منم الان گزارش گرفتم برای من هم از ساعن 12:30 امروز ظهر توضیحات بخش DSLAM عوض شده و اسم مرکز مخابراتی هم توی اطلاعات میاد
Printable View
منم الان گزارش گرفتم برای من هم از ساعن 12:30 امروز ظهر توضیحات بخش DSLAM عوض شده و اسم مرکز مخابراتی هم توی اطلاعات میاد
ایا با این روند دزدی گیگ ، افرادی که از شبانه رایگان استفاده می کنند ، امکانش هست به خاطر اون بیان بی دلیل از حجم ترافیک روزانه شان که پول گزافی هم بابتش داده اند ، کم کنن ? کسی تجربه ای در این مورد داره ? یهنی مخابرات به خاطر استفاده مدام یک کاربر از ترافیک شبانه رایگان ، بدون دلیل از ترافیک روزانه اش کم کند??!! مرسینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دلیلش این هست که شخص دیگه ای به حساب شما وصل شده، البته باز اگر این جزو سوتی های مخابرات نباشه!!
جدیدا تو ریز اتصالات مک آدرس رو نشون نمیده.نقل قول:
سرعت اومد پایین ؟ :{|
اصلا قند شکن ها هم کار نمیکنن یا اگه کار کنن سایتی باز نمیشه
ولی سایت های داخلی رو خوب باز میکنه
وضعیت پینگ هم که داغون
باز مخابرات چشه!؟!؟!؟
سرعت به 20 نمیرسه اینجا شب شبانه مخابرات :n24:
سرعت دانلود روزانه-شبانه. طرح پاییزه نقراه ای چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا تبریک . پروژه اینترنت ملی داره به اوج خودش نزدیک میشه . فکر کنم کم کم باید قید سایتهای خارجی رو کلا بزنیم . چیزشکن ها هم چند روزیه رفتن تعطیلات .
نقل قول:
من آمار شارژومو همیشه دارم چیزی از شارژم که کم نشده اگه کسی دیگه ای متصل شده باشه
فک کنم دلیل دیگه ای داشته باشه؟؟ درضمن هر وصلی و قطعی که خودم میشم رو چک میکنم هم
همینطوره همین اطلاعاتو میده الان 5 روزه همینطوریه ...کسی میدونه؟؟ :n28:
می تونید زنگ بزنیئد ISP مزخرف مخابرات و بپرسیدنقل قول:
جواب رواینجا هم بگید تا بقیه استفاده کنن اما من به شخصه اصلا ازبرخورد کارکنانش خوشم نمیاد چند بار چند تا سوال در مورد قطعی اینترنت و تنظیمات مودم ازشون پرسیدن به من می گن این اطلاعات فنی هست دونستنش به درد شما نمی خوره !!!! یه دفعه دیگه هم گفتن ما دادن این جوراطلاعات رو پشتیبانی نمی کنیم !!!!! نمی دونم این پول های رو که ازملت می گیرن و سرویس دهی اینترنت و تلفنی شون افتضاحه چه طوری می توان زندگی راحتی داشته باشن !! خداییش عذاب وجدان نمی گیرن !!!
ازشون میپرسیدی مثلا چه اطاعات فنی است بگو ما هم استفاده کنیمنقل قول:
بیسوادها هیچی یاد ندارن برای ما اطلاعات فنی میکنن یک مشت بیسواد تو 2020 هستند که میان جواب میدن چند تا چیز رو یاد گرفتن هی تکرار میکنن بهت قول میدم dns رو ازشون بپرسی بلد نیستن
بحث بحث اپراتور ها شد .
بارها زنگ زدم برای یک سری مشکلات فنی که بهشون بگم رفع کنن .
بعد از اینکه تماس گرفتم : چند لحظه گوشی . سپس بیشتر از 5 دقیقه تلفن رو میذاره تا به اصطلاح جواب نفر قبلی رو بده .
حالا مشکل اون طرف که ایشون داره حلش میکنه چیه ؟ داره مثلا بهش یاد میده که چطوری پسوردش رو عوض بکنه یا چطوری پسورد بذاره روی وای فای مودمش .
چیزی که اصلا ربطی به یک اپراتور نداره .
بعد که نوبت من میشه ( بعد از 5 دقیقه ) میگم من مثلا چرا پینگ از 4.2.2.2 اینقدر بالاست ؟ یا مثلا چرا نویز خطم SNR با اینکه خوبه پس چرا اینقدر من قطع و وصلی دارم ؟
همین که نمیتونه پاسخ گو باشه و یه جواب درست و حسابی بده سریع میره از بزرگ ترش ( یک خُل و چِل دیگه ) باز سه ساعت مشکل رو توضیح میده و سپس جواب الکی میگیره و باز به من تحویل میده و سپس تَرق قطع میکنه !
این تجربه اکثر تماس هایی که بنده با پشتیبانی داشتم بوده .
ماکه چندساله زنگ میزنیم به این 2020 واس هرمشکلی که بگی فقط همینو بما میگن :
مودم تونو 5 دقیقه خاموش کنید دوباره روشن کنید:n08:
الان 5 روزه اینترنت من تو ساعات رایگان همش قطع میشه شارژمم 5 گیگه دیگه هیچ وقت زنگ نمیزنم به 2020 برای مشکلات
چون وقت تلف کردنه اونا کارخودشونو می کنن والله هربارزنگبزنی40 نفر جلوتن صبرعیوب میخوات وایسی:n02:
بله درسته، مثل اینکه بعد از اضافه کردن DSLAM فکر کردن دیگه این اضافه ست در صورتیکه امکان بسیار خوبی بود!نقل قول:
خب اگر فقط در ساعات شبانه شخص دیگه ای به حساب شما وصل بشه که طبیعتا نباید شارژ کم کنه. وقتی هم که اون شخص قبل از شما وصل باشه شما دیگه نمیتونید وصل بشیدنقل قول:
آقا این 46.100 که اینترنت نداره از جون ما چی میخواد دکمه پاور مودمم خراب شد:n03:
اینقدر که ریست کردم
شماره تلفن این خط ویژه چنده واسه طرح طلایی؟؟؟
سلام دوستان SNR شما رو چنده ؟
down stream و up stream چی عددش رو بگین
و Time out هاتون در چه وضعیتی هست ؟
1-دوستان امروز صبح دوشنبه ساعت 6:30 تا 6:50 صبح اینترنتم قطع شد !!! پییچ مودم نشان می داد که از سمت مخابرات قطعه ، مال شما هم همین طور بوده ??!!
2-مشکل بعدی اینکه حدود سه هفته ای هست جی میل در 90% اوقات به صورت عادی واسم باز نمیشه و مجبورم با *ق*ن*د*ش*ن* استفاده کنم که تازه اونم هی مجبورم کلی رفرش بزنم !!! باسه مرور گر IE , fox , chrome چک کردم- شما هم همین مشکلات رو دارید?
لطفا بگید که در صورتی که معلوم شه مشکلات فوق الذکر مال آی اس پی نبوده بفهمم مشکل از چیه !مرسی
اینترنت منم همون موقع قطع بود با ریست مودم وصل شد...نقل قول:
جیمیل هم به سختی باز میشد dns گوگل با نورتون رو گذاشتم.
بعد از ظهر 5 ساعتی قطع بود تا الان ..
شما هم همینطور بودید ؟
2020 هم که طبق معمول مشغولی .. !
با اینکه 1 ماه اینترنت مزخرف مونده امروز قطعی زیاد داشتم
دوستان در مورد فن اوا چیزی میدونید در مورد تعرفعه هاش؟؟؟
منم سر شبی یه ساعتی قطع بود
بله برای منم از 6:30 بعدظهر تا 10:20 قطع بود.نقل قول:
تازه زنگ زدم 2020 میگه احتمالا فردا صبح وصل میشه ، میخواستم از پشت گوشی خفش کنم مردکو...
9 ماه از های وب سرویس داشتم ، روی هم 10 دقیقه هم قطعی نداشت ولی این مخابرات فکر کنم روزی یک ساعت کاملا طبیعی هست.
نقل قول:
نه توهمه ی ساعت ها اطاعاتDSLAM همونه فک کنم کلن عوض شده البته منکه سردرنمیارم چی هست:n16:
چی نیست از رو اون عکس صفحه ی قبل هرکی میدونه جریانش چیه بمام بگه
الان 5 روزه هم تو ساعات رایگانه قطعی داره هم در طول روز البته در طول روز کمتره
کلی دانلودام مونده لعنتی دقیقا اینرتم تو ساعت رایگان بین 1نیم قطع میشه فک کنم
مخابرات از قسط این کارو میکنه منکه شارژمم 5 گیگه؟؟ چرا؟؟؟
بر پدر و مادر این تمام این مدیران مخابرات لعنت خدا باد
هر 3 دقیقه دیس میشه .این non stopرو نمیتونم بگیرم.
بی پدرها
بابا چرا حالا سایت باز نمیکنه؟؟؟؟؟ از 10 تا سایتی که زدم فقط اینجا و گوگل باز میشه!!!!:n28:
از 4 که بیدار شدم میبینم دیس شده هی مودم رو خاموش کردم هی دیس میشه هر 3 مگ
دهنمون سرویس کرد 2020 و 7230000و9834000 اصلا بوق نمیخوره وصل نمیشه کسی از عزیزان شماره خط ویژه رو داره؟؟؟واسه طرح طلایی بود
فکر کنم خود مخابرات هم توش مونده نمیتونه مشکلش رو حل کنه :n15:نقل قول:
سلام و تشکر بابت پاسخنقل قول:
میشه لطفا در این مورد(dns گوگل با نورتون)توضیح بدید که یعنی چی?? و در اینصورت من هم باید چه طوری تنظیم کنم????
راستی دوستان،مال من هم 6.5 قطع شد و 11.5 مجدد چک کردم بازم قطع بود ، باعث شد زود بخوابم شب !!!
دیشب یک ساعت هم بیشتر مدام زنگ می زدم به 2020 اما همون اول بوق مشعولی بود و اصلا وصل نمی شد !!! فک کنم عمذدا کاری کردن که هی ملت پول تلفن بدن- سوال در این جور موارد بحرانی ؛ غیر از2020 شماره دیگه ای هم هست زنگ بزنیم????
مرسی
من مشکلی نداشتم.داشتان چیه؟
توی لیست تعرفه ها قیمت هرگیگ رو زدن ۳۶۰۰ از ۵ گیگ به بالا ۲۶۰۰ و از ۱۰ گیگ به بالا ۱۶۰۰! حالا چرا وقتی میخوایم از توی سایت شارژ کنیم ۱۱ گیگ رو هر گیگ ۳۲۰۰ حساب میکنه! ۲۰ گیگ رو هر گیگ ۲۵۰۰! پس این ۱۶۰۰ تومنی کلا دکوریه??? اگه ۱۰۰ گیگبزنی تازه میشه ۱۸۸۰ تومنی!!!
پلکانی حساب می کنن.نقل قول:
5 گیگ اول رو 3600
5 گیگ بعدی رو 2600
گیگ های بعدی رو 1600
100 گیگ میشه
5*3600 + 5*2600 + 90 * 1600
مالیات رو هم به این مبلغ اضافه کنید
:n15:
آقا کس دیگه ای هم مشکل منو داره ؟
اصلا روانیم کرده
الان این ریز اتصالات مال دو روز اخیره:n14:
شما فقط شماره ردیف رو نگاه کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
user.1 شما نویز خطت زیاد نیست؟
نقل قول:
حتما اکانتت -- شده. برو یوزر پسورد اکانت adsl تو چنج کن. بعدش هم پسورد مودم از پیشفرض admin به هر چی دوست داری چنج کن.
نه شماره دیگه ای نیستنقل قول:
سلام
نهنقل قول:
الان باز درسته
مشکلی نداره
کلا این دو روز اخیر اینجوری شده
از یوزر پس نیست به سه دلیلنقل قول:
1- همه رمزا عوض شده است
2- رو مک ادرس مودم قفله
3- به فرض هم که یوزر پس اکانت رو کسی داشته باشه اگه بخواد وصل کنه که اررور میده میگه یکی وصله
تازه دیگه DSl من که نباید قطع بشه:n13:
الان زنگ زدم 2020 و مشکل رو گفتم
شماره موبایل رو گرفت گفت هفته دیگه زنگ میزنن برای بررسی:n13::n14::n15::n21: