دوستان کسی همچین واژه ای به گوشش نخورده ما رو راهنمایی کنه آیا؟ :n02:نقل قول:
Printable View
دوستان کسی همچین واژه ای به گوشش نخورده ما رو راهنمایی کنه آیا؟ :n02:نقل قول:
به حجم ارتباطی نداره دوستان الکی حجم اضافه گرون نخرید فقط پولهایتون رو حروم میکنید اینجوری هم آشغال نت با دمش گردو میشکنه قبلا با ۱۰ مگ حجم باقی مانده با ۲ مگ ۴۰۰ تا دانلود میکردم اگه این کار رو بکنین شرکت هم از دستی سرعت ها رو میاره پایین تا حجم بخرین و ببره بالا واقعا نمیدونم چرا یک عده الکی حجم اضافه میخرن:n23::n23::n23::n23::n23:نقل قول:
مک آدرس یه آدرس برای شناسایی اجزا و واسطههای فیزیکی در داخل شبکه. مثلاً هر کارت شبکه (نه خود کامپیوتر) یا مودم یا روتر یا هر وسیله دیگهای که به شبکه وصل میشه باید یه آدرس فیزیکی یا همون مک آدرس داشته باشه. بنابراین اگه کامپیوتر شما از طریق وایرلس به شبکه متصل بشه کارت شبکه وایرلسش یه مک آدرس داره و اگه از طریق کارت شبکه کابلی متصل باشه یه مک آدرس دیگه داره. این آدرسا به صورت پیشفرض تعریف شدن اما میشه اونا رو دستی هم تغییر داد.نقل قول:
این hostname رو کجا دیدی؟ اگه منظورت hostname خود ویندوزه که راحت میشه تغییرش داد. باید بری تو پنجره System Properties تو سربرگ Computer Name و دگمه Change رو بزنی. تو پنجرهای که باز میشه میتونی Computer name که همون hostname هم هست رو عوض کنی.نقل قول:
از اینجا mtu مناسبتو پیدا کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 12 مگ گرفتم که سرعت دانلود شبانم زیاد باشه ولی دقیقاً از ساعت 2 به بعد داغون می شه..... تک لینک که می زارم اولش روی 150 هست و 100 هست ولی سریع کاهش پیدا می کنه و میرسه به 30 40 !!! :n04:
دیشب 7 تا لینک برای دانلود گذاشتم که همشون به 30 40 تا می گرفتن.... دیگه بیشتر نمی تونستم بزارم چون سایت باز نمی کرد
شب قبلش سرعت من روی 4 مگ بود که همین اوضاع رو داشتم..... یعنی 4 مگ با 12 مگ فرقی نکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در کل با 12 مگ حدود 2.2 گیگ دانلود کردم...... خیلی خرابه
چیکار کنم ؟!
یک چیز جالب : دیشب 6 تا فایل برای دانلود گذاشته بودم که همشون حدود 40 50 درصدشون رفته....... حساب کردم همشون حدود 2.2 گیگ دانلود شدن.... سایت ها زیاد باز نکردم.... حالا می گیم 2.5 گیگ کلا دانلود کردم...... ولی چرا تو سایت صبانت نوشته من 4900 گیگ دانلود داشتم !!!!!!!!
نقل قول:
وضعیت دانلودت در روز از سایتهای خارجی چطوریه ؟ با تک کانکشن و مالتی تست کردی ؟
خط رو چند مگ بستن؟نقل قول:
و اینکه شما باید خیلی بیشتر ازینها دانلود کنی شبا!!:n09:
یک سوال شرعی از دوستان
تو STATUS کانکشن مقدار دانلود یکچیزی نوشته
تو ریز مصرف صبانت یکچیز دیگه "بیشتر"
کدوم درستتره؟
نقل قول:
وضعیت دانلود صبانت 12Mb/s روزها از سرور خارجی چقدره ؟ با تک کانکشنن میشه یه تست بزارین ...
ما بیسوادیم!:n02:نقل قول:
منظورت تک لینک بود دیگه؟!
درکل روزانه سرعت 1000 تا 1300
یعنی با 1 کانکشن روی IDM از سایت های خارجی آیدی یاهوتو بده یه چیزو ببینم اگه خوب بود منم بیام صبانتنقل قول:
لینک رو بده تست کنمنقل قول:
روی 12نقل قول:
من از این اعصابم داغونه که با اینکه روی 12 هست ولی سرعتم داغونه
حتی شب قبل خطم روی 4 مگ بود ولی باز هم همینقدر تونستم دانلود کنم
الان اینقدر سرعتم خرابه که سایت به زور باز می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توی ریزمصرف صبانت مقدار دانلود شده رو خیلی بیشتر می نویسه....... من دیشب به زور 2.5 گیگ دانلود کردم ولی تو صبانت نوشته 4.9 گیگ !!!!
دوستانی که از صبانت سرویس دارن سرعت دانلود شبانه طرح های مختلفش چجوریه کسی میدونه توضیح بده
سرویس های یک مگ به پایین 40نقل قول:
سرویس ۱۲ مگ روزانه ۱۳۵۰ کیلوبایت بر ثانیه چون از جیبت باید خرج کنی شبانه ۲۰۰ کیلوبایت مجانی مضخرف به تمام معنا اگه به امید شبانه میخواین بیاین صبا اصلا نیاین که شبانه تمام سرویس هایش آشغاله
من الان شاتل دارم اما بدرد نمیخوره هفته دیگه دوباره از صبانت سرویس میگیرم شاتل خیلی دزده
دوستان من امروز ثبت نام کردم به من گفتن 10تومن رانژه پرداخت کردم. الان نگاه میکنم توی سایت اصلی زده رانژه خط 5تومن.
از شما بابت رانژه و نه راه اندازی روی سیستم چقدر گرفتن؟
باز نمایندگی شیراز هنوز نیومدیم شروع به لخت کردن مشتری کرد!!!
مملکت نیست دزدبازاره.
بعدا برای خرید ترافیک یا تمدید از کنترل پنل سایت اصلی استفاده کن تعرفه هاش نسبت به نمایندگی ارزونتر هست الان که این پست را گذاشتم با جی پی ار اس ایرانسل به اینترنت وصلم شاتل دو ساعته که قطع شده پشتیبانیش هم اصلا جواب نمیده فردا دیگه اشتراکم از شاتل تموم میشه سمت شاتل نیاید که افتضاحهنقل قول:
از ساعت چند تا چند زده 4.9 گیگ ؟ اگه مجموع محاسبه شده 0 زده درسته همین قدر شبانه دانلود کردی.اگر نه با روزانت شاید این قدر شدهنقل قول:
نقل قول:از ساعت 9.5 شب تا فردا ظهرش...... صبح اصلا استفاده نکردمنقل قول:
محاسبه شده 117 مگ !!
یعنی تو ساعات غیر رایگان این بازه ی زمانی فقط 117 مگ مصرف کردم..... ولی باز هم 4.8 گیگ کجا و 2.5 گیگ کجا !!
کل فایل هایی که برای دانلود گذاشته بودم حدود 4 گیگ هستن که فقط 40 50 درصشون دانلود شده
من نمی گم از خطم دزدی کرده ولی شبانه رو داره زیاد می گه در صورتی که با این سرعت افتظاح من اصلاً نمی تونستم اینقدر دانلود کنم
رفیق مجموع send و recieve با هم تو اون لوگ میوفته...نقل قول:
یه نرم افزار نت ورکس یا دی یو متر نصب کننقل قول:
از منم 10 تومن گرفتننقل قول:
اینو که دیگه می دونم.... حدود 100 مگ send بودهنقل قول:
یه نرم افزار برای این کار دارمنقل قول:
براساس برنامه ای که دارم کلاً دیروز 2 گیگ دانلود کردم ( روزانه و شبانه )
این فیلم دانلود با استفاده از دانلود منیجر نوشته شده توسط خودم (البته طرح اولیه) و مقایسه با IDM هست لینک هم لینکیه که خود آقای david-ebi به من دادن از سرور خودشون و صحت دانلود شدن رو از log سرورشون می تونن تایید کنن دلیل اینکه اولش می رم خبرگزاری فارس به دلیل تایید ساعت تست هستش
خیلی جالب بود واقعا تاثیر داره تو سرعتنقل قول:
میگم کی قرار عمومی بشه همین رو هم به عنوان نسخه بتا بدی بیرون خیلی خوبه
این دوستمون david-ebi مدتیه پیداش نیست! مگه قرار نبود تست از شبانش بزاره؟نقل قول:
+
اقا این برنامت رو میشه بدی ما هم ازش استفاده کنیم ؟:n02:
حالا اگر یه روزی قرار شد عمومی بشه اولین جایی که می ذارم اینجاست :n02:
بابا عمومی کن دیگه :n01:نقل قول:
چیه می خوایی حرصمون خوب دربیاری با این سرعت بعد عمومیش بکنی:n02:
داداش زحمت کشیده نوشته .... الکی که نیست... امیدوارم برنامش به سر انجام برسه... (تبدیل به دانلود منیجر بشه ) ....نقل قول:
البته من یک برنامه دارم دقیقا این کار رو میکنه.... !
این برنامه قضیش چیه؟سرعت دانلودو زیاد میکنه؟اینترنتم شبانه نداره نمیتونم دانلود کنم :n02:
میگم شما شیرازی ها خوب هوای هم دارید ها:n02:نقل قول:
ما که حرفی نزدیم انشالله برنامه اش به بهترین نحو ممکن تموم بشه واگر هم تونست اینجا در اختیار همه بگذاره:n16:
کلا ادم با معرفتی هست... فردا یادم بنداز برنامرو بهت بدم... برنامه عوض شد!نقل قول:
درودنقل قول:
سرویس 12مگ دارید؟ (بنظر میاد)
با سرور خارجی هم این سرعت رو میده یا فقط سرور داخلی؟
سلام دوست عزیز بله سرویس 12 مگ هست هم سرور خارجی و هم داخلی اینقدر سرعت می دهنقل قول:
من مخلص همه بچه های اینجا هم هستم :n16:نقل قول:
تشکر فراوان.سرعت متوسط در دانلود منیجر خصوصی شما تقریبا 1.2 مگ بود و در دانلود منیجر معمولی 900 کیلو بایت بود.و امیدوار بودم تفاوت عمده تری را ببینم.اما در هر صورت جای تبریک فراوان دارد که باز هم چنین برنامه ای توسط یکی از دوستان این تاپیک نوشته شده.این لینک دانلودی که دوستان مشاهده کردند از سرور خارجی بود فقط جهت اطلاع.ولیکن چون چندتا دیگه از دوستان 12 مگی به این سرعت نرسیدند(با دانلود منیجر معمولی) من از دوستان 12 مگی دیگه هم خواهشمندم که این لینک را راس ساعت 2:30 نیمه شب دانلود کنند و عکس دانلود منیجرشون رو بزارن تا به یک نتیجه کلی برسیم.میدونید این کار را چه راهنمای بزرگی برای کسانی خواهد شد که میخواهند 12 مگ صبانت بگیرند؟با این کارتان به خیلیها کمک میرسانید.با تشکر از آقای oftbax و شما دوستانی که این لینک را دانلود خواهید کرد. :n01: این لینکو به آدرسبار دانلود منیجرتون بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من با 12 مگ صبح به زور تا 1 مگ میرسم دیگه چه برسه به شبانه !!!نقل قول:
واقعاً موندم چرا بعضی ها با 4 مگ شبانه 6 7 گیگ دانلود می کنن اونوقت من با 12 مگ 2 گیگ هم نمی تونم دانلود کنم !!!!!!!!!!!!
زنگ بزنم به پشتیبانی فایده ای داره ؟.... یا یک ماهش تموم شد برم از یکجای دیگه بگیرم ؟...... حالم بد شد
یادمه هفته پیش که گفتم سرعت شبانه چجوریه یکی به من گفت شانسیه . برای بعضی ها خوبه و برای بعضی ها بده........ حالا واقعاً به این نتیجه رسیدم..... یکی از دوستام تو شهر خودمون با 4 مگ راحت شبی 6 7 گیگ دانلود می کن
برو 195 شکایت کن :|نقل قول:
نقل قول:سردستشون 195 هست...... تو تاپیک مخابرات کلی از بچه ها به 195 شکایت کردن..... تو شکایتشون نوشته بودن سرعتشون 100 کیلوبایت هست ولی وقتی از 195 زنگ زدن بهشون گفتن باید 34 کیلوبایت باشه که الان خیلی هم زیاد می گیری :n04::n04:.... به تمامشون همین حرف رو زدننقل قول:
من با 12 مگ بگم 100 کیلوبایت می گیرم بهم می گن زیاد هم می گیری از سرت زیاده
ببین 12 مگ سرویست بین 8 نفر هم تقسیم باشه باید حدود 190 باشه شبی 3.5 گیگ باید بگیرینقل قول:
به 195 شکایت کن 2.5 گیگ برای 12 واقعا کمه
این هم سرعت الان من
با هر تست داره بهتر می شه
دوباره درست شد
نقل قول:
مشکل اینجاست که تو شهر ما کسی نمیدونه 12 مگ چیه ...... به هرکس می گم 12 مگ گرفتم یه لحظه هنگ می کنه می گه مگه از 1 و 2 مگ بیشتر هم هست :n08:
فکر کنم شهر ما کلاً 12 مگ پهنای باند داره که همون رو به همه داده ( از سرویس 128 بگیر تا بالا ).... حالا هرچی تهش بمونه به من میدن
این روزانش هم همونطور که می گی بالا پایین می شه...... قبلا 4 مگ مخابرات داشتم که همیشه ثابت روی 450 کیلوبایت بود و شبانه هم ثابت روی 130 تا ولی این صبانت با 12 مگ صبح 300 کیلوبایت می گیره . ظهر 500 تا. فقط افطار که خلوط می شه به یک مگ میرسه