آرش اون کار را نکن
Printable View
آرش اون کار را نکن
آرش اون کار را نکن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!1
من به ممد اطمینان نداشتم حالا می بینم تو داری پشت سر من کار می کنی
باهات اینجور حرف نزده بودم
من تمامی یوزر هام را اگه این کار را بکنی می برم چون نمی خواهم یکی از خودمون باهام این کار را بکنه
عجبا همیشه که نمیشه پیروز میدان بود .
من که به شخصه کلی هم حال کردم و تجربه کسب کردم . ورد 9 رو دیگه باید بیخیال شید فقط اینجا تجربه کسب کنید
واقعا مشخص شد که اسکیل ها چه نقش بسزایی دارن تو فورت .
من به تو اعتماد کردم و فاندرت کردم ولی وقتی به بازی برگشتم دیدم میگی منو فاندر نمیکنی ... حالا بخور که حقته :13:نقل قول:
دعواهاي قديمي رو بزاريد براي يه موقع ديگه!!
هممون به اندازه كافي حرف براي گفتن داريم!!!
بابا بس کنید دیگه!!!!!!!!!!!!!!!
به خاطر یه بازیه مسخره اقتادین به جون هم!
ظرفیت داشته باشین!....ممد خواهش میکنم آتیش این بحث رو زیاد تر نکن!
خب راست گفتمنقل قول:
اصلا به من چه
lol خندم میگیره این بحث های بچه گانه رو بخاطر یه بازی میبینم
جداقل از سنتون خجالت بکشید
به خاطر همینه که ما همیشه از مردم دنیا عقبیم!
هیچ وقت نشده چندتا ایرانی باهم کنار بیان...همیشه باهم نساختیم!
و با این حرکات بچه گانه یک بار دیگر ایرانی بودن ما به همه ثابت شد...
تو همه بازیها از تریبال بگیر تا وست و .... من این صحنه های زشت رو چندین بار شاهدش بودم.حتی تو همین تاپیک بیشتر از 10 بار این دعواها رو دیدم.برای همین تو هیچ شهر ایرانی عضو نمیشم.
حالا این که بازیه.متاسفانه تو کارهای روزمره هم همین وضعه.
متاسفانه ما اصلا روح همکاری و کار گروهی رو نداریم. نمیدونم چرا....
شهرم فاندر بودن هم مال آرش من الان خیلی وقته خارج شهرم آرش خودت می دونی
اگر من را از فاندر بودن در آوردی من دیگه نیستم
میدونی چرا؟نقل قول:
چون از بچگی یادمون دادن که فردی کار کنیم!...از همون مهدکودک!....هیچ وقت چیزی به نام گروه رو نتونستیم درک کنیم!...
بازی بردم داره باختم آرش یکم جو گرفتش و کارایی کرد که از روی سن کمش انجام داد
یعنی یکم احساساتی انجامش داد
آرش جون یکم تند رفتینقل قول:
دههه!!نقل قول:
شهرم فاندر بودن هم مال آرش من الان خیلی وقته خارج شهرم آرش خودت می دونی
اگر من را از فاندر بودن در آوردی من دیگه نیستم
حالا خر بيار باقالي بار كن !!!
منظورم اینه که اگه می خواهد خودش همه کارا را انجام بده خودش بکنه الان من در این فورت خیلی کار کردم تا به این جا رسوندمش و الانم داریم زیاد پیشرفت می کنیم چون کارگرای زیادی به شهر آوردم که همین الان 4 تاش بهم تلگرام دادند که اسم شهر چرا عوض شده ( تلگرام ها هم موجود است ) من چی بگمنقل قول:
الان تو تاپیک world of warcraft هم یه دعوای سختی درگرفته.خیلی باحاله.از خنده دارم میمیرم....:39::biggrin:
نظرتون چيه براي تموم شدت همه دعوا همگي يهو يوزر هامون توي ورلد نه رو پاك كنيم!!!
من اگه كاره اي بودم اونجا الان مي گفتم با مسئوليت من اسم رو برگردون سر فرصت بحث مي كنيم به يه جايي ميرسيم ديگه نتيجه هرچي شد!! ولي خب كاره اي نيستم!!نقل قول:
منظورم اینه که اگه می خواهد خودش همه کارا را انجام بده خودش بکنه الان من در این فورت خیلی کار کردم تا به این جا رسوندمش و الانم داریم زیاد پیشرفت می کنیم چون کارگرای زیادی به شهر آوردم که همین الان 4 تاش بهم تلگرام دادند که اسم شهر چرا عوض شده ( تلگرام ها هم موجود است ) من چی بگم
آفرین.باهات موافقم.نقل قول:
من اگه اونجا كاره بودم الان مي گفتم با مسئوليت من اسم شهر رو به طور موقت برگردونين تا توي يك فرصت مناسب در مورد همه مسائل بحث كنيم و نتيجه رو مشخص!! ولي خب كاره اي نيستم!!نقل قول:
منظورم اینه که اگه می خواهد خودش همه کارا را انجام بده خودش بکنه الان من در این فورت خیلی کار کردم تا به این جا رسوندمش و الانم داریم زیاد پیشرفت می کنیم چون کارگرای زیادی به شهر آوردم که همین الان 4 تاش بهم تلگرام دادند که اسم شهر چرا عوض شده ( تلگرام ها هم موجود است ) من چی بگم
حداقل اسم شهر رو کوروش نذارید !
اگه 4 تا دونه خارجی هم ما رو نمیشناختن میفهن که ایرانی ها چه عجوبه هایی هستن
طبق قوانین فدراسیون ما حق چنین کاری رو نداریم حتی اگه از پوست و خون خودمون شهر رو ساخته باشیم .
نهایتش خیلی ناراحتیم میتونیم اونجا رو ترک کنیم ولی اینکار یک حرکت زشت و نوب گونه هستش :دی
دیگه آبرویی نموند واسمون .
من پاک کردمنقل قول:
دعوا نیست فقط آرش از روی احساسات یک کاری کرد که نباید می کرد
من چرا پستام تاييد ميخوان؟؟
منم حاضرم که یوزرم رو پاک کنم!
اگه همه راضي هستن كه يوزر هاشون رو پاك كنن ميتونيم با آرامش خاطر در مورد اين كه توي اين قريب 600 صفحه اي به خاطر ورلد نه تاپيك برديم جلو چه غلطي كرديم!! البته اگه پاك نكنن هم ميشه!! من خودم ميتونم شروع كنم! البته بدون دعوا و درگيري و تا حد امكان منطقي!!
من پاک کردم
با پاک کردن یوزرتون چی رو میخواید ثابت کنید؟
من که درک نمیکنم.چرا میخواهید صورت مسئله رو پاک کنید به جای حل مشکل به صورت منطقی؟
همیشه آسونترین راه پاک کردن صورت مسئله هست.درسته؟
من کاراکترم را دوست میدارم :دی
من میذارم میرم یه گوشه نقشه واسه خودم زندگی جدیدی آغاز میکنم !
یه گله گاو میخرم با یه مزرعه همونجا ازدواج میکنم 10-15 تا بچه تولید میکنم بریزن تو مزرعه دنبال گاوا وای چه رویایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون از تعداد پستام میفهمین که من زیاد تو پی سی ورلد فعالیت نمی کنم...اما وقتی با این تاپیک آشنا شدم فعال تر شدم...چون فکر می کردم که بچه های اینجا با بقیه فرق دارن...همه باهم مثل برادر میمونن...اما با این کارا داره نظرم بر میگرده...
هيچي بابا!!!نقل قول:
با پاک کردن یوزرتون چی رو میخواید ثابت کنید؟
من که درک نمیکنم.چرا میخواهید صورت مسئله رو پاک کنید به جای حل مشکل به صورت منطقی؟
همیشه آسونترین راه پاک کردن صورت مسئله هست.درسته؟
اصلا پاك نمي كنيم!!
البته من ديگه از اين ورلد خسته شدم!!
پس پاكش مي كنم!
ببینید الان آرش احساساتی شده برای اونه این کار را کردهنقل قول:
آرشی که من می شناختم این نبود :13::41:
من الکی گفتم !!! پاکش نکردم !!!
كارخونه هست مگه؟!!نقل قول:
یه گله گاو میخرم با یه مزرعه همونجا ازدواج میکنم 10-15 تا بچه تولید میکنم بریزن تو مزرعه دنبال گاوا وای چه رویایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
البته بعد از اين كه تلگرام هام رو يه نسخه برداشتم!!نقل قول:
پس پاكش مي كنم!
منم پشيمون شدم پاكش نمي كنم!!!نقل قول:
من الکی گفتم !!! پاکش نکردم !!!
کاملا مشخصه...اما مگه بقیه ناراحت نیستن؟....بالاخره آدم باید خودش رو کنترل کنه...من خودم به شخصه معتقدم از وقتی که میشناسمت هر کاری کردی،کار درستی بوده...نقل قول:
هرکسی یه اشتباهاتی داره ... :27:نقل قول: