رنج ip جدید مخابرات که تا امروز ندیده بودم 80.191
پینگش جالب نیست
Printable View
رنج ip جدید مخابرات که تا امروز ندیده بودم 80.191
پینگش جالب نیست
واقعا سیستم جالبی دارن! حجم من دیشب تموم شد. خب طبق معمول با خود مخابرات که پنل خودش رو باز نمیکنه در این مواقع. با مکافات اینترنت موبایل رفتم پولوتو وصل نمیشد! جالبیش اینجاست با 2020 تماس گرفتم تا دکمه 3 رو میزنی که به پشتیبانی وصل بشه خانومه میگه خدانگهدار و قطع میکنه!!!! :n04:
از نطر مصرف اینترنت هم من به شدت به پلوتو مشکوکم. من که قبلا با آی اس پی های قبلی ده برابر الان مصرف داشتم الان سه برابر اون موقع حجم میخرم!
یعنی این مشتری مداری رو هیچ جا تو دنیا نداره. واقعا به شعور آدم توهین میشه! :n15:
خلاصه که من روی خط دیگه خونه از یک آی اس پی جدید به اسم عصر تلکام درخواست دادم. قیمت هاش که خوبه چون تازه اومده احتمالا پورت هاش بازه. حالا وصل شد تست میذارم.:n06:
پلوتو بدترین و مزخرف ترین پنلیه که دیدم
اینا اومدن قالب جدید براش طراحی کردن که بگن مثلا تغییر کرده ولی پایه و اساس همون برنامه سابق هست
حجم خور تر از پلوتو تو عمرم ندیدم
سلام دوستان
این آسیاتک رو فیبر نوری سرویس میده یا نه؟
شنیدم آسیاتک رو فیبرنوری هم سرویس میده
نقل قول:
سلام
این آموزش را پیدا کردم.
تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه.
کد:yon.ir/xQmz
پلوتون که واقعا دیگه تر زده واسه من حتی پنل هم نمیاره:n13::n41:
بدترین مشکل پلوتون حجم خوریه زیادشه . در عرض 3 روز 1 گیگ حجمم پرید . چند ماهه دارم میگم پلوتون حجم خوری داره .
از طرف خودم صد در صد مطمئن هستم . ولی پلوتون یه ریگی به کفششه .
دوستان مودم شما هم بعد از خاموش روشن کردن دیر IP میگیره؟ واسه من تا 15 مین هم طول میکشه.
برای منم امروز همین مشکل بود اما در حد 5 دقیقهنقل قول:
ببخشید دوستان من طرح کمپین تابستان - پاییز مخابرات رو استفاده میکنم که تا چند روز آینده به پایان میرسه . میخواستم بدونم در حال حاضر مخابرات طرح جدیدتر از این طرح داره که دانلود شبانه اش کاملا رایگان باشه یا خیر ؟ و آیا هنوز مثل سابق امکان تمدید طرح های گذشته وجود داره یا خیر ؟ ممنون .
فکر کنم میتونید تمدیدش کنید. کمپین من 2 ماه پیش تموم شد اونموقع میشد تمدیدش کردنقل قول:
سامانه جدید مخابرات برای مشاهده باقیمانده حجم و تمدید و شارژ سرویس. :n13:
تا 4 گیگ بیشتر نمیشه شارژ کرد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوست عزیز برای تمدید کردن کمپین باید مدرک خاصی ارایه کنیم ؟ ( مث کپی کارت ملی یا قبض تلفن یا ... ) و سوال دوم این که آیا باید دوباره هزینه ای پرداخت کرد یا خیر ؟ ممنوننقل قول:
کپی کارت ملی. هزینه اش هم مثل گذشته روی قبض میادنقل قول:
دوستان برای شما این چند روزه قطع و وصلی زیاد نشده ؟
برای من بیش از حد شذه و پینگم رفته رو 200 300 ! :/
بله برای من هم مشکل وجود داره بخاطر اینه که IP ها عوض شده و جدیدا به رنج 5.75 وصل میشه که کیفیتش خیلی افتضاحه.نقل قول:
ip منم عوض شده رفته رو 5.75. تازه گیم رنجرم دیگه وصل نمیشه:n03:
سلام جناب شما باید بدونید که خود چیلتر شکن ها هم حجم بالایی مصرف می کنن ولی شما از هات اس پا ت استفاده کن هم سرعت بیشتری داره هم حجم کمتری نسبت به بقیه مصرف می کنهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
پیش من قطعی نیست ولی اختلالات تا دلت بخواد. حتی بعضی سایتا رو اصلا باز نمیکنه. به نظرم این مشکلات کشوری باشه
واسه منم اختلالات خیلی زیاد شده . قطعی خیلی کم دارم . اما خیلی سایت ها باز نمیشه .
deleted deleted
دوستان من یه مشکلی دارم با نت مخابرات که چند بار هم مطرحش کردم
ولی هنوز مشکل من درست نشده
روی خط ما من هرچی قند شکن میریزم ، اولش خوبه بعد 5 دقیقه استفاده مرتب قطع و وصل میشه
یکی از دوستان توی این تاپیک قند شکن لنترن رو پیشنهاد دادن که واقعا خوب بود یه 2 هفته ای ، ولی باز همون مشکل پیش اومد براش
میخوام بدونم راهی هست بشه درستش کرد؟؟
کسایی که خطوطشون DLC هست راهنمایی کنن :n12:
برا منم این مشکل هست . سراسریه . فکر نکنم بشه کاریش کرد . الان اوضاع اکثر چیزشکنا خوب نیست .نقل قول:
جالبه هر چی تلاش می کنم به رنج آی پی 5.75 وصل میشم ! کیفیتش اصلا خوب نیست برای فیل شکن نیز خیلی مزخرفه این آی پی و پینگش بالاست
جالبه مشکل فقط مربوط به باز کردن سایت ها و پینگ هست وگرنه سرعت دانلود مشکلی نداره !
شما مرکز ولیعصر هستید؟نقل قول:
برای من هم از 4 شنبه تا الان به همین صورته. خیلی افتضاحه. واتساپ هم کانکت نمیشه با این آی پی.
من هم همین وضع رو دارم از وقتی ip با رنج 5.75 شده نتم افتضاح شده نه سایت باز می کنه مدام هم قطع میشه دیشب از ساعت 12 تا 8 صبح قطع بود!!!!!
زنگ زدم پشتیبانی شون گفتم قضیه رو طرف می گه خطت خرابه اعلام خرابی می کنم تا درستش کنن. آخرش گفتم خط مشکلی نداره و ایراد از ip
از لحاظ سرعت هم قبلا روی 5مگ بسته شده الان روی 1.5 مگ.
خدایا نجاتمون بده تو دوران تحریم راحتتر بودیم
این رنج ip هم ماله روسیه هست!!
خیلی افتضاح شده خیلی سایتها باز نمیشه واتس اپ هم که جای خود داره
دوستان بیاید قرا بزاریم حضورا بریم مخابرات
نقل قول:نقل قول:نقل قول:هر موقع که نت اصفهان خراب یا دچار اختلالات میشه ، اینترنت کل استان هرمزگان به فنا میره :n27:نقل قول:
فکرکنم مشکل از تغییر یا گندیه که اینجا زدند:
بله من ولیعصر هستم و دقیقا از چهارشنبه شب مشکل پیدا کردمنقل قول:
سلام
من هم با مخابرات ولیعصر هستم
چند روزه خیلی وضع خرابه
واتساپ و درصد بالایی از سایتها باز نمیشه
مگر از فیل شکن استفاده بشه
پشتیبانی هم که میگن بله مشکل هست و مشخص نیست کِی درست بشه.
Sent from my LT22i using Tapatalk
من دیشب سرعتم رو 8 خورده ای مگابیت بود
ولی نویز خطم زیاد شده نسبت سیگنال به نویزمم کم شده دارن دوباره حتما به یه جاییش ور میرن درست میشه رفقا:n31::n33:
چرا این رنج آی پی 5.75 تغییر نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ سایتی باز نمیشه
لعنیتا من نمی دونم چرا هیچ شرکتی رو خط فیبر نوری سرویس ارائه نمی ده
فکر نکنم حالا حالا ها درست بشه.نقل قول:
برای این که سایت ها بهتر باز بشه دی ان اس به 217.218.127.127 تغییر بدید.
اینترنت 10 مگ ساعت 10 و 50 دقیقه ی شب
result/5028378765] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
دهنم مورد عنایت قرار گرفته تا همین پست و بزارم!!!
ip رنجم خوبه ( 5.221 ) ولی خیلی پینگ بالاسو سایت ها هم به زور باز میشن
تو بازی آنلاین league of legends پینگم 300 + تایم اوت
وقتی من اینجا میومدم میگفتم مخابرات چیر مخابرات میز ! بعد آقایی به اسم اصفهان ... دفاع میکرد . :)
حالا کجان ایشون !
تازه حجم خوری هم که میکنن این دوستان عزیز !
ایشالا خدا خیرشان دهد :)
تازه از پورتالشو سایتشو دانش پاسخ گوهاش و ... میگذریم . :n23:
---------------------------------------------------------------------------------------
ما گلدیس فاز 2 شاهین شهر اصفهان میشینیم
درد مجبوری مخابرات گرفتم چون هم شرکتای زیادی اینجارو ساپورت نمیکنن هم پورت خالی ندارن !
حالا کسی میشناسه معرفی کنه
من روی همین رانژه مخابرات از آریافون سرویس گرفتم اوضاع پینگ و لود سایتش بهتره مخابراته نمیگم عالیه اما خب بهتره.نقل قول:
داداش کجا میشینی ؟نقل قول:
بازی آنلاین بازی میکنی ؟!
خیابان سروش (مرکز ولیعصر)نقل قول:
نه بازی آنلاین نمیکنم.
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=189ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=186ms TTL=36
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),