لطفا جواب بدیننقل قول:
Printable View
لطفا جواب بدیننقل قول:
به هیچ چیز دست نزدم. توی هیچ آپشن و یا ستینگی نرفتم. تا دفعه بعد هم که بازی کردم هیچ برنامه جدیدی نصب نکردم
دادشم بازی کرد امروز. گفت به حالت طبیعی برگشته. قبلا این اتفاق واسه دوستم هم افتاده بود. اما برای اون بر عکس من سرعت اومده بود پائین. انگار اسلوموشن بازی میکردیم.
مثل اینه یه مدت بگذره خوب میشه. داره خودشو با تغییرات جدید هماهنگ میکنه :31:
بازم ممنون که جوابمو دادید
من یه چنتا بلدم ولی یادت باشه کسی که بتونه خوب دریبل بزنه تو این بازی دیگه واقعاً تهشه.نقل قول:
با بعضی بازیکنا مثل رونالدو و خیلی های دیگه اگر دسته رو یه دور کامل سریع بچرخونی، دریبل زیدانی میزنه.
اگر R1 رو چند بار بزنی توپ رو با فاصله بیشتری میندازه جلوی پاش
در حال دویدن اگر دستت رو از رو جهت ها برداری و تند تند R1 رو بزنی، میزنه رو سر توپ و وایمیسته
دیگه ...
یه چند بار با رونالدو دریبل رونالدینیو رو انجام دادم که نفهمیدم چه جوری شد. همون که با یه پا خیلی سریع جهت حرکت رو عوض میکنه
یه دریبل خوب دیگه اینکه اگر با R2 یا L2 چند بار پشت سر هم بزنی، پاشو روی توپ میچرخونه
همیوطوری هم دریبل معمولی میشه کرد. مثل اینکه وقتی داری راه میری (نه اینکه بدوی) با جهت ها مدام مسیر حرکت رو عوض کنی. آخه اگر بدوی، سریع عوض نمیشه.
یه سری دریبل ها هست که واقعاً باید حرفه ای شد که بشه انجامش داد. مثلاً تو Top Player دیدم که مسی یه دو پا میزنه به چه قشنگی :)
از دوستان اگر کسی ترکیب خوب رئال رو که بازکناش قوی شدند رو برای دانلود قرار بده ممنون میشم :40:
دوستان چه جوری تو داخل بازی نه تمرین برگردون یا قیچی بزنیم؟؟؟
این بازیکنای حریف هستند خیلی شلوغ میشه...
سلام
این درسته که آدم اگه به دروازه نزدیک باشه و بخواد گل بزنه بایه جهت پای اون بازیکنی که می خواد باهاش شوت بزنه رو بگیره؟(اگه اون بازیکن پا چپه جهت بالا رو بگیره(که میشه جهت چپ اون بازیکن)و اگه بازیکن پا راسته جهت پایینو بگیره(که میشه جهت راست اون بازیکن))
ببخشید که خیلی پیچیده شد:25:
بچه ها شما نمیدونین چرا اینجوری شد یه دفعه V ram اینجوری شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا من یه سوال داشتم
من خیلی وقته فوتبال بازی نمیکردم تا اینکه الان چند وقتیه اینو بازی میکنم
تو قسمت master league چند فصل بازی کردم با بارسلون و چند تا بازیکن مثل کریستیانو رونالدو و میشل باستوس و چیه لینی و جرارد و ... خریدم
الان فصل جدید شروع شده و جرارد و چیه لینیو برا همین فصل خریدم
اما فصل که شروع شد وقتی رفتم تیممو نگاه کردم دیدم هیچکدوم از این بازیکن های جدید که نیستن بماند بازیکن های قبلیمم که از فصل های قبا بودن الان نیستن مثل مسی زلاتان رونالدو ژاوی اینیستا و ... و بجاشون چند تا بازیکن از تیم جوانان اومده تو تیم اصلیم
علتش چیه ؟ اونا کجا رفتن ؟
سرچشون کردم بودن اما معلوم نیست تو کدوم تیم هستن
من نفروختمشون
چجوری رفتن اینا ؟ من بازیکنامو میخوام :31:
یکی کمک کنه :41:
سلام دوستان من پچ El Grande Patchرو دانلود وظاهرا بدون هیچ پیغام خطایِی نصب کردم اما فقط اول بازی چند تا ازگلهای بازیکنای کلاسیک رونشون میده ولی هیچ کدوم از بازیکنای کلاسیک توش نیست کسی میتونه کمکم کنه علتش چی میتونه باشه؟
سلام
میشه یه لیست از بهترین بازیکنایpes2010بدین؟(بدون پچ)
میخوام یه تیم درست کنم با بهترین بازیکنا.
با تشکر
سزار - پویول - لوسیو - مایکون - تری - جرارد - کاکا - ژاوی - رونالدو - مسی - زلاتان ابراهیموویچ
چه جوری میشه یه تیم از بازیکنایی که خودمون میخوایم درست کنیم؟
میتونی تیمای پیش فرض pes - همونایی که با حروف انگلیسی نامگذاری کرده - رو ادیت کنی :20:
یکی نیست جواب مارو هم بده ؟ :13:نقل قول:
دقت و قدرت پای غیر تخصصینقل قول:
من تاازه مستر لیگ رو با تیم رئال شروع کردم و چند تا سوال دارم
1.دروازه بان ذخیره من دودک هست و اونم که خیلی پیره و همش داره پسرف میکنه و بعضی موقع های که کاسیاس خسته میشه مجبورم که دودک رو جاش تو ترکیب اصلی بذارم و خلاصه میخواستم بگم شما دروازه بان خوبی سراغ ندارین که جوون باشه و پیشرفتش خوب باشه(اگه سرغ دارین اسمشو بذارین)
2.یه چند بازیکن پست دفاع میخواستم که سرعتی باشند
1- واستا یه فصل یه برزیلی میاد خوبهنقل قول:
2- مایکون رو بگیر
پ.ن از لیون هافبک چپش رو بخر(همون که جام جهانی دفاع چپ برزیل بود) خیلی خوب پیشرفت میکنه
میشه جدیدترین آپشن فایل مریوط به نقل و انتقالات جدید رو بزارید...
ممنون
Hotfile :نقل قول:
Uploading :کد:http://hotfile.com/dl/59698374/d0b2e02/PES_2010_Classic_Option_File_Final_Version_by_IMAX.rar.html
کد:http://uploading.com/files/cf9b5928/PES_2010_Classic_Option_File_Final_Version_by_IMAX.rar/
نقل قول:
:19: دوست عزیز حتما سنشو رفته بالا و خداحافظی کردن :31:
نقل قول:
جیگر یک دریبل یادت میدم که بیشتر بدرد پشت 18 قدم میخوره(البته همه جا میشه زد) منظورم زمانیه که میخوای شوت بزنی یک بازیکن جلوت مثل کنه ایستاده L2را نگه دار پایین سریع چپ و راست کن دقت کن که بازیکنت کاملا وقتی l2 را نگه داشتی رو به دروازه ایستاده باشد 90 درجه این دریپل نیاز به تمرین داره و خیلی کاربردیه اگه فول بشی کمتر کسی بلدشه :10:
سلام
تیم های کلاسیک داره؟
مثلا ازژانتین قدیم و....
همچنین کسی تونسته همه کاپ هارو بگیره؟
سلامنقل قول:
برای اوردن تیمهای کلاسیک از آپشن آنلاکر استفاده کن
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5311900&postcount=3523
ببخشیدنقل قول:
آپشن فایل رو چجوری باید استفاده کرد؟؟؟ :31:
سلام دوستان ، یه سوال مبتدیانه!
همه چیز پرو 10 من خوب کار میکرد تا وقتی که ویندوز رو عوض کردم و Nero نصب کردم!
الان فایل تنظیمات بازی با نرو باز میشه که به هیچ تنظیمی دسترسی ندارم!
با یکی دوتا برنامه ی دیگه امتحانش کردم که بازم کار نمیکرد...
این فایل تنظیمات به صوت پیشفرض با چه برنامه ای باز میشه؟!با تشکر.
سلام دوستان
یه سوال داشتم میخواستم بدونم چطور میشه این X Y A B فعال کرد
ممنون
بوفون - لوسیو - تری - مایکون - اورا - کاکا - جرارد - رونالدو - رونی - ویا - تورسنقل قول:
البته میشه به جای مایکون از راموس هم استفاده کرد!
و همچنین میشه ویا رو از لیست حذف کرد و یک هافبک دفاعی مثل ژابی آلونسو یا بازیکنی مثله گتوزو استفاده کرد!
نقل قول:
L2 رو نگهدار بعد XYAB رو بزن
میشه بگید کار هر کدوم از اینا چیهنقل قول:
و بهتره تو بازی کدوما فعال باشه؟
آقا دستتون درد نکنه:11:نقل قول:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدین:20:
با تشکر
میشه یه کم بیشتر توضیح بدیننقل قول:
با تشکر
بچه ها هنوز دارین 2010 رو بازی میکنین ؟ نسخه جدید کم کم داره میاد ها . بهتره دیگه این رو بازی نکنید تا براتون اون یکی تازه گی داشته باشه وقتی میاد . :10:
سلام
میشه این جا گلایی رو که تویpesزدیم بزاریم؟
با تشکر
آره میشه .نقل قول:
فکر نکنم مشکلی باشه .:20:
نقل قول:سلامنقل قول:
میتونی تیمای پیش فرض pes - همونایی که با حروف انگلیسی نامگذاری کرده - رو ادیت کنی :20:
من اینجا یه تیم درست کردم:
چه طور باید توی بازی ببرمش؟
با تشکر
. . .
من توی یه فروم دیدم مسایقه بهترین گل راه انداخته بودننقل قول:
اینی که اینجا درست کردی تیم نیست یه سری بازیکن جدیده که باید برن به یک تیم و برای بردنشون میتونین به تیمای A B C ,... ببرین از اونجا میشه باهاشون بازی کرد.نقل قول:
اینجا شما تیمی نساختید!نقل قول:
سلام
من اینجا یه تیم درست کردم:
چه طور باید توی بازی ببرمش؟
با تشکر
در اینجا میشه بازیکن ساخت
برای اینکار یه تیمی رو می تونید ویرایش کنید و این بازیکنا(مهاجما:31:) رو ببرید به اون تیم.
چطور باید این کارو کرد؟(مشکلی که نداره این جا از این سوالا بپرسم؟)نقل قول:
با تشکر
لباس تیمای کلاسیک و میخوام ادیت کنیم کسی لباسارو داره؟
باید برید روی قسمت ادیت تیم و بعد از اینکه تیم رو انتخاب کردین دکمه ADD روبزنید بعدشم برید همونجایی که بازیکنها هستن و به تیم اضافش کنید.نقل قول:
ببخشید یه ذره گنگ گفتم.