نقل قول:
سلام دوست عزیز به شما پیغام خصوصی فرستادم.
Printable View
نقل قول:
سلام دوست عزیز به شما پیغام خصوصی فرستادم.
یه سوال
در صورت تجدید دوره آیا از درجه کم میکنن؟
مدت این تجدید دوره از کل خدمت کم میشه یا نه؟
ممنون
اگر به دلیل انضباطی باشه هم درجه سرباز صفر میدن هم درج در پرونده میشه اگر بخواین به دلیل قبولی در دانشگاه ایست خدمت داشته باشین خیلی سخت مجوز ترخیص بهت میدننقل قول:
دوستان سلام
من تک پسرم و اعزامی 1 اردیبهشت، امروز رفتم ثبت احوال شهرمون که گواهی یا استعلامی مبنی بر تک پسر بودن بگیرم، بهم گفتند که باید نامه از محل خدمتت بیاری بعد ما جواب نامه رو بدیم، روالش همینطوریه یا منو سر کار گذاشتن؟؟؟
اگر همینطور باشه و از محل خدمت آموزشی (01) به من نامه دادن، حتما بایداین همه راه دوباره بکوبم بیام اداره ثبت احوال شهرمون؟؟؟ نمیشه همون اداره ثبت احوال تهران برم؟؟
خواهش می کنم دوستانی که اطلاع و یا تجربه دارن راهنماییم کنن
درستهنقل قول:
نامه را از ٠١ بگيريد و پست كنيد شهرستان
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بعد آیا این نامه ای که 01 میده برای ثبت احوال شهر محل سکونت هستش؟؟ یا میشه با همون نامه برم ثبت احوال تهران گواهی بگیرم؟؟؟نقل قول:
خير ثبت و احوال شهرستان محل سكونت پدر و مادر شما، بايد شناسنامه هاى انها در ثبت و احوال تاييد شود كه شما تك اولاد ذكور هستيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
من شنیدم از نیمه ی دوم سال 93 کسانی که دوره تکمیلی هم گذروندن و پادگان های سپاه میفتند ، باید 2 هفته در پادگان بمونند و آموزش های لازم را در آن 2 هفته بگذرونند.
این خبر درسته؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
کپی شناسنامه خودتو پدر و مادرتو ببر ثبت اسناد یا دادگاه برابر با اصل کن ببر اموزشی قبول میکنن منم همین کارو کردم توی کمسیون قبول شدنقل قول:
دوستان امسال برای آپاندیس معافیتی هست؟؟