دوستان یه سوال/
یکی از دوستان گفته بود که سرویس های 2 مگ رو پهنای باندش رو 6 مگ میبندن درسته؟
Printable View
دوستان یه سوال/
یکی از دوستان گفته بود که سرویس های 2 مگ رو پهنای باندش رو 6 مگ میبندن درسته؟
خوب این یعنی نویز خفن :n02:نقل قول:
شما نمیخواد سیم کشی رو کلا عوض کنی، یه سیم جدا (اگر قراره دوباره بعضی جاها از کنار سیم برق رد بشه بهتره سیم یا همون کابل هم محور که واسه آنتن استفاده میکنن، بذاری) از دم در خونه، با یه ترمینال جدا میکنی و مستقیم میکشی تو خونه فقط برای مودمت.
بله درسته گفته دوست من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی حداکثر سرعت پهنای باند، مثلا تو دزفول، بالاتر از 4مگ پهنای باند ندیدم من.نقل قول:
سرویس های 1 مگ هم امکان داره رو همین مقدار ببندن یا کمتر؟
اسیاتک تخلیه نکرد؟نقل قول:
اگر می خوای بفهمی اسپلیتر چه قدر تاثیر دارهنقل قول:
یا بار با اسپلیتر بزن ببین دان استریم چه قدره بعد بدون اون
ببین چه جوریه
همیشه سرعت پایین دلیل نویز نیست
این تاپیکم بخون کمکت می کنه
یعنی واسه همه رو 6 مگ هستنقل قول:
اگر 6 مگ باشه واقعا همون 6 مگ رو می ده؟
سرویس 1مگ شنیدم رو 5 مگ هم میبندننقل قول:
خودم بودم حسین جان:n02:نقل قول:
درسته
اول رو 5 مبندن بعدش خودت باید زنگ بزنی رو 6 ببندن!
اگر پهنای باند مرکز مخابراتی بکشه رو 5 میبندن ولی میشه با تماس گرفتن با واحد پشتیبانی و کلی حرف زدن رو 6 ببندی:n09:نقل قول:
حداکثر سرعتی که بهت میده 5.30 مگ هست!
وقتی 5مگ بودم حداکثر سرعتم 4.40 بود
امیدی هست بعد از انتخابات سرعت شب خوب بشه؟ از هفته قبل شبانه مخابرات رایگان شده بچه ها میگن با 250 تا دانلود میکنن!!:n04: اونم تازه 1 مگ:n03: خدا لعنت کنه کسی رو که مارو از مخابرات آورد آسیاتر:n28:نقل قول:
اره...ایشاا...نقل قول:
قراره نماینده شهرمون یه سری اقدامات انجام بده
خودش گقته سرعت شبانه 2مگ نباید انقدر باشه. طبیعتا باید بالاتر باشه.
بالاخره قرار نیست همیشه رو این بمونه.(خودشون میدونن اگر دست رو دست بزارن مشتری هاشون ریزش میکنن)
در مورد پینگ هم گفت مسیرش رو برام عوض میکنه.
2 مگ محدود
با اسپلیتر حداکثر 0.75 mbps
الان با پشتیبانی داشتم حرف میزدم گفت تا شنبه یکشنبه پینگ OK میشه...
سرویس حجمی اگه سرعتش 100 گیگ هم باشه هیچ فایده ای نداره مثل اینه که به شما یه بوگاتی بدن بعد بگن خوب بای با این میتونی 400 کیلومتر بری بعد ولی سوختش لیتری 1 میلیونه :n25: در ضمن پینگ سایر شرکت ها مشکلی نداره این ها همش میگن بعد انتخابات ولی اصلا ربطی نداره کلا خراب کرده
هه! نفهمیدی دست به سرت کرده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصلا. چون با پشتیبانی تهران تماس نگرفتم.:n02:نقل قول:
با یه ادم فهمیده حرف زدم که این اطلاعاتو بهم داد.
از حرفاش میشد نتیجه گرفت که 90درصد حله. شاید با یکی دو روز تاخیر. ولی طبیعتا دست مخابرات و اسیاتک باز میشه تا تغییرات رو بتونه انجام بده
در ضمن امیدواری داد که سرعت شبانه هم مشکلش حل میشه.(امیدوارم:n01:)
به هر حال باید صبرید....
هنوز نه :n01: تازه امروز از تهران زنگ زدن و ثبت کردن، نمایندگی واسه تهران ثبت میکنه، تهران خودش اقدام میکنه... شانس بیارم مثل امروز، فردا هم سیستمشون قطع نشه :n15:نقل قول:
داداش بذار خون من خشک شه :n02: جسدم هنوز تو سردخونه اس :n02:نقل قول:
عمرا بذارم اون گیت وی رو بدن اینطرف :n24: حالا که میخوایم صفا کنیم، بیان دوباره عوضش کنن...
خوب داداش، دو حالت داره، اسپلیتر که وظیفه اش تقسیم پهنای باند هست بین آپلود و دانلود و تلفن... یا خطت خیلی نویز داره که وقتی اسپلیت میشه سرعتت خیلی کم میشه، یا اسپلیترت کلا مشکل داره. با اسپلیتر یه نفر دیگه هم چکی کردی؟نقل قول:
شکر خورده اینو گفته مگه شهر هرته تا من برم درست شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوز پشتیبانی بگه درست نمیشه، بیشتر میشه باورش کرد تا بگه درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش جان میخواستی عجله نکنی....
چی میشد این چند روزم صبر میکردی؟!:n07:
بخوای نخوای من تمام تلاشم رو میکنم تا پینگ خوب بشه
تحریم تو برای من فرصت سازه:n02:
باشه GateWay رو نده ولی از یه طریق دیگه دورت میزنم و بدست میارم:n09:
فعلا به شکمت صابون نزن
تا بعد از انت خابات هم هنوز مهمون اسیاتکی:n08:
دوستان سرعت سرویس های حجمی محدود متفاوته یا همشون بازن؟ مثلا سرویس ۵۱۲ محدود چند دانلود میده؟
1مگ رو 4 یا 5 مگ بازهنقل قول:
2مگ رو 5 و 6 مگ بسته میشه
بشرطی که مرکز مخابراتی شما پهنای باندش زیاد باشه
در مورد بقیه اطلاعی ندارم
تا اول تیر به شخصه فرصت میدم به آسیاتک، اگر درست کرد که کرد اگر درست نکرد که نکرد خب، کاری نمیشه کرد ! :n02: ، ولی جدا از شوخی اگر تا اول تیر دانلود شبانه درست نشد حداقله کاری که من میکنم اینه که برای ماه بعد دیگه 2 مگ محدود نمیگیرم و احتمالا 2 مگ نامحدود می گیرم. چون 2 مگ محدود با دانلود شبانه 1 مگ اصلا بصرفه نیست با این قیمتا.
سلام ممنون که پیگیری می کنید.نقل قول:
این حل شدن get way و پینگ فقط شامل قم میشه یا سرتاسری هستش چون من تهزان هستم و اگر درست نشد مثل دیگر دوستان جمع اوری می کنم.
در ضمن شما که دنبال getway خوب هستین تو تایپیک پینگ ببین مال کدوما بهتره و بعد اقدام کنید هرچند که میدونم خیلی پرس و جو کردید.
ممنون.
خواهش میکنمنقل قول:
احتمالا باید سراسری باشه. چون فقط مشکل من نیست!
این Gateway جدید اونطور که بهم گفت مال زیر ساخته ولی قبلی مال مخابرات بود.
من باز قراره شنبه اول وقت زنگ بزنم تا اگر مشکل حل نشده باشه برام مسیرو عوض بکنه...
پس یه زحمتی بکش اگر برات درست کردن و پینگ و دانلود از سرورهای خارجی خوب شد بگو چیو دقیقا خواستی و اونا چیکار کردن که من هم بدم مسیر و عوض کنن:n02:نقل قول:
ممنون.
چشم حتما امیر جاننقل قول:
به محض اینکه مشکل حل بشه اطلاع رسانی خواهم کرد...
داداش خواسته از شرت راحت شه یه چیزی سرهم کرده وعدهی سرخرمن داده.نقل قول:
توی ایران هم چیزی بهتر از وعدهی سرخرمن آدمو از شر ملّت راحت نمیکنه (امتحان کردم!)
اگه این مشکل حل شد، ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خط، اینم نشون!
مثل اینکه زیاد وعدهی سرخرمن بهت دادن افشین جون:n02:نقل قول:
افشین تو هم که مدام ایه یآس بخون:n15:
اقا اگر مشکل من حل شد باید دو گیگ ترافیک بدی ایندفه :n02:
قبول؟
قاعدتا باید واسه همه اینطورباشه دیگهنقل قول:
بله دوست من
تو روز سرعت حدودد 700 800 ولی شبانه رو 1 مگ فیکسه!!!!!
میخوام صد سال سیاه مشکل شما حل نشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مهم اینه مشکل من حل شه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش اگه تا یکشنبهی هفتهی آینده یه پینگ زیر 200 با سرور فرانکفورت آسیاتک گذاشتی(مربوط به اون روز) و لینک عکس هم از speedtest.net بود، یه کارت شارژ 1000 تومنی بهت میدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه الان که محدود نشدی یه تست با idm بزاری؟نقل قول:
یعنی مال شما 6 مگ رو پر میکنه؟
خدمت شما:نقل قول:
داداش مشکل من و تو ندارهنقل قول:
هممون از یه جا اب میخوریم:n07:
یه وقت تلف نشی 1000 تومن میخوای بدی؟:n02:
دفه ی قبلی در مورد حسین نتونستی به قولت عمل کنی اینبار کردیش 1000:n08:
معلومه خودت به اندازه 1درصد تو دلت هست که مشکل حل میشه
بابا یکم کوتاه بیا
عالیه داداشنقل قول:
یه لطف دیگه هم میتونی بکنی؟ از مودمت یه عکس بزار:n16:
تو چند صفه قبل گذاشتمنقل قول:
اینم لینکش:
نویز خطت چطوره؟ منظورم اینه مقدار snr و... رو چنده؟نقل قول:
نهایت سرعتی که با speedtest.net ّبرات پر کرده چند بوده؟
آخه خداییش اون تقلب کرد اون تست رو گذاشت.نقل قول:
میترسم یهو تقلب کنی بری از یه جایی تست بزاری ماهم مجبور شیم یه پولی پیاده شیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین 1000 تومن هم بد نیستا!
این وضعیت خطم:نقل قول:
اینم بهترین سرعتی که با اسپید تست داشتم:
من کاری به تقلبش ندارم. مهم این بود از 4 شرکتی که داشت یکیش بپوکه :n09: که پوکید...نقل قول:
اخه من از کجا برم تقلب کنم پسر عاقل؟(بخاطر 10 تومن خودمو خراب کنم:n24:)
1000 رو به گدا بدی بهت فحش میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه به قول دایی محسن 1000 تومن الان 300 تومن پارساله:n02:
برای اینکه اسپم نباشه سرعت الانم:
والا اسم کوچیکتو نمیدونم اندروید جان :n02:نقل قول:
نه من که گفتم مشکلی نیست، اون خط آسیاتکه، مادربردم هم دو تا آداپتر شبکه داره :n02: یه سوییچ هست فوقش :n10:
نه امروز ثبت کرد تو مخابرات از تهران، امروز رفتم پیش اپراتور گفت هنوز ثبت نکردن(انگار بیکار بود) گفت تا ثبت کنن قطع میکنم :n02: فردا اگر وصل شد این شکلکو مخصوصت میذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش مطمینی سرعتت ثابت رو 800 هست؟لحظه ای نبوده؟نقل قول:
مال من نهایت 670 پر بکنه!
من که کف دستم رو بو نکرده بودم آقا 4 تا ISP داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشون تست پینگ خوب از یه ISP دیگه میزاره بعد من میگم هروقت پوکید، 1 گیگ شیرینی میدم. بعد برای اینکه بیاد منو خراب کنه، میاد تست با یه ISP دیگه در شرایطی که عمداً هم اینترنتش رو کند کرده میزاره! اینا ربطی به هم ندارن.
داداش اتفاقاً خبر بدی آوردی که گفتی طرف گفته پینگ درست میشه میدونی چرا؟!
دلار تک نرخی میشود ---> سه نرخی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفت بر سر سفرهها میآید ---> نان از سر سفرهها رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودرو ارزان میشود ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
============================================
در نتیجه:
پینگ آسیاتک پایین میآید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]