همون آب باریکه هم قطع شد الان با یه اینترنت پر سرعت تر ملقب به دایل آپ اومدم
Printable View
همون آب باریکه هم قطع شد الان با یه اینترنت پر سرعت تر ملقب به دایل آپ اومدم
دیکه حالم داره بد میشه من که الان به قول دوستمون با شبکه پرسرعت دایل اپ امدم. هیچ سایتی باز نمیشه وقتی دانلود میکنم انقد نوسان داره و سرعت امده پایین که میمونه و دانلود نمیکنه فلش دیگه الانم باز نمیشه ولی صبح برای من باز میشد فلش ART1
با این جریاناتی که مسلما حالا حالاها ادامه داره فکر کنم باید قید اینترنت رو بزنیم
اگه یه ماه زودتر درخواست مجوز داده می شد لاقل ما نمی رفتیم 6 ماهه تمدید کنیم
از اونجایی هم که شاتل مقصر نیست فکر نکنم مثل گذشته بیاد گیگ هدیه بده
البته تو خرداد داد کاشکی الان هم یه 40 50 گیگ بده که یه کم اعصابمون آروم شه
بیشتر هم نمی خوایم همون 50 تا کافیه
شاتل باید قیمت ها رو حداقل 20 درصد کاهش بده....
اصلا در دنیا ارائه نمیشه ....
اونوقت ما اینجا سر سرعتش بحث می کنیم...
تازه همین 128 منقرض شده رو با چه قیمتی که نمی خریم....
یک منبع خیلی موثق : اینترنت با سرعت3 مگابایت در ثانیه رو در ترکیه حداکثر باقیمت ماهی 10000 تومان میشه خرید...
اینجا خیلی بتونی بگیری با 10000 تومن 512 که البته خیلی احتمالش کمه مگه چه شرکتی باشه ...
:41::41::41:
سلام دوستان الان زنگ ردم قسمت فروش تهران قسمت شهرستانها گفتم شاتل برام تغییر سرویس نمیده گفت شما گفتم فلانی گفت به ما اعلام کردن تغییر سرویس ندیم برای شما گفتم برای چی گفت خودتون میدونید بعد از کلی سر کله زدن باهاش گفت به خاطر مشکلاتی که از طرف تنظیم مقررات برای شاتل ایجاد کردید :31::27::8: منم گفتم خوشحالم که تونستم بالاخره مشکل برای شاتل ایجاد کنم اونم گفت برو قطع رانژه کن گفتم از لج شما هم شده قطع رانژه نمیکنم و دهن شما را .... میکنم یعنی به خاطر اینها شاتل قطع رانژه نمیکنم از خداشونه قطع رانژه کنم!
از دوستان کسی توی مخابرات شیراز یا مخابرات مدرس شیراز اشنا نداره سرویس منو بکنه مثل بقیه 128 ای ها یعنی 512 یا 196 الان دقیقا روی 128 هست!
نظرتون چیــــــــه ؟نقل قول:
اینجا ایرانه....نقل قول:
به قول دوستمون اینجا ایرانه سرای بدبختی و رنجو درد. تو همه جای دنیا دیگه سرعت زیر 1مگ رفته تو موزه هاشون انوقت ما لینجا تو ایران با افتخار میگن کشورمون یکی از کشورای پرسرعت از نتظر اینترنت هست اخه یکی نیست بگه کدوم سرعت 128؟! :41::2:نقل قول:
به نظر من هرکی شبانه بیش از 1 گیگ بگیره باید تو شبانه محدود شه.../
حداکثر 500 تا 1 تا 7 تموم .../
که به بقیه هم برسه ..../
نه که من با 3 KB دانلود کنم .../
یکی با همین سرویس با 70 ..../
دوستان الان 23 روز هست که من هر روز درخواست تغییر مشخصات میفرستم به شاتل به معنای اعتراض و هر روز هم لغوش میکنن! یکبار هم از واحد مدیریت کنترل کیفیت تماس گرفتن:27:
دوستان شما هم به معنای اعتراض هر روز اینکار را بکنید!