کل بخش حذف نشده، اما قبلا گزینه های بیشتری داشتی با حجم های مختلف، اما الان فقط دوتا 5 گیگ هست!
Printable View
کل بخش حذف نشده، اما قبلا گزینه های بیشتری داشتی با حجم های مختلف، اما الان فقط دوتا 5 گیگ هست!
برای من هم فقط 2 گزینه موندهنقل قول:
سلام. از دوستان اهوازی کسی مخابرات رفته در مورد تانوما سوال کنه؟
تو صفحه زیر پیش ثبت نام گذاشتن. شامل اهواز هم میشه؟ چون نوشته منطقه آزاد اروند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته مثبت دیگه گرفته شد.
ترافیک زماندار هم به تاریخ پیوست
اقا من سرویس جدید گرفتم میگه چون بیشتر از پونزده روز ا سرویس قبلی مونده نمیشه فعالش کرد ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ایی مسخره بازیا چیه وجدانن؟ قبلا ایجوری نبود. ترافیک زماندارم خو برداشتن. هر روز یه اوضاعی درست میکنن
فعال سازی سرویس رزرو حدود 1 ماهه اینجوری شده. ترافیک زماندار هم فکر کنم از این به بعد فقط مختص سرویس های یاقوت باشه چون تو تعرفه های طرح همسفر (یاقوت) دو گزینه 5 گیگی زماندار هست.نقل قول:
الان خطوط فیبر زماندار دارن؟ فکر کنم داشته باشن.
زماندارا کع قبلا بود خیلی متنوع بود . همیشه هم استفاده میکردم. همین دوتا هم نزارن سنگین ترهنقل قول:
والا این چه وضعیه مخابرات درست کرده ! هر روز یه کلکی برای خالی کردن جیب مردم دارن ... فک کنم وقت تخلیه خط فرا رسیده احتمالا برم شاتل !
ترافیک زماندار رو برداشتن ، نامحدود رو برداشتن شبانه رو هم برداشتن دیگه هیچ دلیلی وجود نداره که از نت اشغال مخابرات استفاده کنیم !
اگه این بار تخلیه کنم اگه مخابرات به مشتریانش اینترنت نامحدود رایگان با سرعت 1000 گیگابیت هم بده اصلا سمت مخابرات نخواهم امد ..
مسخره بازی رو به حد نهایت رسوندن
ثبات هم در حد صفر.
یک طرحی رو میذارم 2 روزه پشیمون میشند برش میدارند.
آدم گخ گیجه میگیره.
ترافیکهای زماندار هم اون 2 تا گزینه مسخره هستند.
5 گیگ یکماه ؟؟؟
من 45 گیگ در ماه مصرف دارم.