------------------
البته این که آفلایت فلگ بشه خیلی احتمال کمی داره.عموما با بازی پچ نشده لایو رفتن فلگ میکنهنقل قول:
ما خواستیم 2 تا بازی بخریم فوری هکش کردن :|
360shop.ir
مگه کسی گفته قراره اجرا نشه؟؟؟ من جز یه دونه ، همه XGD 3 هام پچ شدن و رو LT+ 2.0 هم راحت زدم...نقل قول:
برادران عزیز تو ایکس باکس تو داشبورد یه بنری زده تمدید اشتراک لایو با 2 $ .
من اطلاعات ویزا کارت رو تو کنسول وارد کنم و تمدید کنم که مشکلی پیش نمیاد ؟
کنسول -- شده هست LT3 .
پس هدف از LT 3 چی هست ؟
مشکلی نیست...نقل قول:
استیبلیتی در لایو - اجرای بدون مشکل بازی ها (بدون پاک کردن کش یا تایتل آپدیت) با پچ کردن بازی و رایت به وسیله برنر مکس...نقل قول:
سلام دوستان یه سوال فوری:
میگم من lt 2 ام اگه به live وصل شم ایکس باکس ام نابود نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
تورو خدا اگه کسی امتحان کرده ومیکنه با اطمینان بگه! خیلی ممنوم
اخه چون یه اپدیت اومده که می خوام دانلود کنم.مرسیییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی ی:31:
:40::10::40::10::40::10::40::10::40::10::40::10::4 0::10::40: