هی وای من فایلای تورنتم پوکید :n02:
خوشبختانه فایل مورد نظر تو هاست داخلی بود :n09: سرعت نرمال هست
ظاهرا با هاستای خارجی فقط مشکل پیدا کرده
Printable View
هی وای من فایلای تورنتم پوکید :n02:
خوشبختانه فایل مورد نظر تو هاست داخلی بود :n09: سرعت نرمال هست
ظاهرا با هاستای خارجی فقط مشکل پیدا کرده
آقایون من دارم فعلا 128 نامحدود میگیرم که سرعت دانلود 18 است حالا میخوام برم محدود بگیرم .... آیا محدود بگیرم سرعت دانلود بیشتر میشه ؟
سرعت دانلود سرویس های 256 و 512 مخابرات محدود چنده ؟
مال منم ترکیده صد رحمت به دیال اپ 2 مگم پوکیده
زیاد دانلود کنم مشکلی نداره؟مال من نامحدود هست
تو ویندوز 8.1 که میرم روی کانکشن مودمم میزنه تو 28 روز 178 دانلود کردم اخرش هم ریست زده کسی میدونه مال چیه؟
برای 2 طبقه دیگه هم ثبت نام کردم 512 8 گیگ دادن با 2 تا مودم مجانی مودم ها هاوایd هست
نه نامحدود مخابرات واقعاً نامحدوده... چیز خاصی نیست مصرف شما رو در بازه زمانی نشون میده فقط همین.نقل قول:
امروز فقط معلوم نیست دوباره چیکارش کردند زاییده اینترنت...
دوستان این لینک ریز مصرف کار نمیکنه راهی نیست بشه دید چقدر دان کردم برای این ماه و ماه قبلنقل قول:
کار که می کنه من همین الان کلیک کردم باز کردنقل قول:
فقط تاریخ هاش به میلادی هست
می تونی نرم افزار net worx هم روی سیستمت نصب کنی
برا من 2 روزه اینجوری شده قبل از اینکه ارتقا بدم سرعتونقل قول:
درست میشه چون قبلا هم شده فقط موندم این دفعه زیاد طول کشیده فایلام باد کرده :n02::n09:
شما 2روزه اینطوری موندی؟! :n04: برا منم دو روز پیش خراب شده بود ولی طرفا 3 نصف شب همون روز درست شد دیگه!نقل قول:
اره دیگه همین جوری تو کف موندم
نمیتونم خودمو بشورم اب قطه :n02: البته بگما تو تورنت پوکید لینک مشکلی نداشت
سلام.
من تاحالا وایمکس ایرانسل داشتم. سرعت 256 ترافیک 3گیگ در ماه. ماهیانه 17500 میدم.
ولی امروز رفتم از مخابرات گرفتم. طرح نوروزی دارن. سرعت 1 مگ ترافیک 5 گیگ در ماه. همون 17500. تازه یه مودم وایرلس huawei هم رایگان بهم دادن.:n19:
امیدوارم که پشیمون نشم و قطعی نداشته باشه:n01:
داداش سرعت دانلودت رو چنده ؟نقل قول:
هنوز وصل نشده. دو سه روز دیگه که وصل شد میام سرعتشو می نویسمنقل قول:
خیلی وقت پیش مخابرات قطعی داشت الان خدارو شکر خیلی بهتر شدهنقل قول:
اره داداش من 3 سال یش که گرفتم قطعی داشت ولی الان ندارهنقل قول:
از دوستان کسی میدونه سرعت دانلود سرویس های 512 و 1 مگ چنده ؟
معمولا استانداردشهنقل قول:
512 روی 64 حدوداٌ
1 مگ هم روی 128 حدوداً ولی بیشتر هم میشه تا 130 140 بعضی وقتها
ببخشید تاپیک رفت جلو جواب رو ندیدم!نقل قول:
اولا که اون طرحی که شما میگی سرویسهای محدود یکساله 1مگ و 2مگ هست که صد و خورده ای و دویست و خورده ای هست و ارزش نداره به نظر من! چون 4گیگ حجم سرویس 1سالست کلاً!
شما چه سرعتی گرفتی که 9 روزشو 15 تومن حساب کرده؟
راستش من 1 مگ نامحدود گرفتم. به نظرم زیاد اومده 10 تومن باید می اومد. اگه یک مگ رو 43 تومن بگیریم تقسیم بر 4 کنی میشه حدوداً 10 تومن. واسه اون دو روزم فوقش هزار تومن حساب کنی میشه 11 تومن نه 15 تومن!
عجیبه :n13:
دوستان من چند روزه شدید مشکل سرعت و دانلود از سرور های خارجی رو دارم، سرعت دانلود از خارج نهایت 30 هست ولی با داخل 250 ، صبج ها یه 2 ساعتی خوب هست بعد دوباره خراب میشه.
میخوام بدونم مشکل از سرویس منه یا بقیه دوستان هم مشکل دارن؟
با تشکر:n16:
تقریبا 3 روزه که برای من هم همینطورهنقل قول:
شب که کلا به فنا میره ولی حدود ساعت 2 تا 3 صبح دوباره به حالت اول برمیگره
تنها راه حل هم افزایش تعداد کانکشن های دانلود منیجر و یا افزایش تعداد دانلودهای همزمانه
ولی دیشب خیلی بد بود
دوستان چند روزه مخابرات برای من داغون شده سرعته دانلود از سرورهای خارج روی 40 و از ایران روی 120 تنها یه روش برای دور زدنش هست اونم استفاده از وی پی ان های ایران هست که اینطوری دوباره سرعت از سرورهای خارجی هم روی 120 میشه
والا دیشب خراب شده بود برای من که درست شد شما میایید میگید 3روزه خرابه من تعجب می کنم !نقل قول:
پینگ مخابرات همین الان:
واقعاً مخابرات داره خوب کار میکنه اگر این افت سرعتهای ساعتیشم که یکی 2بار در ماه اتفاق می افته رفع کنه الان کاربرهای پارس آنلاین همین پینگ رو گذاشتند نصفش تایم اوته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوما اگر مخابرتت با 4.2.2.4و 4.2.2.6 و 4.2.2.2 پکت لاست نداشت اونوقت میگم مخابراتت عالیه.....:n02:نقل قول:
اینم پینگ مخابرات ما جهت کل بازی با شوما که انقدر اسم مخابرات رو یدک میکشی تو تاپیک شرکتای دیگه....:n02::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دیشب ساعت 11 تا الان که ساعت 10 شب هست سایت های خارجی رو اصلا خوب لود نمیکنه.
سلام دوستان
برای شما هم پینگتون داغونه هی تایم اوت میده ؟
مخابرات تهران منطقه 5
دوستان من دوروزه نتم داغون شدهمخصوصا با چیز پی ان!دی ان اس اینها باید تغییر بدم؟؟؟ چجوری جی بزارم؟
وضع مخابرات واقعا خرابه این روزا
سرعتا اصلا خوب نیست. نوسان داره.
شبا از 10 تا 3 صبح به شدت داغونهنقل قول:
دقیقاً چقدر داغونه؟؟؟نقل قول:
یعنی سرعت تک کانکشن و مولتی چقدره؟
نقل قول:
در راستای فرمایشات دوست عزیزمون من 3تا پینگ خواسته شده رو گرفتم واتفاقاً 1% هم پکت لاست نداره مخابرات برای من :n10: :n09:
شما بیا همین پینگها هم با شاتل یا پارس آنلاین بگیر نابوده کلا...
دیگه نبودددددد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
512 رو 64 1مگ 130نقل قول:
اره داداش من 3 سال یش که گرفتم قطعی داشت ولی الان نداره
از دوستان کسی میدونه سرعت دانلود سرویس های 512 و 1 مگ چنده ؟
یکی دو هفته ای بر خلاف جو مثبت ای که اینجا راه افتاده برای من خیلی داغونه. :n21:
به مرکز مخابراتی هم بستگی داره دوست من ,برای ما هم داغون میشه نمی گیم ما از مخابرات مریخ گرفتیم :n02: ولی افت سرعتها معمولا در بازهای 4 تا 5 ساعتی یکی دو بار در ماه اتفاق می افتهنقل قول:
دوستان سرویس 1 مگ من امروز وصل شد. خیلی خوبه دیروز ثبت نام کردم یه مودم هم بهم دادن، امروز هم وصل شد
سرعت دانلودم تقریبا 120 هست. یه کمی نوسان داره، بالا و پایین میره ولی تقریبا همون 120 هست.
یه سوالی هم داشتم.
میزان مصرف و اطلاعات حسابمون رو از کجا میتونیم ببینیم؟
مبارکه ایشالله قطعی و افت سرعت نداشته باشید و همیشه درست کارکنه :n16:نقل قول:
میزان مصرف و ... رو می تونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی قسمت ADSL با همون یوزر و پسوردی که مخابرات روی برگه چاپ کرده بهت داده
ممنون.نقل قول:
گزارش مصرف رو بصورت ماهیانه میده؟
نمیشه بعد از یکی دو روز کار فهمید که چقدر مصرف شده و چقدر مونده؟
چرا مصرفهای 24 شما هم شامل میشه جمع همه اینها میشه ماهیان که می تونید ببینیدنقل قول:
اگه دوست داری خیلی دقیق روی مصرفت نظارت داشته باشی میتونی از نرم افزارهای دیتا مانیتورینگ مثل DU Meter یا Networx استفاده کنی که هم نمودار سرعت رو بهت نشون میده هم میزان مصرفت رو بر اساس ساعت، روز، ماه، …نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
دوستان ترفندی برای افزایش سرعت تورنت هستش ؟؟ قبلا توی پارس آنلاین سرعت تورنتم خیلی خوب بود... الان 512 نامحدود دارم که سرعت لینک های مستقیم روی 66 هستش ولی تورنت حدود 45-50
ولی خداوکیلی این سه سالی که من مخابرات دارم (تا 1هفته پیش 256) الان 512 دارم کیفیتش کوچکترین فرقی نکرده من که راضی ام ..البته بستگی به مرکز مخابراتی هم داره هر چند مرکر ما هم مرکز خلوتی نیست!
این قطعی های موقتی هم همه ISP ها دارند خیالتون راحت...