نه داريوش اهل رپ نيست با متال حال ميكنه
نظرشو در مورد بارزوم بپرس!
Printable View
نه داريوش اهل رپ نيست با متال حال ميكنه
نظرشو در مورد بارزوم بپرس!
سلام داریوش جان
یه سوال داشتم:
کسی رو به اسم یا نام کاربریa.gh.n یا آزیتا_32 نمی شناسی؟البته بگم که این دوتا یک نفر نیستند ولی احتمال دارند باشند. خیلی تیپش بهت میخورد ... تو یه فروم دیگه بود ولی یه دفعه ای قیبش زد .... در کل بچه باحالی بود
اگه میدونی حتما بگو
.
.
نظرت در مورد مریلین مانسون چیه؟از کدوم آهنگش بیش تر خوشت میاد؟
تا حالا از گروه darkseed چیزی گوش کردی اگه آره آیا از اونا خوشت اومده اگه نه چرا ؟ تا حالا کتاب های نیچه رو به طور عمیق خوندی نظرت راجع به اون چیه فقط نظر خودت رو بگو نه شنیده هات رو آیا به فلسفه علاقه داری اگه آره چرا و اگه نه بگو چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اونجایی که آق داریوش جونم حالا حالا بلند نمیشه ، بازم سوال :
اون فلشت چی شد ؟ کده کمک کرد ؟
پاف چیه ؟
نام قدیم قسطنطنیه ؟
منو میشناسی ؟
گوشیت چیه ؟
دوست داری بیام اونجا گردنت رو بشکنم ؟ :11: اگر بله ، چگونه ، با دست ، با چوب و یا غیره ؟
تو دستمال کاغذی فین کردی ؟
تا حالا مار بوست کرده ؟
اگه یه روز بن بشی من خوشحال میشم یا شادمان ؟
حق کپی رایت رو کی انداخت تو دهنت ؟
چرا تا ساعت 2 نصفه شب چت می کنی ؟
چرا من از اسمایلی متنفرم ؟
تا اینجا فعلا کفایت میکنه ، تا بعد
ميبينم که صندلی بد جوری يخ زده ! داريوش هم که جيم زده خبری ازش نيست
اصلا هيچ اعلانی مبنی بر ماندگاری يا عدم ماندگاری داريوش خان شده ؟
اهوی کجايی داااريووووش ؟!!
آقا از دانشجوهای گله دانشگاهه ما هستش ها!
هواش رو داشته باشید
داریوش جون چرا پیچوندی رفتی؟ هان؟! خب یه خبری چیزی میدادی بابا!! سریعا علت تاخیر رو گزارش میکنی. میخوام در عرض 3 ثانیه بعد از ورود گزارشش رو توی تاپیک ببینم. مفهوم شد؟!؟!؟!
صندلي نشينتون گرخيده؟
خوب ميگفتي سوال نپرسم ديگه.
به به به! اینورا!×! (با خودم بودم:20:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میبینم که تو این دو روزه که رفتم ولایت دنباله درس و مشخ خانوما تاپیک رو زیر و رو کردند، بعضی ها نقشه خرمگسه معرکه رو بر عهده گرفتن÷×! و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلی نیس در اولین فرصت پست های مربوطه ویرایش میشوند (اگه این پی سی اینقد سر به سره من نزاره و ویرایش بشه!!!) و دوستان و آشنایان به خونه هاشون راهنمایی میشند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگزریم شرمنده دوستان به خاطره غیبتم امضام رو هر کاری کردم تو یک شنبه ای ویرایش نشد که نشد، همینطور اینجا هم نتونستم پستی چیزی بدم!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H M R 0 0 7
اینم از سوالها بخش دوم من:
:10:
بجواب:
اگه رئیس جمهور بشی چیکار می کنی؟
میسپرمش به کسانه اینکاره! من از سیاست و ... چی سر در میارم!×!
اگه بهت یک میلیون دلار بدن چیکار می کنی؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندانم ولی میدانم! که من از این شانسها یختی!
اگه یه آدمو(مثل خودم!) بزارن جلوت ، یه چاقو هم بدن دستت و سه تا تفنگ بزارن رو سرت و بگن اونو بکش تا کشته نشی ، چیکار می کنی؟!
کلا آدم کشی کاره بدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خوب چی کار میشه کرد شده برایه انتقامم!!! زنده بمونم باید بکشمت دیگه
اگه از یکی خوشت نیاد و اون بهت گیر بده ، چیکار می کنی؟؟
مثله همیشه از اسپریه پیـــــــــــچــــــــش استفاده میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته در صورته توان از نوعه نا محسوسش
آدم رکی هستی؟
بنا به شرایط بلی! ولی کلا شوخی هام هم بی کنایه نیستن در مواقعی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تابعیت از مثله:
طرف شوخی شوخی هم تیکش رو میندازه و ....
اگه یکی که دوسش داری ،بهت بگه یه کاری رو دوست ندارم انجام بدی ،تو اون کارو بازم انجام میدی؟؟
چه دوسم داشته باشه چه نداشته باشه چه دشمن باشه یا ... اگر اون کار خوب نباشه خوب انجام نمیدمش دیگه
آدم وطن پرستی هستی؟؟
مقادیری ( در حده قرون وسطی یی!) بلی
حاضری واسه کشورت(نه دولتش!) جونتو بدی؟؟
نع!
نظرت در مورد سیگار چیه؟؟
ای.... چیزه بی خوده باحالیه
خوابالویی یا نه؟!!!
نه همچین
نظرت در مورد ساواک چیه؟
بر خورد نداشتم باهاشون ....:31:
در مورد فتحعلی شاه قاجار چی می دونی؟!!!
در حده اسمش و مقادیری .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد بن لادن ، صدام ، طالبان چیه؟!!!
احتمالا پسرایه بدی بودن! نه؟
می دونی محمد صباح کی بوده؟؟
محمده سحر خیز؟! ندانم
تهرانو بیشتر دوست داری یا شهر الانتو؟؟ اگه هم تهرانی هستی که هیچی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیـــــــــــــــــــــــ ـــش!!×!
خدا رو شکر همین الان رسیدم موقعه رفتنی باز یه پیکان آر دیه! و سرنشیناش ترکیده بودند بسی .... کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر های همچین کمی هم نرفتم تو زندگیم ولی باز به مراتب فرهنگ و ... تهران رو ترجیح میدم
تو شهرهایه کوپیک یا بزرگ زیاد دووم نمیتونم بیارم
دوست داری یه روزی با داداش حسين (خودم) بری كشور مورد علاقت؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی بگم والا! مثله بعضی خانوما!!! دسته بزن نداری که خدایی نکرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خودکار و کاغذ میدن بهت ، برای یک سال بدون هیچ امکاناتی زندانیت می کنن...با اون خودکار و کاغذ چیکار می کنی؟!!
نگهشون میدارم برایه اضافه زندانه ساله بعدم
دوست داری بچت پسر باشه یا دختر؟؟
تکراری! هر چی بود بود!×! سالم باشه و ....
دوست داری تو بزرگتر باشی یا زنت!
:21: مثله همه بنده مگر در شرایطه خاص×!
اصلا ایده آل هات در مورد یه زن خوب چیه؟(قابل جواب ندادن)
مثله بعضی ها نباشه×!××! :2:
نظرت در مورد تلفن حرف زدن و اس ام اس بازی چیه؟
1. الافی
2. بیکاری
3. دانشجویی!!!
4. سربازی
5. بچگی
6. در شرفه بزرگی
7. عشقولک بازی
8. شاسخول بازی با نونه اضافه
9.بسی جالب و مفیوض گردان!×!
10. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عقرب بدت مياد؟
از استیلش!!! خوشم میاد ولی از خودش نه!
چه نوع فیلمی دوست داری؟؟کدوم از اینارو بیشتر دوست داری؟(آل پاچینو ، رابرت دنیرو ، همفری بوگارت ، مارلون براندو ، جک نیکلسون)
بیشتر سبک های:
1. مقادیری تخیلی و مخصوصا افسانه ای :40:
2. ترسناک! به میزانه کافی
3. بعضا مفهومی
4. اکشن های کلاسیک و martial art
5. خنده دار و teen ager ای:31:
نظرت در مورد Fast Food چیه؟!
لازمه یه زندگی و مرگ و میره دنیای امروز:20:
تقویم میلادی یا خورشیدی؟کدوم بهتره؟
بسته به تاریخ و فرهنگ جفتشون خوبن!
ولی از لحاظه بین المللی و ... به مراتب میلادی بهتره
دوست داشتی زمان به عقب برگرده؟(اگه آره ، دوست داری به چند سالگیت برگردی؟)
خوب معلومه ولی بر نمیگرده که!
چی بگم والا هر چقد کوچیک تر بهتر
الان نظرت در مورد آواتار من چیه؟!(این دیگه سلیقه ی خودته ها!!)
زیاد دوسش ندارم:31:
خوب اينا سري دوم بود.هنوز مونده. فعلا اينا رو جوواب بده :21: اگه هم که نمیخوای بگو تا دیگه مطرح نکنم!
ممنون بازم در حده سوادم بدی چرا که نه:31::40:
************نقل قول:
آخه ******** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جای اینجا از آبه گل آلود پسته تحدید آمیز!!! گرفتن برو تو مدیالب .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله!@×!نقل قول:
منم بنا به مرام مخفیه مجازی! به همین دلیل یه هفته بیشتر موندم:21:
خدا از این چیزا نصیبه همه بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
yoosef_st
خب داریوش جون میبینم که موندگار شدی و ... آره دیگه. پس منم سری دوم سوالات رو ازت میپرسم تا لا اقل یه ذره داغ شی!
:31:خواهش! چه کنیم دیگه! بفرمایید...
1. تو که هی میگی آی نمیدونم صندلیم سرده و فلانه و بیساره خب پس چرا به سوالای داغ جواب نمیدی و همش میپیچونی؟ میگی نه؟! خب پس باید به همه سوالای من درست جواب بدی.
:27:بابا مگه شد یه پست هم بی جواب بزارم! دیگه کم مونده جوابه تاپیک های دیگه رو هم بیارم اینجا!
از تاپیکه همسایه هم که کمک گرفتم حتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بنا به دلایله پیچده یه ..... پخ پخ شدم بسی!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد باز بگید داریوش بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. تو به چه حقی من رو تو یاهو اد کردی؟ هان؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادته؟ گفتی نمیدونم خونمون تو ولیعصره و این حرفها! من که میدونم یه طوطئه یی در کارت بوده. یالا اعتراف کن ببینم!
:31:من؟ نه جانم من هر وقت لاگ این میکنم یه 5-6 نفرب تو نوبته add هستن:21:
چه کنیم دیگه معروفی و محبوبیته بین المللی×××! هم بد دردیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. صبحا ساعت چند از خواب بیدار میشی؟
بسته به کارام و دانشگاه و ...بینه ساعاته 6! تا 12 متغیره
4. اصلا به طور کلی تنبلی یا زرنگ؟
بیشتر از هر یک از این دو گزینه قشنگم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. زبر هم هستی (زبر و زرنگ)
زبر دستم!
آخه نابغه! نگفتی اگه به این سوالات واقعا جواب بدم حسودا حمله ور میشند و هی حرف در میارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. بع بعی بهتره یا گوساله؟
گوسبعی
7. گاو بهتره یا گوسفند؟
8. انگیزه آدمها از به وجود آوردن قاطر چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وسیله ی حمل و نقل و اشرافه باستان؟!
9. رشته دبیرستانت چی بوده؟
ریاضی و اما فیزیک!
10. عینکی هم هستی؟
نع!
11. فکر کردی تا آخرش میخوام همینجوری سوالای آسون بپرسم تا تو حالش رو ببری؟ فکر کردی
:27:
12. :دی یعنی چی؟
مکدر التکراری!×!
1. بهمن
2. ماهه شروعه ترمه تعطیلی؟
3. .: دی دی :.
4. اختصاره مثله: شتر دیدی ندیدی!×!
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13. گفتی فیلم زیاد میبینی. چند درصدش فیلهمای بالای 18 ساله (بر اساس رتبه بندی ESRB رو میگم. نه رتبه بندی ایرانیها هان!!)
بچه برو خونتون 99 درصده کاربرایه فروم زیره 18 هستن
بعد میگن داریوش کار یادمون داد و ....
باقیه ماجرا را در قسمته بعدی دنبال کنید....
14. فیلم ترسناک هم میبینی؟
ای اگه مسخره نباشه خیلی
15 چرا دوست دختر نداری؟ یعنی اینقدر زشت و زاقارتی که هیچکس نگات هم نمیکنه:13::46:؟! یا اصلا تو این خطها نیستی؟
به فرمی نا فرمانه تفره میرویم
16. چند تا دوست صمیمی داری؟
هیچی! ولی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17. تو بابک رو بیشتر دوست داری یا بابک تو رو؟
بابک، بابک رو دوست داره
منم خودم رو
18. به نظرت چرا همه تا در به تخته میخوره سر بابک خراب میشن؟ مگه اون بنده خدا چه گناهی کرده که گرفتار ما شده؟ هان؟!؟!
19. چرا بابک عکسش رو میزاره جای آواتارش اما تو نمیزاری؟ هان؟!؟! سریعتر بزار بینیم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نع! ما پول نداریم معروف شیم هی عکسمون رو بزنن تو روزنامه ها و این ور اونور نشون بدن و درخواسته مصاحبه کنن و ...
20. چجوری ممکنه آدم شیطان رو بپرسته؟ خب آخه لا اقل تو فرهنگ ما که شیطان مایه تمام بد بختیها و بدیها و فسق و فجور و... ست. خب چجوری میشه یکی بیاد بگه شیطان خوبه.
خوب من ار کجا بدونم! باید یکی که اینکاره باشه رو میاوردین اینجا
ولی یکی از دلایلش ممکنه این باشه که استاندارد 50 درصده زندگیو موجودیت ماله شیطان هم میتوه باشه و جفت نیروها چه خوب چه بد با هم و در کناره هم وجود دارن و یکی بدونه اونیکی نمیتونه معنی ای داشته باشه
خوب انسانم که مختاره! ( اسمش نه ها خودش!!!) میتونه اینوری بره میتونه اونوری بره و میتونه بشینه سره دو راهی قلیون بکشه!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21. بچه زرنگ بودی تو مدرسه یا تنبل؟
زرنگه متظاهر به تنبل!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22. رتبه کنکور؟
نمیگم!×!
23. ما که نفهمیدیم تو پرسپولیسی هستی یا استقلالی؟
هیچ کدوم سالهاس این چیزا رو گزاشتم کنار! برایه سره کار رفتنه رایگان شیوه هایه نوین تری یافتم بسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24. چرا تازگیها اینقدر از شکلک استفاده میکنی؟ هان؟ میخوای بهت بگیم نیش نیش؟!!؟!؟
من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه جانم نیش نیش که یکی دیگس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باحاله دیگه! نیس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25. تا حالا چند بار رای دادی؟
ندانم! فک نکنم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بدید خوب چیزیه آفرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
26. تو ریاست جمهوری به کی رای دادی (یا میخواستی بدی؟)
27. به نظرت آقا مهموط تو دوره بعد باز هم میمونه؟
28. چرا آمریکا به ایران حمله نمیکنه؟
چون میترسه×!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29. اگر جنگ بشه میری جبهه؟
احتمالا باید بریم دیگه!×! ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30.چی کسی بود صدا زد داریوش؟
**** *** *** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31. هری پاتر میخونی؟ چقدرش رو خوندی؟
نع! خوشم نمیاد ازش همچین
32. به نظرت کتاب قشنگیه؟
ر.ش بالا
32. فیلمهاش رو چی میبینی؟
ر.ش بالا بالا
33. فیلمش قشنگتره یا کتابش؟
ر.ش بالا بالا بالا
34. خرت به چند من؟
باقالی اونم یه خرمن×!
35. آخرش که انگار بابک نمیخواد بهت افتخار بده که!!!
:31:فهمیدی خالی بستم؟
36. نگفتی چند سالته؟ نکنه دختری از اون موقع تا حالا ما رو سر کار گذاشتی!!!!
325 بار آشکار و شونصد و شصت و شیش بار پنهان و نیمه نهان اشاره شده است
37. چرا اینهمه سوال که میخواستم ازت بپرسم یادم رفت؟
چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
38. اگر میتونستی انتخاب کنی تو چه کشوری دنیا بیای کجا رو انتخاب میکردی؟
ندانم هر کدوم که پول زور بیشتر بدن به جایه اینکه بگیرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
39. چرا اینقدر اسمت به اسپم دادن در رفته؟ اون تاپیک دعوت برای صندلیت که اصلا اسپم نبود. پس چرا بابک گفت آخرین اسپم شماست؟
از علاقه زیاده! و کلمه ای برایه بیانه احساساتی که تا به حال به هیچ کسی تو عمرتون نگفیتید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اون مورد هم چون بابک منو دوست داره اونم خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
40. تا حالا تو قرار ملاقاتهای P30 شرکت کردی؟
نع! پول نداریم باز×!
فعلا همینا!!! راستی خجالت نمیکشی؟؟!؟!؟!!؟!؟!!! هان!!!!!! بچه پر رو!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه جانم بچه PRO بودن که خجالت نداره!
چه کنیم دیگهنقل قول:
دوستان همگی علاقه یه مفرطی به شرکت در بحث دارند ولی از اونجا که خجالتی هستن اغلب نمیتونن چی بگن و چگونه ابرازه احساسات کنن و در موافعی هم قبل از کلیک بر روی "ارسال پست" بیهووش میشن برایه همین کم ممکنه شرکت کنن مخصوصا اونایی که ضعیف ترن و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی میگم اونم بارهات که:
خودتون رو هلاک نکنید من متعلق به همم و ماننده داشتانه اون بابایه کفش دوز و سخنناش:
هر چه میخواهد دله تنگت بجوی!
حاجته هیچ استخاره نیس×××!
هاااااااااااااااا؟ بابا مگه من چند تا آهنگ کلا گوشیدم تو عمرم؟نقل قول:
از 3-4 تا بیشتر نمیشه چه برسه بخوام نظر بدم ....:31:
ندانم والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ندیدم این آی دی ها رو تا به حال:20:
مرلین هم من زیاد گوش نمیکنم ولی در نوعه خودش و نگاهه طرفداراش لابد خوبه دیگه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من چه دانم!×! ندانم که بدانم×!*&^%
نیچه هم تا چند وقت پیش از شما چه پنهون بهش میگفتم نیمچه××!
فلسفه هم همچین خوشم نمیاد ولی اگه فرصتش پیش بیاد در ضمینه ای بدم نمیاد همی مفیوض و منور گردم اونم بسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox
از اونجایی که آق داریوش جونم حالا حالا بلند نمیشه ، بازم سوال :
شرمنده من بی تخصیرم! آ ..آ ...آآ!
دیدم غذا مقادیری مجانی! جا مجانی آب مجانی و مکان مجانی و از طرفی:
view: wide screen
گفتم تا میشه بمونیم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون فلشت چی شد ؟ کده کمک کرد ؟
راستیتش تست نکردم ولی اگه مشکل از اونا بود که هر چند وقت یه بار که حال مکرد کار نمیکرد؟×!
پاف چیه ؟
همونی که پیف داره اولش؟
شایدم:
power puff girls
نام قدیم قسطنطنیه ؟
از نامه قدیمه این کشور×! اطلاعاتی در دست نیس ولی مورخان قدمته آنرا به تاریخه پیدایش و اختراعه بازیه حکم و بعضا 21 تخمین میزنند همی
منو میشناسی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما؟
همونی هستی که بودی!
کی داره عوض میشه؟
خدا داند×!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشیت چیه ؟
تکدر×! N-Gage QD
دوست داری بیام اونجا گردنت رو بشکنم ؟ :11: اگر بله ، چگونه ، با دست ، با چوب و یا غیره ؟
نه جانم! نیازی به زحمت نیس! همینطوریش مقادیره زیادی گردن خوردهستیم×!&^%
تو دستمال کاغذی فین کردی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه از لحاظه با کلاسی بخواین بلی ولی همون چند دفش رو هم بیشتر *********** نمیگم کسی تگری نزنه بهش بگن چیزکی جاته آبکی خورده×@!
تا حالا مار بوست کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه ************ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه روز بن بشی من خوشحال میشم یا شادمان ؟
بهبودی؟×! ستارخان؟ توحید؟
حق کپی رایت رو کی انداخت تو دهنت ؟
اولین عزیزه دلی که بهم آدامسه خرسی تارف کرد موقعی که از اینا بودم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم این قدی یه هوا بالا پایین:
چرا تا ساعت 2 نصفه شب چت می کنی ؟
کلاس رو نیار پایین×! 3-4 اونم کله سحر!
اصلا این تیکه ها به من میچسبه؟ چرا جو رو متشنج و شطرنج میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من از اسمایلی متنفرم ؟
چون دستت بهش نمیرسه×!:31:
اینم چند تا اشانتیون در پیه همین قضیه×!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجا فعلا کفایت میکنه ، تا بعد
خواهش! پست های شما همی مکفی×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه!×!نقل قول:
من که اینجام هی
هااااااااااااااااا؟!×! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیاهی کیستی زود خودت رو بر ما و آشنایان و ... نمایان بفرما ببینم babinmom×!
:31:در هر صورت بابته تشکر بسی ممنان:10::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب دیگه مچت رو گرفتم.:27::27::27: فکر کردی همینجوری الکیه که هی جواب سوالای مهم ما رو بپیچونی!!! :21:آره؟!؟! نه داداش!! :21:یالا جواب اینا رو بگو بینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2بازم میگم تو من رو اد کردی. گفتی یادم نیست چیکارت داشتم و اینا!!!! بعد گفتی کجای ولیعصرین ما جام جم هستیم.نقل قول:
. تو به چه حقی من رو تو یاهو اد کردی؟ هان؟!؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادته؟ گفتی نمیدونم خونمون تو ولیعصره و این حرفها! من که میدونم یه طوطئه یی در کارت بوده. یالا اعتراف کن ببینم!
:31:من؟ نه جانم من هر وقت لاگ این میکنم یه 5-6 نفرب تو نوبته add هستن:21:
چه کنیم دیگه معروفی و محبوبیته بین المللی×××! هم بد دردیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یالا قسمت بعد!!!! بگو بینیم:27::21:نقل قول:
. گفتی فیلم زیاد میبینی. چند درصدش فیلهمای بالای 18 ساله (بر اساس رتبه بندی ESRB رو میگم. نه رتبه بندی ایرانیها هان!!)
بچه برو خونتون 99 درصده کاربرایه فروم زیره 18 هستن
بعد میگن داریوش کار یادمون داد و ....
باقیه ماجرا را در قسمته بعدی دنبال کنید....
بیا دیدین گفتم خالی میبنده!! داریوش جون تابلو شد دوست دختر داری. دیگه الکی زور نزن:21:نقل قول:
15 چرا دوست دختر نداری؟ یعنی اینقدر زشت و زاقارتی که هیچکس نگات هم نمیکنه:13::46:؟! یا اصلا تو این خطها نیستی؟
به فرمی نا فرمانه تفره میرویم
من میگم!! یکی مونده به آخر!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
22. رتبه کنکور؟
نمیگم!×!
از مدیران عزیز خواهش دارم در صورت عدم پاسخگویی به این سوال هر چه سریعتر این کاربر رو بن کنند!!!:21::21::27::27:نقل قول:
25. تا حالا چند بار رای دادی؟
ندانم! فک نکنم ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بدید خوب چیزیه آفرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب ندادی!! اگر دست خودت باشه میری یا نه؟نقل قول:
29. اگر جنگ بشه میری جبهه؟
احتمالا باید بریم دیگه!×! ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من که تا حالا هر جا دیدم این سوال رو پیچوندی. حالا یک بار درست بگو منم بفهمم. کمت که نمیاد!!نقل قول:
36. نگفتی چند سالته؟ نکنه دختری از اون موقع تا حالا ما رو سر کار گذاشتی!!!!
325 بار آشکار و شونصد و شصت و شیش بار پنهان و نیمه نهان اشاره شده است
اوووهه!!! حالا مگه چقدر خرج داره؟ میای تو ولیعصر یه اتوبوس 20 تومنی سوار میشی میای دیگه!!!:31::31::31::31:نقل قول:
40. تا حالا تو قرار ملاقاتهای P30 شرکت کردی؟
نع! پول نداریم باز×!
نمیبینم!!! یالا و گرنه....نقل قول:
راستی حالا که قشنگی یه عکس از خودت بزار ببینیمت دیگه!!:10:
yoosef_st
خب دیگه مچت رو گرفتم.:27::27::27: فکر کردی همینجوری الکیه که هی جواب سوالای مهم ما رو بپیچونی!!! :21:آره؟!؟! نه داداش!! :21:یالا جواب اینا رو بگو بینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
بازم میگم تو من رو اد کردی. گفتی یادم نیست چیکارت داشتم و اینا!!!! بعد گفتی کجای ولیعصرین ما جام جم هستیم.
به نظر توهمی بیش نمیاد برار!×!
خب یالا قسمت بعد!!!! بگو بینیم:27::21:
نه جانم برید وقتی بزرگ شدید با در دست داشتنه شناسنامه و کارت ملی و سر کوپناتون بیاید ببینیم چی میشه!:21:
بیا دیدین گفتم خالی میبنده!! داریوش جون تابلو شد دوست دختر داری. دیگه الکی زور نزن:21:
ها>؟! به من میاد از این چیزا باشم؟
چی میگن؟ چـــــــــــــــــــیز!×!
من میگم!! یکی مونده به آخر!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا راستشو بگو از کجا فهمیدی نا قلا×!
آخریش نکنه خودت بودی و ....:27:
از مدیران عزیز خواهش دارم در صورت عدم پاسخگویی به این سوال هر چه سریعتر این کاربر رو بن کنند!!!:21::21::27::27:
ده بیا! خوب جوون کم میاری چرا متوسل میشی همی؟!×!:31:
جواب ندادی!! اگر دست خودت باشه میری یا نه؟
دادم که! میرم ولی گوشم رو میگیرم میپرم رو مین ها!×!
روشی 100 درصد تضمین شده که هیچیت نمیشه
فقط حیف دانشمندانی که این روش رو ابداع کردن مفقود شدن به سرعت و تیکه هایی از لبلسشون یافته شده در بهدها و بعضا در مریخ و مشتری و راننده!×!
خب من که تا حالا هر جا دیدم این سوال رو پیچوندی. حالا یک بار درست بگو منم بفهمم. کمت که نمیاد!!
ندانم
3 سالی هست بهم میگن 22 سالمه
اوووهه!!! حالا مگه چقدر خرج داره؟ میای تو ولیعصر یه اتوبوس 20 تومنی سوار میشی میای دیگه!!!:31::31::31::31:
:20:میدونی همون 20 تومن چه قد ممکنه در آینده به کار بیاد؟ میدونی اگه یه نفر تو خیابون ها نیاد تو تهرون چه قد به ترافیک کمک میشه؟
میدونی اگه بچه ها ببیننم دیگه ممکنه نرسم بیام اینجا .... بدم
آیا میدانید که سرانه یه مصرفی بنزین در ایرا ن نسبت به جهان ....
هیچی!@@#%*
نمیبینم!!! یالا و گرنه....
ده! خودم رو به این گنده ای ندیدی؟ خوب بنده کفشم رو چی؟
راستی حالا که قشنگی یه عکس از خودت بزار ببینیمت دیگه!!:10:
این چیزا پول میخواد
خطر هم مقادیری داره به گفته یه خبر گزاریه حسن
از طرفی ممکنه همونایی که بد اخلاقی کردن بگن:
ای بابا چه تیکه ای رو از دست دادیم و خودکشی کنن و ....:41:
به بالاخره تو پيدات شد ، چه خوب هنوز يکی مونده سر کارش بذاريم ! بعد تو چيکار کنيم ؟ ديگه کيو ميشه سر کار گذاشت !
فعلا يه سوال
از اين امضای جديدم هرچی فهميدی تو 7 خط شرح بده ! هفتا کمتر نشه ها !!!
هه هه هه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینطور که از وجنات! پیداس مسنکه موضوع بر عکس شده بسی و بعضی ها .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هان؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من چه دانم که این به چه زبونه زنده، مرده، در حاله مرگ یا سیگاری و معتاده دنیا نوشته شده!×!:13:
ولی با نگاهی به لغاته آبی و ... رومانتیک به نظر میرسه که در این موضوع شدیدا .... هستم:2:
خب. دوستان دیگه سوال نپرسید. داریوش جان اگه سوالی از قبل مونده جواب بده اگه نه که اون هدیه و امضا رو دوباره اینجا بذار برای خداحافظی.
باتشکر از داریوش عزیز.
تجربه جالبی بود.
صندلی نشین جدید روز شنبه معرفی میشه. کسانی که تمایل به نشستن دارند به من پ خ بزنند
نقل قول:خوب دوستان دیگه حرفی برای گفتن نمونده:10:نقل قول:
ممنون که این چند روزه تحمل کردید و شرکت کردید و تشکر از سعید جان که این فرصت را به من و شما دادند...:20:
هدیه که چیزه خاصی ندارم غیر از همون چیزایه قدیم...
ترجمه قران کریم به صورته خود اجرا و کم حجم:
دانلود با حجم: 1.16 مگا بایت (4 دقیقه با دایال آپ)
******************************************کد:http://www5.webng.com/darioushjh/designes/miniquran/miniquran.rar
یه کلیپ! (توجه: این آقا که افتاده رو ماسه ها جنازه نیس!)
اینجا لینکه دانلود خوده کلیپ یا فایله صوتیش + لیریک + اطلاعاته بیشتر:
*******************************************کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=217391
دو تا برنامه نیم وجبی برای کمک به دوستان در جستجو ها و گردش هایه تحقیقاتی و مفیدشون:
کد:http://www5.webng.com/darioushjh/dl/fg66p.rar
موفق و موید باشید بسی:12::40::11:کد:http://www5.webng.com/darioushjh/dl/u86.rar
اینم چند تا سخن:
اگر حسادت نبود، رقابت وجود نداشت و اگر رقابت نبود، بشر هرگز پيشرفت نميكرد. (هوارد فارست)
آه که زندگی چه معجون غریب و چه خواب مرموزی است.
اگر از پشت روزنه ها رؤیت همه آسمان ممکن نیست، تماشای یک تکه آبی غنیمت است...
سعید جان من بنا به میزان فعالیته دوستان و تاپیک ها و پست هاشون و اولویته متفرقه اینا رو پیشنهاد میدم
حالا نمیدونم قبلا بودن یا نه!
بیدستر
captan black
balrog
و ....
تایید میشهنقل قول:
بیدستار
ای بابا چرا تموم شد من تازه اومدم یه سوال بپرسم؟؟؟
فقط یدونه
بپرسم؟؟؟؟؟
اگه با بیدستار موافقن بقیه بهش پیشنهاد بدیم.
در ضمن صندلی نشینی افراد به این که قبلا سابقه صندلی نشینی داشتند یا نه بستگی نداره. اگه نیاز باشه کسانی که قبلا صندلی نشین بودند دوباره صندلی نشین میشند
آره منم با بیدستار موافقمنقل قول:
به نظرم خیلی شلوغ میشه چون یه کاربر متفاوته و همه ازش سوال دارن فک میکنم !
من که هستم همیشه!×! ببینیم رئیس چه دستوری میده؟:20:نقل قول:
به به پس دوباره دو هفته دیگه نوبته منه هی!×!:27:نقل قول:
اگه مشکلی نداره راه کویر رو هم به لیسته کاندید ها اضافه کنید ببینیم چی شده که خبری نیس ازش دیگه
به بیدستار عزیز پیشنهاد دادم. منتظر جوابشم
اینجا چرا انقدر سوت و کوره؟
فردا ساعت 14 بیدستار عزیز صندلی نشین میشه.
مدیران عزیز لطفا اسمشون رو به عنوان تاپیک اضافه کنند
سعید جان خوب من بر کنار شدم دیگه کسی نیس که پستایه مردم رو جواب بده دیگه!×!
ایشالله فردا ببینیم چه خبر میشه
بگید زودتر بشینه وقت نداریم
خب صندلی نشینی بیدستار از این لحظه شروع میشه. بفرمایید بپرسید
- اسمت چیه ؟
- چند سالته ؟
- چرا انقد از Antonio Bandras خوشت میاد ؟
- چرا انقد خشکی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا نمیخندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا اسپم بده ؟ مگه چشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا اخطارم گرفتی ؟!!! بن که عمراً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا داریووش فک میکنه تو ازش بدت میاد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- داریووش نمیدونست چرا تو میدونی چرا ؟! :13:
- اگه بگن میتونی بچه ها رو بن کنی چند نفر رو میزاری بمونن ؟! اونا کیان ؟!! :31:
- چرا میزنی تو ذوق بچه هایی که تاپیک تکراری میزنن ؟ نمیگی حالشون گرفته میشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً همین ...
این ورژن 1 بود :10:
تا بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه!
منم تقریبا برایه شروع سوالای باقر جانو دارم
فقط + اینکه یه عکسی از پروفایل و ... ات بگیری بزاری اینجا :12:
من اومدم بگم عمریه این داریوش رو صندلی نشسته، پس کی میاد پایین، یه عمره ما میایم و میریم داریوش رو این صندلی نشسته
پس بالاخره اومدند پایین
آقا ایول چه کیسه (case)خوبی واسه صندلی داغ انتخاب کردید،
bidastar مرموز
بابا اسمه من اون بالا فقط برا بازار گرمیه!×!
بیدستر جان بیان همه چی روشن میشه
دوستان کمین نشستن تو سنگر منتظره حمله هستن...
1-زماننقل قول:
bagher_mo68
2-22
3-از جدیتی(سیاستی) که تو عکساش و بازیاش داره خوشم میاد
4-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
5-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
6-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
7-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
8-مطمئنم که اینجوری فکر نمیکنه ، داریوش یکی از بهترین دوستای من تو پی سی ورلده
9-بعدی !!
10-بن کردن کار جالبی نیست ، مدیرها هم اینو میدونند اما گاهی کسانی میان که فقط قصد قانون شکنی و خرابکاری دارن ، اما اینکه چند نفر رو میزارم بمونن جوابم اینه که همه رو (البته به غیر از تعداد انگشت شمار خرابکارا)
این حقه همه هست که بیان از مطالب این فروم ( و سایر فرومها استفاده کنندو یه چیزی هم یاد بگیرند و نظر هم بدن (ببخشید که طولانی شد)
11-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
که همیشه سعی میکنم تو اینجور تاپیکها اول تشکر کنم و بعد یادآوری کنم که این تاپیک قبلا" ایجاد شد ، شاید با این کار زحمت اون کسی که قبلا" این تاپپیک رو زده به هدر نره.البته واسه من هم پیش اومده که بارها تاپیک تکراری بزنم .
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟نقل قول:
فقط + اینکه یه عکسی از پروفایل و ... ات بگیری بزاری اینجا
...ات یعنی چی
گاهی آی کیوم یخ میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت مریم خانمنقل قول:
maryam_karimi
در خدمتتون هستم
سلام زمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-زمان
ترم باشی قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
آره ... بدون شکلک محیط کسل کننده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
دیگه تا یه حدیش لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
قدرت خدا !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
آره اون پستتو خوندم ... اما اینجوری طرف ضربه میخوره که ... میگی مرسی کلی حال میکنه بعد آدرس میدی دهنش بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
که همیشه سعی میکنم تو اینجور تاپیکها اول تشکر کنم و بعد یادآوری کنم که این تاپیک قبلا" ایجاد شد ، شاید با این کار زحمت اون کسی که قبلا" این تاپپیک رو زده به هدر نره.البته واسه من هم پیش اومده که بارها تاپیک تکراری بزنم .
از خوده پروفایل پی سی ورلدت عکس بزارنقل قول:
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟
...ات یعنی چی
فکر بعد نکن ...ات یعنی و ... یعنی چیزای مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریووش منقل و بیارنقل قول:
گاهی آی کیوم یخ میزنه
ترم باشی قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر نمیکنم، اتفاقا" توی زندگیم آدم شاد و شوخی هستم ، اگه حس میکنید اینجا خوشکم ازین به بعد سعی میکنم یکم خیس بشم
آره ... بدون شکلک محیط کسل کننده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-از کجا میدونی ! حتما" باید شکلک خنده بفرستم که بدونی میخندم ، گاهی از تاپیکها و اسپمهای دوستام خندم میگیره
دیگه تا یه حدیش لازمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-من کاره ای نیستم به خدا ، از نظر مدیران عزیز بده و گرنه من هم شاید اوایل اسپم زیاد میدادم ، شاید دلیلشون این باشه که تاپیک به جدل و توهین و حرفهای نامربوط کشیده میشه
قدرت خدا !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-بله اخطار گرفتم ، بن هم شدم (زندگی پر فراز و نشیبی تو پی سی ورلد داشتم)
آره اون پستتو خوندم ... اما اینجوری طرف ضربه میخوره که ... میگی مرسی کلی حال میکنه بعد آدرس میدی دهنش بسته میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
-فکر کنم تو ذوق زدن یعنی اینکه در جواب یه تاپیک تکراری فقط بنویسی تکراری ، قبلا" هم به یکی از بچه ها گفتم
از خوده پروفایل پی سی ورلدت عکس بزارنقل قول:
داریوش جان واضح تر بگو ، عکس از پروفایل چی می خوای ؟
...ات یعنی چی
فکر بعد نکن ...ات یعنی و ... یعنی چیزای مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریووش منقل و بیار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گاهی آی کیوم یخ میزنه
خوب یه چند تا سواله کوچیک برایه من و گنده برای تو برایه جواب دادن!
هه هه هه
تا مقادیری بدرکی من چی میکشیدم این بالا!×!@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. یه مقدار توضیح دربارهی هی اسمه bidastar تلفظش و پیشینش میدی؟ برایه خیلی ها باید سوال باشه مثله خودم
2. این اواخر تند تند امضات رو عوض میکردی.... دنباله طرحه به خص.صی هستی؟
3. نظرت در مورده این تاپیکه favorite چیه؟ برایه خودترو میزاری؟ باید خیلی پر شاخ و برگ باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. اون موضوعه پروفایه رو هم گفتم که به منم گفته بودن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.اهل موزیک، بازی (از هر نوعی یا هر دستگاهی)، فیلم و ماهواره هستی؟
چه قد؟
سبک ها و موارده مورده علاقه
زمانی که صرفه هر کدوم میکنی
و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون همینا
موفق و موید باشی :12:
سلام
خوب زمان جان خوب میشناسمت پس سوال خاصی ندارم :
1: چرا همش یکی تاپیک تکراری میزنه میگی اینجا هم بود . بزار بچه مردم کارشو کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: راسته که SEARCH شما قویه . پس چرا اون مقاله رو برام پیدا نکردی
3 : شنیدم ما رو تو متفرقه تحریم کردم . سالی یک تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 : جدیدا زیاد تو تاپیک مشاعره میری . خبریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خستت نمیکنم
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-کلمه بیدستر رو توی گوگل تایپ کنید(به همین صورت) و سرچ کنید به جواب میرسیدنقل قول:
DaRiOuShJh
2-نه ، دنبال طرح خاصی نیستم ، با توجه به اتفاقاتی که هم تو زندگی شخصی و هم تو انجمن برام میفته امضام هم
عوض میشه (البته این اواخر)
3-منظورت کدوم تاپیکه ؟ کتاب اول پی سی ورلد رو میگی؟**** بگو تا جوا بدم
4-ok عکس پروفایلم رو هم میذارم ، فقط این دکمه ی print screen من کار نمیکنه یا لااقل توی صفحه ی پرینت paste نمیشه (اگه کسی دلیلش رو میدونه پ خ بده) ، باید بگردم دنبال برنامه ی گرفتن عکس از صفحه ی دسکتاپ. خودتون برید ببینین دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-موزیک گوش میدم...زیاد
فیلم و ماهواره کمتر
موزیک های آروم رو خیلی دوست دارم ، مخصوصا" اونایی که توش گیتار و پیانو هم باشه
البته بستگی به شرایط داره ، اگه پیش بیاد موزیک تند و حتی شیش و هشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میگوشم
با رپ هم زیاد حال نمیکنم
ایشاا.. اگه تو سوالهای بعدی خواننده و آهنگ مورد علاقه هم خواستید بهتون میگم
فیلم هم اگه نگاه کنم (به ندرت) فیلمهای ترسناک اونم ساعت 2 یا 3 نصف شب
البته اطلاعانم هم در زمینه ی فیلمهای روز دنیا بد نیست
ولی نمیدونم چرا اینطوریه که فیلمهای ایرونی رو بیشتر ترجیح میدم
البته نه هر فیلمی