برای من که افتضاحهنقل قول:
Printable View
برای من که افتضاحهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز
مشکل جنابعالی از مقدار رانژه خط نیست و اصلاً ربطی به 4 مگ یا 9 مگ نداره.
مشکل جنابعالی میتونه چند تا احتمال داشته باشه.
1- سیمکشی داخل ساختمان فرسوده ست و بایستی سیم تلفن نو جایگزین بشه.
2- ممکنه که از جعبه تقسیم سیم تلفن مشترکین دم در خونه باشه،همونی که مثل درخت از زمین اومده بیرون رو دیوار پیچش کردن.
3- ممکنه از سیمکشی تلفن زیر زمین(زیر آسفالت) باشه که بعد یه مدت زنگ میزنه یا اتصالی میکنه به خاطر رطوبت موجود در خاک.
4- شاید مشکل در مرکز مخابراتی منطقه شما باشه.
--------
مواردی که به ذهن بنده رسید رو گفتم تا ببینیم دوستان نظراتشون چیه؟
*سیم کشی داخلی خونه ما هم پوسیده بود و اوایل که مشترک پارس آنلاین بودم سرعت نت از 128 هم کمتر بود و قطع و وصلی هم زیاد بود.
تا اینکه برای adsl خودم یه سیم جدا از دم در خونه آوردم. که اصلاً شبکه از این رو به اون رو شد. از سرعت 100 کیلو به 1 مگ تو روز و 250 یا 450 کیلو در
شب رسید که بنده راضیم.
البته تو این مدت سرعت ها بالا پایین داشته ام ولی قطعی نداشتم تا حالا جز 2 مورد قطعی تو 8 ماهی که پارس آنلاینی هستم بوده که اونم 2 روز قبلش به
بنده خبر دادن.
درود
آقا میخوام بدونم ترافیک فعلی من به دوره بعدی منتقل میشه یا نه ؟
چون یسری برای من اینطور شد. میخوام بدونم قلق خاصی داره یا نه اتومات رله میشه ؟
ممنونم .
ترافیکی که زمان بستن قرارداد 1 ماه,3ماه , ...(ترافیک اولیه) به شما تعلق میگیرد به دوره ی بعد انتقال پیدا نمیکندنقل قول:
اما ترافیک اضافی خریداری شده در طول دوره و ترافیک هدیه به دوره ی بعد انتقال داده میشود
یه مشکل عجیب دیگه درست شده
توی تنظیمات مودم هر روز صبح Down Stream بشدت میاد پایین و جالب اینکه SNR میره بالا
زنگ زدم میگه مشکل از مودمته
اگه مشکل از مودمه چرا فقط صبحا این مشکل هست و با خاموش روشن کردن مودم درست میشه دوباره میاد روی 9مگ؟
کسی به همچین چیزی برخورد کرده؟
احتمالا نویز خطت بالاست و در طول شب بخاطر پرش لینک این اتفاق میفته. برای بررسی وضعیت خطت از توی کانفیگ مودم ببین نویزت چقدره.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
نویز اگه بالا باشه که با خاموش روشن کردن مودم که بر طرف نمیشهنقل قول:
وقتیم نویز هست اول SNR باید بیاد پایین بعد Down Stream افت کنه درسته؟
مثلا الان SNR من 18 هست و Down Stream روی 9 هست
ولی صبح Down Stream اومده بود روی 2 و SNR روی 38 بود
اکثر مودم ها وقتی SNR بیاد پایینتر از حد قابل قبول و باعث پرش لینک بشه، بطور خودکار دان استریم رو میارن پایین تا SNR رو در حد مناسب نگه دارن. با این کار از پرش لینک متناوب جلوگیری میشه. بعضی مودم ها این کار رو نمیکنن و حتی با SNR زیر ۶ هم دان استریم رو ثابت نگه میدارن که البته کاربر بخاطر پرش لینک اذیت میشه.نقل قول:
اما اینکه با SNR بالای ۱۰ این اتفاق بیفته منطقی نیست. شاید بخاطر شبانه کانکشنت ریست میشه. از توی لاگ ببین سر ساعت مشخصی هر شب دیسی میشی یا نه. اگه اینطوریه کار خود شرکته. شایدم از عواقب سیستم مدیریت جدیدشونه.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
الان که ترافیکم زیر 1گیگ اومده سر یه حجم خاص(دقیقا مساوی حجمی که دارم) نت قطع و وصل میشه که دوستان میگن باگ سیستمهنقل قول:
منم میگم منطقی نیست که SNR بالا باشه دوناستریم بی دلیل بیاد پایین و ا یه بار ریست مودم همه چیز عادی بشه
مشکل از هرچی هست از مودم و کابل و نویز خط نیست
و مشکل بدتر اینه کسایی که گذاشتن اونجا برای جوابگویی 2 3تا کلمه فقط یادشون دادن فقط همونا رو تکرار میکنن و هیچی هم نمیشه بگی که حالیشون بشه مشکلت چیه