سلام
این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟
1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت
میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
Printable View
سلام
این تعرفه سرعت دانلودش خوبه ؟ به چند مگ میرسه ؟
1 بامداد تا 11 صبح هفت روزه نامحدودسیاست مصرف منصفانه: 150 گیگابایت
میشه تو دو سه ساعت 80 گیگ دانلود کرد ؟
کسی از دوستان اپلی هست به ios 13 اپدیت کرده باشه
و volte داشته باشه؟
نقل قول:
سلام
برای بنده در برخی نقاط ایران به صورت محدود
و به صورت فراگری در خارج از کشور 4G+ بر روی گوشی Xiaomi Mi A2 دریافت کردم.
همچنین دوستان بنده که MI5 دارند به 4G+ ایرانسل قادر به اتصال هستند
نقل قول:نقل قول:
با سلام
اگر بخوام عمیق تر وارد این قضیه بشم ما دو نوع تجمیع فرکانسی داریم یکی از نوع intra-band (باندهای مشابه) و دیگری از نوع inter-band (باندهای چندگانه) گوشی های شیاومی از نوع اول پشتیبانی میکنن. برای همین در کشورهایی نظیر چین یا استرالیا که تجمیع فرکانسیشون از نوع اوله 4G+ پشتیبانی و در استاتوس بار گوشی هم نمایش داده میشه ولی در ایران و اکثر کشورهای دیگه جهان که تجمیع فرکانسیشون از نوع دومه 4G+ پشتیبانی نمیشه.
برای همین در پست قبلیم اشاره کردم گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن.
بطورکلی اینکه میگید در ایران مشاهده کردید گوشی شیاومی فورجی پلاس نشون میده دو حالت داره:
اگر mi9t در منطقه شما فورجی پلاسه ایا گوشی های دیگه شیاومی هم مثل همین ردمی نوت 7 فورجی پلاسه یا نه!
-اگر جواب مثیته معنیش اینه که گوشی های شیاومی از تجمیع فرکانسی از نوع inter-band carrier aggregation پشتیبانی نمیکنن و دلیل اینکه در اون منطقه شما فورجی پلاس نشون میده اینه که منقطه مخابراتی شما تجمیع فرکانسیش استثناعاً برخلاف خیلی از مناطق ایران و جهان از نوع intra-band هست.
-اگر جواب منفیه و فقط mi9t فورجی پلاسه ولی برای مثال ردمی نوت 7 نیست معنیش اینه که گوشی هایی مثل mi9t از تجمیع فرکانسی چند باند مختلف (inter-band) پشتیبانی میکنن و مشکلشون برطرف شده.
که بنظر میرسه همونطور که قبلا گفتم حالت اول درست باشه یعنی گوشیای شیاومی فقط از intra-band پشتیبانی میکنن نه inter-band و اگر شما در اساتوس بار گوشی فورجی پلاس میبینید بخاطر اینه که تجمیع فرکانسی منتطقه شما استثناعاً از نوع intra-band هست.
سلام منطقه به منطقه و شرایط سیگنالی چیپ و ... تو عامل سرعت تغیر میذارهنقل قول:
من 2 -7 صبح 30 روزه با همین سیاست مصرف رو 10 تومن گرفتم و تو یه ساعت و نیم از ساعت 2 تا 3 و نیم بازی با حجم 50 گیگ دانلود کردم
تست سرعت هم تو تاپیک تست هست
فقط باید تست کنید
این بسته ۲ تا ۷ یک ماهه نامحدود ۱۰ تومن ، مصرف منصفانه داره؟ چون چیزی دربارش ننوشته وقتی میخوای بری و یکی از دوستانم خریده بود توی پیامکش چیزی ننوشته بودنقل قول:
تجربه استفادمو دارم میگم تازه بعد از محدودیت ها بسته خریدم! چهارشنبه که بسته رو خریدم از 2 تا هفت زدم دانلود 170 گیگ این حدودا فقط دانلود کردم!نقل قول:
دیشب 110 پریشب180 گیگ امشب هم سرعت بدک نیست
اون سیاستش نمیدونم چطوریه ولی فعلا که من محدود نشدم
میانگین سرعت امم 13 مگابایت داره میچرخه الان
از ساعت 2 تا 4 سرعت حدود 9 تا 13 میچرخه 4 تا 6 و نیم 13 تا 16 مگابایت
البته امشب دانلودارو زدم از 2:52 دانلود متاسفانه والا تا اخر صبح بهت عکس میدادم که چقدر بیشتر مصرف میکنم :cool:
درود
وقت بخیر
حقیقت من یه مودم fd-m60 ایرانسل دارم که آنلاک شده . امروز یه مطلبی رو داشتم تست میکردم که به نظرم عجیب اومد !
اول با استفاده از LTE Watch ، مودم رو بردم رو باند 1800 و سرعتی که میگرفتم حدود 5-6 مگابایت بود . بعد بردم مودم رو روی 2600 و باز هم سرعتی که میگرفتم حدود 5 مگابایت بود .
حالا مشکل این جاست که وقتی مودم رو روی حالت lte-advanced (تجمیع) ست میکنم و یا رو حالت automatic میذارم ، باز هم همون سرعت 5-6 مگ رو میگیرم !!!
سیم کارت هم همراه اول ـه و باز تاکید میکنم مودم آنلاک شده هست .
حواستم ببینم قضیه از چه قراره ؟ مگه قاعدتا تجمیع این دو تا فرکانس نباید به من سرعت بالاتری بده ؟ :mellow:
تجمیع شرایط داره وجود دو باند فعال مثل 3 و 7 و فعال بودن قابلیت تجمیع توسط اپراتور و فعال بودن قابلیت تجمیع در فریمور و وب یو ای مودم شما و اصلا نیاز نیست دست به انتخاب باندها یا قفل روی حالت خاصی بزنید خصوصا در مودم fd-m60 . برای مطمئن شدن تجمیع میتونید از سیم کارت ایرانسل هم استفاده کنید و تست بزنید .نقل قول:
یکلام بهت بگم من این مدل رو داشتم 4شهر ایران باهاش تست زدم که کاملا تحت پوشش تجمیع پلاس بودننقل قول:
اما هیچ زمان سرعتی بالاتر از 5تا6مگابیت شما نگرفتم کلابهت بگم پول وقت و حجمتو صرفت تست پلاس نکن :biggrin: که تو این مودم الکی کشکی هست خیالت راحت
دوستان سلام
من دیشب برا تست یه1 گیگ شبانت خریدم منتهی فقط به تری جی کانکت میشد.
بسته های شبانت کلا به همین صورت هستن؟
سلامنقل قول:
خیر بسته های شبانه به 4G هم وصل میشه
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام دوستان, بسته 1 ماهه 10گیگم تمام شد
الان کدوم طرحهای 5 تا 10گیگ میصرفه؟
من 5گیگ30روزه همراه اول برای فروش دارم قیمت 12000تومننقل قول:
برای خرید خصوصی پیام بدید
این رو که خود همراه اول میفروشه ، اینترنت همراهی هستنقل قول:
به همه نمیده و اینکه قیمتش هم 12هزار نیستنقل قول:
نت همراهی اکثریت الان همینه ، داداشم ۵ گیگ ۱۲ میده بهش، به من ۱۰ گیگ ۱۰ تومننقل قول:
از کجا پیدا کنم, برام از این تعرفه ها پیدا نمیشهنقل قول:
edit:
به به درست شد:biggrin:
*100*#62 زدم بسته 30 روزه 10 گیگ 10 تومان پیشنهاد کرد فورا گرفتم
شانسکیه
تشکر از دوستان :)
فقط این بار پیشنهاد این قیمته سری بعد بزنی دیگه نمیده میتونی همین الان با امتحان کنی ببینی چی بهت پیشنهاد میده :Dنقل قول:
تف به همراه اول بیاد
بعد پیشنهاد 5 گیگ 9500 تومن / بمن پیشنهاد 5 گیگ 12900 داد که من خریدم ،کصافط زود عوض کرد و 6گیگ 15900 میده
بمال بماله
سلام دوستان
این طرح ۳ تا ۷ بامداد رایگان برای بالای ۱۰ گیگ ها هنوز هست؟
دیشب حدود ۵ گیگ من رفت الکی نمیدونم مربوط به تغییر ساعت مبشه یا چیز دیگه
پ.ن بحث ۴جی و ۴.۵ جی شده بود گفتم حواستون به یک فاکتور دیگه هم باشه اونم استاندار cat گوشی هست cat4. Cat6. Cat12 تو سرعت خیلی تفاوت دارن ولی همشون ۴جی هستن
نه حذف شده آخرای مرداد همون بسته قبلی رو تمدید کردم رایگان نبود دیگهنقل قول:
شاید خیلی قبل تر حذف کردن ولی با تمدید بسته اعمال میشه
دو شبه دانلود شبانه گند خورده توش
منطقه قم توحید
به زحمت ۱۰ گیگ از ۳ تا ۷ میگیره
کلا توی بقیه ساعت ها هم مزخرف شده
دقیقا واسه من هم این مشکل هستنقل قول:
سرعت از ۱۷ تا ۱۵ مگابایت میاد رو ۴-۷ مگابایت
تو قسمت بسته های پیشنهادی اینترنت هر چی مصرفمون بیشتر باشه بسته ی ارزونتر پیشنهاد میده یا هر چی مصرفمون کمتر باشه ؟
مصرف بیشتر حجم بسته های حجیم تر نشون میدهنقل قول:
مثلا دوشنبه سوری خط خودم ک مصرفش بالاس 4 گیگ گرفتم رفیقم که اصلا استفاده نکرده بود 1 گیگ
میدونم حجیم تر پیشنهاد میده ولی حجیم شدنش به صرفه هست یا نه ؟ نسبت به بسته های اصلیش ؟نقل قول:
تو اینترنت همراهی ببین چی داری اون به صرفه ترهنقل قول:
الان به من 30 گیگ 3 ماه 59 تومن میده
فعلا 10 گیگ ده تومنه ولی اگر مصرفم بره بالا فک کنم قیمت دو برابر میشه مثلا 20 گیگ چهل تومننقل قول:
هرچقد که حجم بیشتری مصرف کنی هم حجم بیشتری بهت میدهنقل قول:
خوبیش اینه بسته هاش از بقیه اپراتورا بصرفه تره
متاسفانه متاسفانه
بازم محدودیت های دانلودی تو شبانه وجود داره بعد از دانلود 10 گیگ سویچ به تیرجی و با زور اومدن و موندن رو 4g و تک کریر شدن 4G راهکارشون برای محدود سازیه
الان من سه برابر اون حجم مصرف منصفانه رو رد کردم دیگه خبری از سرعت های 16 15 مگابایتی نیست
دیگه هیچ تجمیعی انجام نمیشه فقط ثابت بمونه رو 4G خوبه
خوب الان شما از چی شاکی هستی ؟نقل قول:
۳ برابر حجم منصفانه را دانلود کردی طبیعی هست این مشکلات به وجود بیاد .
من خودم چیز بدربخور و جاالب را دانلود میکنم نه این که کل اینترنت را جارو کنم این مشکلات را هم ندارم و سرعت روی ۱۲ یا ۱۳ یا حتی ۱۵ مگابایت هست ...
عزیز من چ ربطی داره ! خب یا جمعش کنه یا حجم معلوم بذاره و اینکه یه فیلم بخوای الان دانلود کنی 4k حدود ۲۰ گیگ حجم کم کم میبره!نقل قول:
من صحبتم رو اینه چرا این شرکت دامبولک بازی در میاره هی قطعی وصل بخواد بکنه ک نشد
ی حجم معین بذاره ادم باز همون بسته رو بخره :wac: نه اینکه قطع کنه وسط فایل 50 گیگی هی من REbulid منتظر وایسم تو idm
اینو تا ماه پیش بمن میداد 35 گیگ 3 ماه 59 تومن:rolleye: الان هم 25 گیگ 1 ماه 45 تومنهنقل قول:
البته خوبی این نت اینه با l2tp و بعدش softether و نopen vp مشکلی ندارم و ریموت با سرور همیشه اوکی بوده و قطعی نداشتم
مشکل اصلا با vpn نداره ن تنها این نرم افزارایی ک گفتید بلکه outline اینا هم برای من که استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتهنقل قول:
ولی اگ حجم بالاتر با شبونه میداد خیلی خوب بود
دمشون گرم 300 تومن انداختن رو قبض من !:sad:
از ساعت 2 زدم دانلود یهو سیستمشون بهم ریخت
300 اوردن رو قبض من!
مگه نامحدود نیست این بستشووون؟
گیرم اصلا اون سیاست مصرف منصفانشون زدن 180 گیگ من بعد از استفاده از 180 گیگ باید برم رو بسته معمولیم یا اینکه سرعتم محدود باشه یا ک چی؟؟؟؟
300 هزار تومن؟؟؟؟ مدت بسته تموم نشده بوده؟نقل قول:
مدت زمان بسته شبانه تموم نشده بود! تا ۲۷ این برج اعتبار دارهنقل قول:
بله ۳۰۰ هزار تومن
با کل مکالمه و اینا ک بوده سرجمع ۳۴۰ تومن
الان هم استعلام بسته میگیرم میگه که فعال هست ولی منتهی از ساعت ۳ شب رفت رو بسته اصلی !و از اون مصرف شد!و هی مجدادا بسته جدید خریداری شد