شما به عنوان مشترک شاتل براحتی میتونید از تمام سایتهای دانلود فیلم با ترافیک داخلی دانلود کنید. کافیه لینک دانلود رو با استفاده از شاتلند (که امانتش رو دارید) داخلی کنید.نقل قول:
Printable View
شما به عنوان مشترک شاتل براحتی میتونید از تمام سایتهای دانلود فیلم با ترافیک داخلی دانلود کنید. کافیه لینک دانلود رو با استفاده از شاتلند (که امانتش رو دارید) داخلی کنید.نقل قول:
چرا میگین بریم های وب؟ قیمت هاشون رو دیدم با شاتل یکی بود، حداقل برای سرویس من که 8 مگه. حجمش هم همینطور، تازه شاتل 5% اضافه هم میده:n23:.
واقعاً حوصله دردسرهای تعویض ISP رو ندارم.
شما مثل اینکه حوصله خوندن هم نداری !نقل قول:
های وب رو سرعت 8 مگ 200 گیگ حجم بینالملل میده 50 هزار تومن . شاتل با همین قیمت 40 گیگ حجم میده !حتی سرویس 8 مگ شاتل (با قیمت 62500 تومان) هم 175 گیگ میده و کمتر از 8 مگ هایوب با 50 هزار تومن هست.تو های وب اگه چند ماهه بخری بازم حجم بیشتری میده . اون پنج درصد اضافه مصوبه سازمان تنظیم مقررات هست و همه موظف به اجراش هستند و شاتل از سر لطف اینکار رو نکرده . مثلا هایوب رو همین سرعت 8 مگش که 200 گیگ حجم داره 5 درصد اضافه میده که شده 210 گیگ .
و درآخر کسی اینجا نگفته حتما برید! هرکس از هر ISPیی که دوست داره اشتراک بگیره . فرق چندانی هم با هم ندارند . چون هیچکدومشون نمیدونن کیفیت و حقوق مشتری یعنی چی ، چون نظارتی وجود نداره .
دوستان شاتلی عزیز ، میخواستم راهنمایی کنید که منی که نیاز به 500 تا 600 گیگ نیاز به دانلود فایل دارم چه سرویسی رو از شاتل بخرم
چون الان این سرویسی که گرفتم 185 گیگ هست و شبانه هم نداره بی زحمت راهنمایی کنید ممنون میشم
سلامنقل قول:
تنها راه استفاده از شاتلند هست البته فایلهات باید در پارت دو گیگی باشه
من سرویس 16 مگ دارم با دانلود شبانهنقل قول:
هر شب حدود 45 گیگ دانلود میکنم که میشه بیشتر از یه ترابایت در ماه
به صرفه ترین راه برای دانلود میشه سرویس 16مگ+دانلود شبانه
ولی چون شما به 500 600 گیگ نیاز دارین فک کنم 8مگ+دانلود شبانه هم کفایت کنه
اين دانلود شبانه شاتل حجمش براي ٨ مگ چقده و سرعتش توي ساعت شبانه محدود ميشه؟نقل قول:
نقل قول:
از گزینه تغییر سرویس داخل پنل، سرویس رو شبانه دار گنید.
یا همونطور که دوستمون گفت از شاتلند برای دانلود استفاده کنید
از حجمش اطلاع ندارم چون تعرفه هارو عوض کردننقل قول:
سرعت من تا حالا اصلا محدود نشده
سرویس جشنواره تابستان شاتل دقیقا شرایطش چیه؟
یکجا زده ماهی7تومن،یکجا زده 50 گیگ خریداری بشه ولی نزده چند
لیست قیمت دقیق با حجم و مدت زمانش کسی داره؟
شاتل هم گند زده .هنوزم میگید مشکل از سرور سایت اسپیدتسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادم نمیدونه کدوم شرکتو باید انتخاب کنه از یکی خلاص میشی اسیر یکی دیگه میشی .این مثلا 8 مگه که پروفایل گیمش هم فعاله قبلا اینطوری نبود بین المللش کامل میداد الان انگار یک چهارمه سرعت داخلیه
دوستان رنج آیپی 31 شروع میشه چرا همش با فیلترشکن مشکل دارن؟ چه فیلترشکنی استفاده کنیم. جالبه فیلترشکن وصل میشه ولی تلگرام روی کانکشن هست. حالا اگه یه لحظه با نت خط وصل بشم بعد برگردم به وای فای که شاتله درست میشه . راه حل چیه؟؟
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
بنظرم رو رنج 151 مشکل برا من بیشتر داشت رنج 31 نورد اکسپرس وایپر عالی کار میکنننقل قول:
دوستان شاتل اومده بیخودی اینترنتش رو گرون کرده
ارزش نداره دیگه
من داشتم جمع کردم اومدم سمت های وب
الان سه روزه دارمش فرقی با شاتل نداشت
صرفا ارزونتر و ترافیک ش هم بیشتره
اگه خیلی ها انصراف بدن سرویس شون رو شاتل مجبور میشه قیمت ش رو برگردونه به حالت قبل
سلام
دوستان شما جدیدا مشکل نوسان پینگ و تایم اوت پیدا نکردین ؟
چرا من رو پروفايل گيم اين مشكلو دارم حتي پهناي باندم نوسان دارهنقل قول:
سلام
دوستان لطفا راهنمای کنید
چند وقته سرعت باز کردن صفحات خیلی کم شده مخصوصا سایتهای خارجی خیلی دیر لود میکنه با دانلود منیجر اگر فایلی میخواد دانلود کنه سرعت معمولیه یعنی سرعت دانلود تغریبا محدود نشده مثل قبل است اما باز کردن صفحات خیلی زمان میبره مخصوصا موقعی که با vp ..... میخواهید سایت باز کنید یا مثلا سایت youtube کلا خیلی دیر لود میکنه چکار کنیم برای رفع مشکل ممنون
پروتکل های openvpn کلا مشکل دار هستن رو شاتل از فیلترشکن های ipsec ikev2 استفاده کنیدنقل قول:
و dns هاتون رو تغیر بدید و ی کلیر کش هم مرورگرتونو بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت dns چی گذاشتی ؟نقل قول:
این بذار تو مودمنقل قول:
1.1.1.1
1.0.0.1
dns كجاست اين؟نقل قول:
dns Cloudflare هست و بسیار هم امن میباشدنقل قول:
نصب کن پینگ بگیر بصورت میکس استفاده کننقل قول:
کد:https://www.sordum.org/files/downloads.php?dns-jumper
دوستان شاتل نوسان سرعت داره ؟؟؟
الان سرویسم پیشگامان نوسان سرعت افتضاحی داره و اینکه وی پی ان روش میکنی سرویس 8 مگ یه مگ هم نمیده
میخوام برم شاتل یا های وب . دیدم یکی زده بود نوسان سرعت داره شاتل
اگر کسی مشکلی داره لطفا بگه . ممنون
برا من كه فقط رو سرور خارج نوسان داره و براي سرويس ٨ مگ تك كانكشن بين ٥١٢ تا ٤ مگ در نوسانه ولي از داخل هميشه ثابته از من ميشنوي نه شاتل برو نه هاي وب ، يه شركت ديگه انتخاب كن تعدادشون خيلي زياده خيلياشون اصلا تو اين فروم تاپيك ندارننقل قول:
ميگم داداش اين سرويسي كه داري ١٦ مگه كه رو ٨ خطو گذاشتن برات يا همون ٨ مگه ؟نقل قول:
اینجا کسی هست که 16 مگ داشته باشه ولی خطش روی 8 مگ باشه ؟
تعرفه های شاتل همونه که توی صفحه تعرفه ها نوشته یا توی پنل کاربری فرق داره ?
همونه که در سایت موجودهنقل قول:
من دارم.نقل قول:
متاسفانه حداکثر سرعت سرویس گیم شاتل 8 مگه و من مجبور شدم برای پینگ بهتر سرعتم رو کم کنم:n35:
همون هشت مگ هستنقل قول:
شاتل هرکاریش کنی ریت رو تغیر نمیده یعنی مثلا 16 مگ بگیری بگی اپ رو ببند برام 2 اصلا این حرکتو نمیزنه
یا اینکه بگی بیارش پاین تر
خوب من خطم ١٠ مگ بيشتر نميكشه ولي حجم ٨ مگ برامون كمه ماهي ٢٦٠ گيگ مصرفمونه مجبورم ١٦ بگيرم ولي ميترسم بگيرم باهام همكاري نكنن ، اينا هم خيلي خنگن وقتي با پشتيباني تماس ميگيرم ميگم به خاطر ترافيكش مجبورم ١٦ بگيرم ولي هي ميگن خطت ٨ مگ بيشتر نميكشه همون ٨ مگ بگيرنقل قول:
ميشه اگر زحمتي نيست يه تست تك كانكشن single connection با اسپيدتست بزاري؟نقل قول:
خب 16 مگ بگیر بعد بگو سرویس گیم رو فعال کنند برات اتوماتیک میره رو 8 مگ :n20:اینا از خداشونه که پهنای باند خطتو کم کنن چون به نفعشونهنقل قول:
نه به اين راحتي نيست من هر دفعه تماس گرفتم گفتن نميشه كمتر از سرويس اصليتون بزاريم بايد درخواست كتبي بنويسيد و فلان و ...نقل قول:
اگه مودمت برادکام یا ایسوسه خودت میتونی کمش کنی سرعتو ... اینم یه راه حل دیگه ...نقل قول:
زنگ بزن بگو چه خبرتونه ...چه خبرتونه... من پیشگامان دارم هر کاری میگم فوری برام انجام میدن درخواست کتبی چیه دیگه ...:n02::n04:نقل قول:
نقل قول:سرویس 16 بگیرید بعد این فرم رو پر کنید (تایپ کنید هر سرعتی که میخواید کم کنن) بهد بفرستید به cs@shatel.ir ظرف چند ساعت اوکی میکنننقل قول:
اينو از كجاي سايت بايد دانلود كرد ؟نقل قول:
واقعا پشتیبانی شاتل شورشو دراورده قصد ازار و اذیت کاربران رو دارند یرای یه کار به این سادگی باید درخواست کتبی و رضایت نامه بفرستی ...البته شایذ این کارو میکنند که بعدا کسی نتونه ازشون شکایت کنه تو 195 و رتبشون کم بشه :n20:نقل قول: