نقل قول:حالا یک تست میزنم ببینم چی میشه ، نتیجه اش رو همنجا میگم.نقل قول:
پ.ن: این خطم خیلی مشکل داره ، به نظرتون خط جدید بگیرم چطوره ؟
Printable View
نقل قول:حالا یک تست میزنم ببینم چی میشه ، نتیجه اش رو همنجا میگم.نقل قول:
پ.ن: این خطم خیلی مشکل داره ، به نظرتون خط جدید بگیرم چطوره ؟
بهتر که میشه ولی چقدر بهتر مشخص نیست!نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
این خطی که دارم رو تا حالا از چند ISP مختلف سرویس گرفتم ، با همه شون هم مشکل نویز داشتم ، همه چیز رو هم چک شده ، مشکلی که بهم گفتن که مشکل بین خطی هست و ، مخابرات لعنتی هم هیج جواب درست حسابی نمیده ، اون مامورشون هم فقط میاد اون پست رو یک انگولکی میکنه و میگه مشکلی نداره .نقل قول:
سیم کشی مسی قدیمی هست ، الان همه جای دنیا از فیبر نوری با سرعت بالا استفاده میشه ، اینجا هنوز سیم مسی مال یک قرن پیش هست.
سلام دوستان
های وب میتونه پینگ منو کاهش بده برای بازی های آنلاین؟؟ باید درخاست بدم؟؟
الان سرعت یک مگ دارم ولی نمیتونم فیفا رو آنلاین بازی کنم. سرعت دانلود و وب گردی خوبه فقط برای آنلاین بازی کردن مشکل داره پینگ بالا هست
های وب پروفایل گیم نداره. و از نظر اونا پینگ زیر 300 خوبه !نقل قول:
شما باید سرویس کاهش پینگ بخری
شما موقعی که خط جدید میخری کابل جدید برات میکشن و خوب به خاطر همین نویز بهتر میشه ولینقل قول:
از نظر من پولی که میخوای بدی تا خط جدید بخری رو برو کابلهای ضد نویز بخر فک کنم بهشون میگن شیلد دار :n02: و یه 20 30 تومن هم بعنوان شیرینی بده مامور مخابرات تا بیاد کابل رو عوض کنه
نگاه کنید شما snr مودمتون خوبه این صفحه رو بخونید ببینید شاید مشکلتون حل بشه شاید نوسان snr دارید که ممکنه از تجهیزات مخابرات باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب واقعا سرعت گند زده
سرعت با 32 کانکشن و از سرور داخلی
واقعا که :n27::n27::n27:
این وضعیت افتضاح تمومی نداره! الان نزدیک به 3 سال هست از های وب سرویس میگیرم تا الان سابقه نداشته این وضعیت 3-4 ماه طول بکشه! دقیقا از شهریور تا الان اینطوری! یک فکری هم برای پهنای باندشون نمی کنند! فقط تبلیغات و افزایش یوز دارند! اگه این وضعیت ادامه داشته باشه ماه بعد تخلیه میکنم دیگه قابل تحمل نیست...:n24::n27:
چه سرویسی داری ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:سرویس دینامیت ، شبانه نداره!
* تقریبا وضعیت سرویس همیشه به همین صورت هست *
نیترو خریدی یا خودشون رو ۱۲ مگ بستن ؟نقل قول:
خریدم ، خط هیچ کسی رو از ابتدا روی 12 مگ نمی بندن!نقل قول:
نمی دونم چرا های وب سرویس های بالای 12 مگ ( 16 یا حتی 20 مگ ) ارائه نمی کنه؟!
خیلی جالبه واقعا. الان ساعت شلوغی های وب تایم اوت که ترکونده ! سرعتشم داغون این هم تست سرعتش :
بله ،سرعت 9 کیلوبایت ! بعد که زنگ میزنی پشتیبانی میگه ایراد از زیر ساخته ! بعد همین زیر ساخت همین ساعت در سرویس دومم پارس آنلاین :
جالب اینجاست که این هم میبینید در ساعات شلوغی سرعتش کم شده اما ! سرویسی که از پارس میگیرم اسمش 1مگابیته و تست تک کانکشن در شلوغ ترین ساعت زیر سرعت اسمی نیومده و تست های وب مال 8 مگابیته ! که ضریب 1 به 8 که هیچ از ضریب 1 به 80 هم کمتره !
نتیجه : منظور های وب از زیرساخت ، زیرساخت خود های وب هست نه شرکت زیرساخت !
دوستان خواهش میکنم همه برن اینستاگرام های وب اعتراض کنن با اینجا پست دادن چیزی حل نمیشه
یه تست از خارج کیف کردم
سرور کجاست ؟نقل قول:
مشکل speed test نسخه موبایل اینه نمیشه یه سرور دور مثل اروپا یا امریکا رو انتخاب کرد ! تا همین کشور های اطراف رو بیشتر نداره !
دیروز ظهر که زنگ هایوب زدم صدای ضبط شده میگفت زمان رفع مشکل تا ساعت 19نقل قول:
شب که زنگ زدم هایوبصدای ضبط شده میگفت زمان رفع مشکل تا ساعت 1 بامداد
الان که زنگ زدم هایوبصدای ضبط شده میگفت زمان رفع مشکل تا ساعت 3 بعدازظهر!!
زمان رفع مشکل = زمانی که های وب پهنای باند اضافی خریداره کنه یا مشترکین های وب تخلیه کنن تا پهنای باند بهتر بشه یا معجزه بشه :n19:
من بعید میدونم های وب خوب بشه چون فشفشه داره مگر اینکه چندین برابر isp های دیگه پهنای باند خارجی بگیره که بعید میدونم. متاسفانه فقط دنبال پول هستن و به کیفیت اهمیتی نمیدن مشکل مالی هم ندارن از تبلیغات معلومه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
این تست رو از استانبول ماله دوستمه ماهی 100gb سرعت ۳۶مگابایت گرفتم مال ۳g گوشی هم تست گرفتم اونم بتونم میزازمنقل قول:
Sent from my SM-T705 using Tapatalk
چه سرویسی؟؟؟نقل قول:
اینترانت که خوب خسته نباشه واقعا شما یه تست از اینترنت بگیر !نقل قول:
سلام.
مشکل خیلی بدی که توی های وب الان یه مدته اتفاق افتاده محدود کردن سرعت دانلوده.
اولین بار که سرعت دانلود شبانه رو کم کردن. بعد هم گفتن به خاطر اینکه کاربرای دیگه هم میزارن رو دانلود سرعت کم میشه.
حالا این بگذرد
جدیدا سرعت دانلود از سایت هایی که سرور داخلی دارن با اینترنت 1 مگ تو ساعات روز تا 800 کیلوبایت میرسه ولی همون ساعت دانلود از سایت های خارجی بسیار بسیار محدود و به زور به 50 کیلوبایت میرسه.
با نرم افزار های تغییر ای پی هم جدیدا مشکل دار شده و به محض استفاده از این نرم افزار ها سرعت وبگردی که کاملا افتضاح و سرعت دانلود به 30 کیلوبایت میرسه.
دوستان شما هم همچین مشکلی دارین؟
گوه به معنای واقعی :n34:
نقل قول:
باید خدا رو شکر کنی. پینگ من الان بین 700 و 720. 1 مگ های وب. سرویس تو چیه؟
یه نرم افزار 4 مگی 10 دقیقه طول کشید دانلود کنه. پول مردم به جیب میزنن به ریش مردم میخندن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
هیچ کدوم از مشکلاتی رو که شما عزیزان مطرح میکنید بنده ندارم
با سرویس 2 مگ از سرور های خارجی و داخلی ( فرقی نداره ) با سرعت 900 کیلو تا یک مگ دانلود میکنم .
یه سوال دارم
اگر سرویس نامحدود بگیرم وضعیت سرعت به چه شکل خواهد شد ؟
شوما اول یک بررسی بکن ببین اصلا های وب داری یا نت دیگه ایه :n02: چون های وب که نامحدود ندارهنقل قول:
در مورد مشکلات هم یک testmy.net بگیر شب از ساعت 8 تا 1 شاید چون فقط دانلود میکنی از موشکلات خبر نداری !
کسی فشفشه 15 روزه 30 گیگ خواست پ خ کنه
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟
سرور انگلیس - تایم رایگان سرویس 1 مگ
کاش تو روز هم همین دو مگ بود با همین پینگ و کیفیت
چه جوری با نسخه موبایل speedtest سرور انگلیس رو انتخاب کردی ؟ برای من تا عراق بیشتر نداره !نقل قول:
خاک تو سر من که هر ISP میرم به گند کشیده میشه :n14:
حتی اونقدر استیبل نیست که یه speedtest رو کامل بگیره :n28:
اینم وضعیت من (دینامیت 8 مگ):
مشکل اصلیم بالا بودن پینگ واسه بازی و تایم اوت زیاده. لعنت بهت های وب
با وی پی ان وصل شو سرور انگلیس یا المان یا .... مودعلاقه(favorite )اش کن(ستاره دار)نقل قول: