بچه ها داون استریم اومده روی 572 در ارت 1 . از شاتل 64 کیلوبایت میده . تست سرعت speakeasy هم 550 کیلوبیت میده. ولی دانلود هنوز 23-4 است
Printable View
بچه ها داون استریم اومده روی 572 در ارت 1 . از شاتل 64 کیلوبایت میده . تست سرعت speakeasy هم 550 کیلوبیت میده. ولی دانلود هنوز 23-4 است
برای منم فلش باز نمیشه. وجالبیش اینجاست که تو سایت speedtest سرعت دانلودمو میزنه 70 ولی خودم دارم دانلود میکنم رو 13 هستش ART1
بله دیگه دوست من ، این 570 فقط برای مرور صفحات وب هست و تاثیری تو دانلود شما نداره و دانلود شما رو به همون سرعت 23 که فرمودید محدود کردند .نقل قول:
کلا دیگه فقط باید با سرویس آرت شاتل از مرور وب لذت برد البته اگه هیتلر نباشه :31:
دوست گرامی استفاده ی بد یعنی چی!!! جالبه که شیلتر کردن تارنماها و محدود کردن کاربرها خوب شده و اگر کاربرها بخوان این رو دور بزنن می شه استفاده ی بد!!نقل قول:
ببخشیدا اول جلوی دزدی کردنشو بگیریم هدیه دادنش پیشکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداقل یکی بهم pm بزنه که چی خوبه ؟نقل قول:
از هر کی میپرسم میگه تاپیک ... هست بابا تورو خدا جواب بدین
امان از مخابرات چه قدر آدمو اذیت میکنن آخرشم هیچکی به من نگفته باسه دانبود چه شرکتی خوبه
اینجا مربوط به شاتله شاتل هم جدیدا =:2:نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتیت داره بگو کدام مرکزی تا دوستانی که توی مرکز شما هستن و تجربه دارن راهنمایت کنن! البته توی اتاپیک زیر:
Adsl / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعت
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
دوستان لطفا در مورد شبکه های خصوصی مجازی ( you know ! ) انقد بحث نکنین :دی بازم بیشترفیل میشیم .
جدیدا که این چیز پی ان ها کم خاصیت تر شده گوگل یاد گرفته جلوشونو میگیره دیگه با چیز پی ان هم نمیشه به محصولات گوگل دسترسی داشت !!
code.google.com
به طرز وحشتناکی امروز هیچ سایتی باز نمی شهنقل قول:
حتی سایت شبکه 3 باز نمی شه
یکی گفته بود فلش باز شده اما واسه من که هنوز بسته
البته سایت آغا که فلش هم هست با سرعت و شدت هرچه تمام تر باز می شه
الان هم مجبور شدیم با همون شبکه ی خصوصی مجازی بیایم که بشه 2 تا سایت دید