نقل قول:
سلام
خطتتون نویز داره حداکثر سرعتی که با توجه به down stream میتونید بگیرید ۳۰۰ تا هست به صورت میانگین
Printable View
نقل قول:
سلام
خطتتون نویز داره حداکثر سرعتی که با توجه به down stream میتونید بگیرید ۳۰۰ تا هست به صورت میانگین
خطش هیچ مشکلی نداره ببین چطوری مغزتونو شستشو دادن که همش فکر وضعیت خططون هستین همه مشکلات مربوط به خود آسیاتکه من مخابرات بودم خطم 16 مگ رو هم میکشید ولی تجهیزات آسیاتک 8 مگ رو فقط جواب میده خاک تو سرش :n34:نقل قول:
حالا چرا شما حرص میخوری دوست عزیز؟!نقل قول:
من سرویس "یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ" را گرفته بودم.
اینجا دیدم بحث است، گفتم ببینم وضعیتم چطوره.
نقل قول:
سلام
نمیشه گفت هیچ مشکلی نداره
و نمیش هم گفت که الزاما مشکل دار هست
استناد صحبت ما یا نظر ما فقط بر طبق گزارش Logی هست که ارسال کردند.
آخه همه فکر میکنن خطهاشون مشکل داره نمیدونن مشکل از آسیاتکه برا همین گفتم من خودم مطمئنم مرکزمون 8 مگ و خورده ای رو جواب میده خط من هم رو 6 مگ بسته شده. تجهیزات آسیاتک خیلی بی کیفیتهنقل قول:
شما نمیدونی به خاطر همین کیفیت بد تجهیزاتشون چقد دردسر و اعصابخوردی کشیدم
از دوستان خواهش میکنم بعد این نگن خطم نمیکشه یا نویز داره یا .... بگین تجهیزات آسیاتک تو مرکز مخابراتیمون اینجوریه... :n16:
آخه الان بگم که من راضیم، همه میریزم سرم و میگن من صاحب آسیاتک هستم که دارم دفاع میکنم.نقل قول:
ولی با 30هزار تومان که بابت اینترنت دادم. ( همان طرح یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ) و البته دانلود خاصی هم ندارم، اگر هم دانلود کنم معمولا تا 400-500 تا دانلود میکنم. خوشبختانه قطعی و ... هم طی 200 روزی که دارم استفاده میکنم نداشتم.
تهران، های وب هم تست کردم که خیلی اوقات مشکل DNS دارد ولی این آسیاتک، خوشبختانه تا الان من یکی را که اذیت نکرده.
خطتون خوبه نویزش نرماله ولی snr پایینه. اگه میتونین بذارین رو مود adsl2+ وضعیت باید بهتر بشه.نقل قول:
یه سوال آف تاپیک :biggrin: شما دانلود نمیکنی پس زیرنویسارو فقط از روی فایل انگلیسی ترجمه میکنی؟ ;)
ممنون. روش کار را هم توضیحی بدهید.نقل قول:
خیر. من خودم دانلود نمیکنم.
آنها را از دوستانم که مسئولان انفورماتیک سازمان مان هستند میگیرم.
نقل قول:
والا من حدودا یک هفتس که مشترکش شدم و تا حالا دانلود شبانه نداشتم که امتحان کنم محدود بشم سرعت میاد رو چند . ولی طبق حرفی که یه سری از دوستان بهم گفتن ، انگار روش کار شاتل اینطوریه که اول از ساعت 2تا4 محدود میکنه بعد 4تا6 بعدم کلش محدود که اگه چند روز دانلود نکنی از محدودیت در میای و اگه دانلود کنی دیگه محدود میشی و باید ارتقا بدی به اکو بالاتر .
اینا البته گفته های کاربرا بود و من هنوز تجربش نکردم .
در کل برا انتخاب من زیاد دانلود شبانه مد نظر نبود چون هم بسته های ایرانسل هست و هم همراه اول و همچنین زیاد هم دانلود نمیکنم راستش . اون چیزی که برام مهمه کیفیت نت بین المللی و سرعت تلگرام هستش که فعلا شاتل جواب گو و عالیه .:n39:
این پست شما ادیت شده بعد از اینکه بحث به اینجا ها کشید چون خودتون دیدید نمیشه با خط 6 مگابیت ریتی که عکس گذاشتید بین 900 الی 1 مگ دانلود داشت!! رفتید ادیتش کردید به 700 :n02: الی 10 مگا بیت!!!!نقل قول:
Last edited by Tornado2800; ديروز at 21:55.
دوم اینکه بنده عکسی از آپ تایم ندیدم خودتونم خوب میدونید وقتی snr10 بخواد پایدار باشه مهم این هست که در طول 24 ساعت روی همین 10 بمونه و هیچ قطعی نداشته باشه log مودم رو باید بذارید نه عکس snr 10 فعی رو!!
در ضمن پینگ چه ربطی به پایدار بودن snr داره!! بعضی دوستان پینگ میذارن !! حتی اگه پینگ خوبم باشه گویای نوسان و نداشتن مشکلات اسیاتک در ساعتهای مختلف نیست.
سوم بنده بحثی ندارم با کسی اما حقیقت تلخ هست و باید بپذیریم که snr 10 برای یه خط adsl2 پلاس بسیار پایینه و احتمال قطعی وجود داره با کمی نوسان و میتونید از عوامل فنی هم بپرسید پس چه اصراری هست نمیدونم!
من الله توفیق !!