بعد از سه ماه برای اولین بار بالای یک گیگ گرفتم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد از سه ماه برای اولین بار بالای یک گیگ گرفتم!!!
درود بر همه دوستان قصد دارم یک سرویس خوب از پارس انلاین بگیرم
از عزیزان کسی هست بالای 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه؟ اگر هست نوع سرویس رو بگید یا پ.خ بدیدن خیلی ممنون
کسی از pol-128-4gb استفاده کرده یا نه؟؟؟
زنگ زدم پارس انلاین شعبه اردبیل ...... جواب میده با یه لحن بدی هم صحبت میکرد میگه مجوز فروش فعلا نداریم
چطور بعضی شهرها دادن بعضی ها نه
الان زنگ میزنم تهران ببینم چی میگن
دختره .... بلد نیست حرف بزنه
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
برا من روزا سرعت تقریبا 200 هست ولی بخوای استفاده کنی حجمت فوری تموم میشه باید پول خرج کنی ....نقل قول:
درودنقل قول:
شبا دانلود رایگان سرعتش همون 200 هست یا پایین هم میاد؟
اقا کدوم استان ها سرویس های نامحدود اضافه شده ؟
من 512 ام ولی وقتی کلید کنه دیگه در حد 80 کیلوبیت هم کار نمیکنه...نقل قول:
تو شهر ما که اضافه نشده منم کلی سیریش شدم برگش رو بهم داد گفت انتخاب کننقل قول:
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
یا پیغمبر اسپید تست باز نمیشه...!!!!
نقل قول:
خیلی بد حرف زد این دختره انگاری ارث باباش رو خوردم یا پارس انلاین مال باباشه نمیخواد بگه
نمایندگی شهرمون که اصلا خبر نداره , همین خبر سرویس های نامحدود رو من بهش گفتم
تهران هم جواب نمیده
شما کدوم شهری؟
من که همدانم ولی فکر نمی کنم فرقی بین استان ها باشه چون همه با هم برنامه ریختن این سرویس ها رو نفروشن... حتی الان که 10 15 روز گذشته هم وقتی بری بگی نامحدود میگه نامحدود چیه...!نقل قول:
در مورد من شاید تو موقعیت قرار گرفتن و... :31:
256 تهران . همین الان !
یعنی چی دانلود 1.43 مگابایت بر ثانیه ؟ این که خالی بندیه :31: باید تقسیم بر 8 شه ؟
نقل قول:
الان دوباره تماس گرفتم با پارس انلاین استان اردبیل یه خانوم هست خیلی هم مودب هستند با اون حرف زدم (البته اینبار از شرکت نمایندگی شهرستان تماس گرفتم ) که گفت چون پهنای باند استان خیلی کمه چند نفر این سرویس رو بخرن بدبخت میشیم و شما هم بگید این سرویس ها هنوز نیومده دیدید زیاد اصرار کردن بگید که برو از خود سایت خرید کن ( که تو سایت هم چیزی پیدا نمیکنه):41:
این که خوبه :31:نقل قول:
من زنگ زدم میگه شما هم اکنون میتوانید از طریق فیش بانکی یا حضوری نامحدود تمدید کنید.:18:
بعد میگم خانوم شما وقتی تو پنل نزدی من چطوری تمدید کنم :|
منم که حال و حوصله حضوری ندارم
یه بار دیگه زنگ زدم گفتم این نامحدود ها کی تو پنل قرار میگیره میگه قرار گرفته :39::39:
پارس خیلی خری
واقعا هر چی بکشیم حقمونه
نه مسئولی داریم ازمون حمایت کنه نه یه سر گروهی هیچی
هر کی هرچیزی دستش میفته میکشه بالا
اقا این پارس انلاین هم مثل شاتل سرعت شبها رو محدود کردع یا نه؟
کلا سرعت 512 تو روز و شب چنده؟
دوستانی که دارن راضی هستن یا نه؟
این شاتل که دهن ما رو سرویس کرده
نقل قول:
بستگی به مرکز مخابراتی داره برای من که کرجم چند وقتی هست عالی شده :31:
البته قبلا خطم مشکل نویز شدید داشت down stream خطمو آورده بودن رو 512 مشکلو برطرف کردم زنگ زدم پشتیبانی برگردوندن رو 2 مگ (نمایندگی کرج پشتیبانیش خیلی عالیه مخصوصا آقایونش ) :27:
اینم تست
سرویس 128 4 گیگ
البته شب ها اکانت کافی نت رفیقم دستمه 512 از 1 تا 7 صبح 4گیگ دانلود می کنم (سرعت زیر 230 نمیاد )
سرویسای نامحدودم که آشغال :2: گرفتم سرعت رو 6 بود 1 ساعت بعد رفتم دوباره حجمیش کردم :31:
چطوری مشکلش رو حل کردی ؟نقل قول:
کسی هست که از "لیتل مور" استفاده کرده باشه ، بعد تمدید نکرده باشه و پولش رو هم نداده باشه ؟
یعنی امکان داره ؟ :31:
پول لیتل مور رو وقتی میگیرن که بخوای دوباره حجم بخری ولی اگه تمدید کنی یا نکنی نمیگیرننقل قول:
شما مشکل نویز خطت رو چجوری حل کردید در حال حاظر snr و attenuation خظ شما چنده ؟نقل قول:
این تست برای pol 128 4 گیگ هست ؟ قبلا Pol hu هم داشتید 3 گیگ ؟
من اینترنت را دوست دارم :8::18::2::40::41::11:
البته ناگفته نماند که speedtest گاهی موقع ها قاط میزنه مثلا اینو ببینین
اینترنت هم شما رو دوست داره:31::18::40::10::27::21::2::19:نقل قول:
تقریبا می شه گفت سیم کشی تلفن خونه رو تعویض کردم یه اتصالی کوچیک یکی از پریز ها داشت که رفع کردمنقل قول:
اینم snr البته یکبار خطمو 1 مگ کرد که snr رو 28 بود بعد خودم گفتم 2 مگ کن شد 15
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
قبلا رو 8 و 5 بود یارو هر کاری می کرد درست نمی شد آخر فهمیدم مشکل از خودم بود
بله برای سرویس POL-128-4G یک ماهه هست
نه
pll hu فکر کنم سرویس های شهرستان های غیر از تهران و کرج باشه
سلام بچه ها
دانلود تون شبها درست نشد
:19:
از 12.33 گذاشتم رایگان نیفتاد حجمو تموم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم از 12:47 گذاشتم 30 مگ کرد تو پاچه ام ولی باز دانلودم بهتر از این چند روز اخیر بود
اخه واجبه زودتر دانلود کنین و دیرتر قطع کنین ؟
بچه ها سه شب بدجوری افت سرعت داره
طوری که 3 شبه دانلودی نکرده لم
نقل قول:
نه poll hu که 128 3 گیگ بود مال سرویس های گذشته تهران و کرج هست که از لیستشون حذف کردند ولی داخل پنل من هنوز هست و می تونم تمدید کنم ولی ریسکش رو نکردم گفتم سرعتش شاید از 140 پایین تر بیاد . ولی مثل اینکه سرعت شما تا 220 بالا میره این تست من هست :
از این سرعتم بیشتر نمیشه .
مطمئنی ؟نقل قول:
میخوام حجمش رو تموم کنم و دیگه تمدید نکنم. :31::31:
(شرکت بعدی رو انتخاب کردم : سرعت بیشتر و پایدار - هزینه کمتر) :31::31:
من دیشب گذاشتم دانلود شه . دوباره سر 1گیگ 1بار دی سی شد . در حای که 5گیگ حجم دارم . کسی نمی دونه چرا ؟
سلام دوستان
من تلفنم از منطقه مخابراتی مالک اشتر تهران میاد
یکی از همسایه هامون از داتک سرویس 128 گرفته و میگه روزها سرعت دانلودش 128 و حتی بالاتره.(سرویس 12 گیگ یکساله)
1. من میخوام یکساله از پارس بگیرم. سرعت دانلود سرویس 256 برای شما چقدره؟
2. این اسپید تست ها که عکساشو زدین و همش سرعتش بالای یک مگه خالی بندی نیست؟؟؟؟؟(سرعتش ماله روزه یا شب)
3. به نظرتون بین پارس داتک و خود مخابرات مالک اشتر کدومو انتخاب کنم بهتره؟؟؟
ممنون یا علی
علیک سلام.نقل قول:
1) گرفتن سرویس یکساله از هر ISP ای، خریت محضه! متوجه ای که ؟!
2) خالی بندی نیست. سرویس های ADSL بصورت "اشتراکی" عرضه میشه. بخاطر وجود محدودیت حجم در روز ، کمتر استفاده میشه و سرعت بالاست. اما در شب که رایگانه، همه دانلود می کنن و سرعت به شدت افت می کنه.
3) فعلا اوضاع پارس خوب نیست. تعداد کمی هستن که سرعتشون خوبه. بهتره از پارس نگیری.
نقل قول:
تو این عکسا باید به بیت و بایت دقت کنی
الان سرعت من روزا (با سرویس 256) حول و حوش 120 کیلوبایت برثانیه هست بیشتر هم میره گاهی تا 180 هم میشه
ولی نکته اینجاست که اگه بخوای روزا استفاده کنی حجمت زود تموم میشه و باید مبلغ زیادی برای شارِِژش بدی
و شبا که رایگانه سرعت کلی کم میشه (کم میکنن) و بیشتر حول و حوش 30 40 کیلوبایت بر ثانیه دانلود انجام میشه
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
نقل قول:
فکر نمیکنم به خاطر دانلود باشه چون من هر شب میبینم تقریبا از ساعت 1.20 سرعت یکدفعه افت میکنه از 180 میاد رو 30
اگه بخاطر دانلود های سایر دوستان باشه اینجوری نمیشه یعنی هر شب تو یه بازه زمانی افت کنه
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
:13:
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
نقل قول:
بعد ساعت 1 که سرعتی نیست
از ناچاریه
یعنی سرویس های نامحدود پارس آنلاین مشکل کاهش سرعت دانلود رو ندارن؟
مثلا 256 نامحدود زده 14 هزار تومن!
کسی هست که نامحدود داشته باشه؟؟؟ سرعت دانلودتون روز ها چقدره؟؟
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
یعنی میگی تو روز سرعت دانلودش بالای 1 مگابایته و شب که مجانی میشه تا 30 کیوبایت افت میکنه؟؟؟×××××!!!!:18::18::18::18::18: :18::18:نقل قول:
ساعات رایگان از 1 تا 6 هست ، درسته ؟
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
سرعت افت نمی کنه .
شب ها که رایگان هست هرکسی بنا به سرویس خریداری کرده خودش دانلود می کنه .
مثلا من 1 مگابیت دارم باید با سرعت 128 کیلوبیت دانلود کنم ، یکی که 128 داره باید با سرعت 14 دانلود کنه .
صبح ها چون رایگان نیست پورت رو آزاد میزارن تا هرچه قدر پورت جا داره از سرعت استفاده کنید .
همون Burst .