من که چشمم ازاین برزیلیهایی که میخواند بیارند آب نمیخوره
من که چشمم ازاین برزیلیهایی که میخواند بیارند آب نمیخوره
نقل قول:
من نميدونم اين امير خان هافبك هجومي مي خواد چي كار؟همين الان تو هافبك ها و مهاجما ترافيك داريم من اگه جاي ايشون بودم عليزاده و خذيراوي رو ميدادم ميرفت بعد اون مهاجم رو مي گرفتم ولي حيف اين عليزاده سوگوليه......
نقل قول:
وقتي كاظمي هست به بيات بازي نميرسه . به اين ميگن تركيب رويايي فقط هافبك ها رو ببينيد به كل هافبك ليگ مي ارزه خداييش. اون پست هيي كه زيرش خط داره به نظرم توشون يه ذره ضعيفيم
مجيدي----------عباسفرد (البته تو اوجش اگه باشه)
حيدري------ جباري------ جانواريو------ روان خواه
كاظمي
شكوري----------------- قرباني
منتظري
طالب لو
ترکیب استقلال به این شکل نیست استقلال دو هافبک در جلوی دفاع دارهنقل قول:
وقتي كاظمي هست به بيات بازي نميرسه . به اين ميگن تركيب رويايي فقط هافبك ها رو ببينيد به كل هافبك ليگ مي ارزه خداييش. اون پست هيي كه زيرش خط داره به نظرم توشون يه ذره ضعيفيم
مجيدي----------عباسفرد (البته تو اوجش اگه باشه)
حيدري------ جباري------ جانواريو------ روان خواه
كاظمي
شكوري----------------- قرباني
منتظري
طالب لو
الان استقلال در کنار کاظمی از یدالله اکبری استفاده میکنه که به نظر من اگر بیات بتونه بازی کنه بسیار عالی هست.
ترکیب ایده ال از نظر من با بازیکنان فعلی این هست
برهانی-------------------------عباسفر
جانواریو
جباری------------------------------------------سیاوش اکبرپور(روانخواه)
خسرو حیدری----------------------------------------------------------------------------بیگ زاده
حسین کاظمی--------------سعید بیات
شکوری----------------------------------------منتظری
-----قربانی------
طالبلو
فردا ساعت 13:30 تو ورزشگاه شریعتی کرج.نقل قول:
از بچه های این تاپیک کسی نیستش؟؟؟
..اکبرپور.. برهانی-------------------------مجیدی (عباسفرد)
جباری------------------------------------------جانواریو
خسرو حیدری----------------------------------------------------------------------------روانخواه
حسین کاظمی
شکوری----------------------------------------منتظری
-----قربانی------
طالبلو
اين كه شد 13 تا:27::27::27:نقل قول:
پیشبینی ثبت شد....نقل قول:
استقلال 1 - فولاد 0
اس اس 3 - 0 فولاد
نقل قول:
پیشبینی ها ثبت شد.نقل قول:
استقلال3 فولاد1
پیشبینی ثبت شد.نقل قول:
سلام بچه ها
چندتا عکس قشنگ از جانواریو می خواستم
ممنون
استقلال 4 - 0 فولاد
استقلال 2 - 0 فولاد
خسته نباشيد
استقلال3-2 فولاد
امیر قلعه نوعی سرمربی استقلال تهران
بعد از رایکوف و منصور پورحیدری به این افتخار نائل شد
که برای صدمین بار پرافتخار ترین تیم اسیا
رو به عنوان سرمربی همراهی کرد.
جدول زیر بیانگر نتایج امیر قلعه نوعی با استقلال هست
که از این پس بعد از هر بازی به روز رسانی میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو شنبه 20 / 08 / 87
از رسانه ها ممنونم!
صبح،جلسه خوبی در باشگاه داشتیم.درباره برنامه های آتی تا پیش از
بازی فولاد صحبت شد.قرار شداز دوشنبه تمریناتمان را از سر بگیریم و با
قدرت جلو برویم.دربعد فنی هم گزارش دادم.روند تیم خوشبختانه خوب
بود اما من به شرایط بهتر ازاین فکر میکنم.درباره مهاجمان برزیلی هم
بحث شد.قرار شد درتمرین آنها را ببینم تا متوجه مشخص شود سطح
فوتبالشان چیست.دراین فاصله تعطیلی شاید فرصت خوبی باشد که از
زحمات خبرنگاران عزیزی که بدون چشمداشت با استقلال همراهی
می کنند یادی بکنم.دراین چند سال که در استقلال مربیگری می کنم
همیشه ممنون تلاش های رسانه ها بوده ام وامیدوارم درکارشان موفق
باشند.این یکی ،دوروز درگیر کارهای شخصی هستم تا از شروع دوباره
تمرینات درکنار تیم باشم.جمعه هم به کرج می رویم تا یک بازی دوستانه
انجام دهیم.
امیدوارم بابک معصومی و محمدپارساعزیز زودتربه سلامت کامل برگردند.
دو شنبه 20 / 08 / 87
از رسانه ها ممنونم!
صبح،جلسه خوبی در باشگاه داشتیم.درباره برنامه های آتی تا پیش از
بازی فولاد صحبت شد.قرار شداز دوشنبه تمریناتمان را از سر بگیریم و با
قدرت جلو برویم.دربعد فنی هم گزارش دادم.روند تیم خوشبختانه خوب
بود اما من به شرایط بهتر ازاین فکر میکنم.درباره مهاجمان برزیلی هم
بحث شد.قرار شد درتمرین آنها را ببینم تا متوجه مشخص شود سطح
فوتبالشان چیست.دراین فاصله تعطیلی شاید فرصت خوبی باشد که از
زحمات خبرنگاران عزیزی که بدون چشمداشت با استقلال همراهی
می کنند یادی بکنم.دراین چند سال که در استقلال مربیگری می کنم
همیشه ممنون تلاش های رسانه ها بوده ام وامیدوارم درکارشان موفق
باشند.این یکی ،دوروز درگیر کارهای شخصی هستم تا از شروع دوباره
تمرینات درکنار تیم باشم.جمعه هم به کرج می رویم تا یک بازی دوستانه
انجام دهیم.
امیدوارم بابک معصومی و محمدپارساعزیز زودتربه سلامت کامل برگردند.
سه شنبه 21 / 08 / 87
تولدم وفولاد
تمرین صبح را خوب برگزار کردیم.مهم این بود که بتوانیم بعد از دوروز
تعطیلی،بچه ها را دورهم جمع کنیم.چندکلامی هم فرصت شد تا صحبت
کنم.تاکید اصلی ام این بود که دراین فرصت تعطیلی بدست آمده حتما
بایدروندمان را حفظ کنیم و حتی بهترشویم.هرچند معتقدم و بارها گفته ام
این تعطیلات درنهایت به ضرر تیم ها می شود اما امیدوارم ما بتوانیم
استفاده کنیم.
فیلم بازی فولاد با پیکان را درباشگاه تماشا کردم.فولاد بادیدگاه های
مجید جلالی واقعا به تیم خوبی تبدیل شده،مطمئنم بازی خوبی از آب
درمی آید.بازی،اول آذرماه برگزار می شود ومعنی اش این است دوباره
یک مسابقه دیگر با روز تولدم همزمان شده.دفعه قبل البته متاسفانه
این تقارن چندان خوش یمن نبود وما در مسابقه ای که فکرکنم چندسال
پیش بود باختیم.خداکند این دفعه نبازیم!
چهار شنبه 22 / 08 / 87
گل شکوری سالم بود
دیشب(دوشنبه شب)نتوانستم 90 راتماشا کنم.فقط صبح از دوستان
شنیدم درباره پنالتی صحبت هایی شده است.ضمن تشکراز آقای فنائی
باید بگویم اعتقاد دارم آن صحنه پنالتی نبود،البته نظرایشان کاملا محترم
است اما آنطوری که من دیدم اصلا پنالتی نبود وهمان خطای کف پا باید
گرفته می شد.تازه جدای از این،شنیدم درباره صحنه گل شکوری که
آفساید گرفته شد بحثی به میان آمده است.دوستان حتی درباره آن
صحنه کاملا مشکوک به صحت گل حرفی نزده اند و فقط گفته اند چرا
شکوری توپ را زد.یک بار دیگر می توانید صحنه را مرور کنید.من خیلی
بعید می دانم آن صحنه آفساید بوده باشد.گل هادی سالم بود.دراین
موضوع تردیدی ندارم.
درتمرین عصردوشنبه خودم همپای بقیه تمرین کردم.فکر می گفت:فلانی
خودت می توانی درلیگ برتر بازی کنی!
درباره تیم ملی سئوال کردند،حتما طی روزهای آینده می نویسم.
پنج شنبه 22 / 08 / 87
به دائی کمک کنیم
امروز صبح چند دقیقه ای بیشتر نتوانستم درتمرین حاضرباشم.یک کار
شخصی داشتم که ... بگذارید بگویم،باید می رفتم مادرم را می دیدم.
شرایطش زیاد خوب نبود.خدارا شکر البته وقتی دیدمش بهتر شده بود.
فکر میکنم تمرینات بدنی تاثیر مثبتش را گذاشته.هدف اول ماهم در این
مدت این بود که بچه ها در تعطیلات دچار افت بدنی نشوند.دکتر خداداد
دراین ارتباط زحمات زیادی کشیدوکلا فکر میکنم درادامه مسابقات این
برنامه ثمراتش را نشان می دهد.صحبتی با سیاوش (اکبرپور) کردم درباره
تیم ملی.به او وهمچنین بقیه بازیکنان استقلال می گویم برای حضوردر
تیم ملی باید تلاششان را ادامه دهند.این نباشد که نا امید شوند.وقتی
بازیکنی آماده است وبی انگیزه نمی شود مربی نمی تواند از او عبورکند.
سیاوش،ارش و بقیه ملی پوش خواهند شد.باید به دایی کمک کنیم تا در
این شرایط حساس کارش راانجام بدهد.وقتی تیم ملی به جام جهانی
برود همگی منتفع می شویم و من به عنوان سرمربی استقلال برای تیم
ملی و دایی آرزوی موفقیت می کنم.
دمش گرم ژنرال عجب آماري داره
فقط 13 باخت
ممنون اوني جان
خواهش میکنم جمشید جان
جالبی قضیه هم اینجاست که 10تاباخت توسه تافصل داشته درحالیکه سال پیش ما تویک فصل 10تاباخت داشتیم . یعنی کارسه سالو تویکسال انجام دادیم
امار قلعه نویی فوق العاده هست.
من اوایل به شدت به قلعه نویی تعصب داشتم اما بعد از رفتنش از استقلال هیچوقت نتونستم اون حس گذشته را بهش بدست بیارم اما براش احترام زیادی قائلم چون واقعا کارش درست هست و خوب می دونه تیم استقلال را چطور جلو ببره.
واقعا باید بهش تبریک گفت.
فکر میکنم روز بازی با فولاد هم تولد قلعه نویی باشه.
در گفتگو با ایسکانیوز
علیزاده: تعطیلی لیگ باعث افت استقلال خواهد شد
تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: در شرایط خیلی خوبی قرار داشتیم که بدون شک تعطیلی لیگ باعث افت ما می شود.
علی علیزاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: پس از کسب نتایج بسیار خوب در 8 بازی گذشته روند مطلوب را در پیش گرفته بودیم که مطمئناً این روند با مشکل روبرو خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر نیز دو نوبت در روز تمرین می کنیم تا بتوانیم شرایط تیم را در حد مطلوب نگاه داریم.
وی ادامه داد: مربیان تیم نیز سعی دارند با برگزاری دیدارهای تدارکاتی در این مدت شرایط فنی تیم را حفظ کنند.
علیزاده در خصوص غایبان استقلال در تمرینات این تیم به ایسکانیوز گفت: نیمی از این بازیکنان افراد دعوت شده به تیم ملی هستند و سایر افراد نیز با صلاح دید کادر فنی و با کسب اجازه از قلعه نویی در تمرینات حضور پیدا نمی کنند و بازیکنان مصدوم استقلال نظیر جباری نیز در حال انجام تمرینات سبک هستند.
وی افرود: به اعتقاد من این عدم حضور بازیکنان در تمرینات تیم باعث ناهماهنگی نخواهد شد.
مهاجم استقلال در خصوص پیوستن دو بازیکن برزیلی به این تیم اظهار داشت: این موضوع بهع من هیچ ربطی نخواهد داشت و کادر فنی در این مورد تصمیم خواهند گرفت وحنتما در صورتی که احساس کنند تیم به لحاظ فنی احتیاج به جذب نیرو دارد این کار را خواهند کرد.
وی تصریح کرد: من نیز به شخصه از رقابت با هر بازیکنی لذت می برم و این رقابت و بالا رفتن شرایط فنی بازیکنان در نهایت باعث ارتقا استقلال خواهد شد.
مريم پيش بيني منو هم زحمتشو بكش
اس اس 4 - فولاد 2
بچه ها يه اماري بود كه قديم مديما ميدادن كه بيشترين امتياز رو تو ليگ چه تيمي گرفته
و تا اونجايي كه من يادم مياد هميشه استقلال تو اون اول بود(حتي بدون قهرمان شدن تو ليگ)
من جديدا اين امارو نديدم ولي ديگه فكر نكنم با نتايج فوق العاده اي كه استقلال حجازي در فصل قبل بدست اورد هنوز هم صدرنشين باشه
اگه كسي تونست پيدا كنه بذاره اينجا ببينيم ممنونش ميشيم
این اخرین اماری هست که من از جمع کله امتیاز تیمها در لیگ برتر دارم.نقل قول:
بچه ها يه اماري بود كه قديم مديما ميدادن كه بيشترين امتياز رو تو ليگ چه تيمي گرفته
و تا اونجايي كه من يادم مياد هميشه استقلال تو اون اول بود(حتي بدون قهرمان شدن تو ليگ)
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-10.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-11.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-12.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-13.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-14.jpg[/IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امار تا هفته 18 لیگ برتر فصل پیش هست یعنی نتایج ضعیف نیم فصل اول استقلال در سال گذشته لحاظ شده
در ضمن 6امتیازی که فیفا در فصل پیش از پرسپولیس کم کرد هم از پرسپولیس کم نشده.
الان فکر میکنم فاصله امتیازها خیلی کمتر شده باشه و شاید هم پرسپولیس از استقلال جلو زده باشه.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/alireza/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-9.jpg[/IMG]
خداييش فقط استقلالنقل قول:
هيچوقت از اينکه استقلالي شدم پشيمون نشدم . حتي فصل پيش . هميشه بهش افتخار مي کنم .
عليرضا جون ممنون از آمارات
نقل قول:نقل قول:نقل قول:پیشبینیها ثبت شد....نقل قول:
فقط Mohamad:D
شما برای دومین باز پیشبینی میکنی یه 3 بر 1 و یه 3 بر 2 کدوم پیشبینیت رو بزارم؟
سلام دوستان چند روزی بود اینترنت نداشتن البته فقط روزها.
برای همین کم میومدم.
سلام
من یادم نمیاد پیشبینی کردم یا نه
یکی یادم بیاره
کسانی که تو پیشبینی شرکت کردند.
با گلزني سيروس دينمحمدي،
استقلال بازي خيرخواهانه را برد
ديدار خيرخواهانه تيمهاي فوتبال استقلال تهران و منتخب كرج با برتري تيم استقلال پايان يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار خيرخواهانه كه به نفع بابك معصومي و محمد پارسا برگزار شد، تيم فوتبال استقلال تهران با نتيجهي سه بر يك منتخب كرج را شكست داد.
در اين بازي سيروس دينمحمدي در دقيقهي 43 از روي نقطهي پنالتي، هاشم بيكزاده دردقيقهي 80 و آرش برهاني در دقيقهي 85 براي استقلال گلزني كردند و فيروز عقيلي در دقيقهي 25 براي منتخب كرج گلزني كرد.
علاوه بر بابك معصومي و خانوادهي محمد پارسا پيشكسوتاني چون علي پروين و فرشاد فلاحتزاده نيز در ورزشگاه شريعتي كرج حضور داشتند. ضمن آنكه سيروس دينمحمدي بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران براي اين تيم به ميدان رفت.
بهنام محمودي عضو سابق تيم ملي واليبال ايران نيز در ورزشگاه شريعتي كرج حضور داشت.
بيش از دو هزار تماشاگر نيز از اين بازي خيرخواهانه كه عوايدش به بابك معصومي و محمد پارسا اختصاص داشت، ديدن كردند.
قلعهنويي: هدف از بازي با منتخب كرج انسان دوستانه بود
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هدف از بازي با تيم منتخب كرج تنها مباحث انسان دوستانه بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي پس از بازي خيرخواهانه به سود بابك معصومي و محمد پارسا به خبرنگاران گفت: اين بازي تنها با اهداف انسان دوستانه و براي حمايت از ورزشكاران كشور بود. ما تنها با اين هدف امروز به كرج آمديم و مباحث تاكتيكي دربارهي اين بازي مطرح نبود.
وي افزود: از بانيان برگزاري اين مسابقه نيز تشكرميكنم.
بني اسد در گفت و گو با فارس:
منصوريان براي حضور در ابومسلم از حجازي مهلت خواست
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه ابومسلم گفت: عليرضا منصوريان با حجازي براي مربيگري در تيم ما صحبت كرد؛ اما خواستار وقت بيشتري براي فكر كردن شد.
مصطفي بني اسد در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه حضور عليرضا منصوريان در تيم ابومسلم به عنوان دستيار ناصر حجازي گفت: كاپيتان سابق استقلال براي اين امر با ناصر حجازي صحبت كرد و از ايشان وقت بيشتري خواست تا در اين زمينه فكر كند. اگر صحبت جديدي مطرح شده است من بي خبرم، زيرا حجازي اكنون در تهران است و خود را براي سفر به امارات آماده مي كند.
وي ادامه داد: ايشان روز پنج شنبه امير حسين پيرواني را به عنوان دستيارش در تيم معرفي كرد.
امروز برخي منافع اعلام كردند منصوريان به عنوان دستيار ديگر حجازي به تيم ابومسلم مشهد اضافه خواهد شد.
استقلال در " مسابقه ای برای انسانیت" / علی پروین تماشاگر ویژه دیدار آبی پوشان
تیم فوتبال استقلال عصر امروز در دیداری خیریه و دوستانه در ورزشگاه شریعتی کرج به مصاف منتخب فوتبال این شهر رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، این دیدار دوستانه و خیریه از ساعت 30/14 دقیقه امروز با حضور حدود 3 هزار تماشاگر و برخی از مسئولان ورزش و چهره های سرشناس فوتبال برگزار شد. عواید این دیدار به خانواده محمد پارسا و بابک معصومی اهدا خواهد شد.
علی پروین سرمربی پیشین تیم ملی و پرسپولیس یکی از تماشاگران ویژه این دیدار بود. ضمن اینکه بابک معصومی عضو پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان نیز با حضور در ورزشگاه این دیدار را از نزدیک تماشا کرد.
* سیروس دین محمدی بازیکن پیشین استقلال که پابه سن گذاشته است امروز از ابتدا در ترکیب این تیم به میدان رفت و در نیمه اول از روی نقطه پنالتی برای استقلال گلزنی کرد.
* با توجه به شرایط جغرافیایی ورزشگاه شریعتی کرج، برخی از علاقمندان به فوتبال این دیدار را از روی پشت بام منازل خود تماشا کردند.
* برخی بانوان علاقمند به فوتبال با وجود درخواست هایی که از مسئولان حراست ورزشگاه داشتند، موفق با ورود نشدند و پشت درب ماندند.
* امیرقلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال در طول این بازی مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
* در غیاب وحید طالب لو و اشکان نامداری دو دروازه بان اصلی استقلال، محمدرضا نائیجی درون دروازه این تیم ایستاده بود.
* چند دستگاه خودرو از سوی مسئولان برگزار کننده این رقابتها برای قرعه کشی و اهدا به تماشاگران پشت دروازه ها قرار گرفته بود.
* این مسابقه برای کمک به بابک معصومی و محمد پارسا با همت حمید کریمی از قدیمی ها فوتبال کرج برگزار شد.
* بازیکنان تیم فوتبال منتخب کرج با شعار" مسابقه ای برای انسانیت " بر روی پیراهن های خود به میدان آمدند.
* تعدادی از جانبازان و معلولین نیز با حضور در کنار زمین ورزشگاه شریعتی کرج این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.
واعظآشتیانی: فتحاللهزاده به همین جوانان بیتجربه حکم داد.
علی فتحاللهزاده در تازهترین واکنش خود سعی کرده است ضمن حفظ خونسردی درباره مسایلی مربوط به باشگاه استقلال سخن بگوید. او به تدبیر امیر واعظآشتیانی در راس مدیریت باشگاه اشاره کرده و در بخشی از گفتوگوی خود با یکی از خبرگزاریها تاکید کرده که جوانان کمتجربه به مدیرعامل باشگاه استقلال خط و خطوط میدهند.
فتحاللهزاده در ادامه با روی آوردن به عباراتی کلیشهای همچون یک روز گوش آن جوان کمتجربه را میشکم و یک روز حرفهایم را میزنم سعی کرده است آرامش باشگاه استقلال را بههم نریزد.
امیر واعظآشتیانی که تمایلی به نزاعهای رسانهای ندارد در واکنش به حرفهای فتحاللهزاده میگوید: «واقعا تمایلی ندارم که به این حاشیهها دامن بزنم. پاسخگویی به اظهارات اینچنینی را اصلا نمیپسندم و برای آقای فتحاللهزاده پاسخی ندارم.
مدیرعامل باشگاه استقلال ادامه میدهد: «آقای فتحاللهزاده زحماتش را کشید. من برای او آرزوی صبر و سلامتی دارم.»
امیر واعظآشتیانی در پاسخ به این سئوال که آیا جوانان کم تجربه به شما خط و خطوط میدهند از این حرف اظهار تعجب میکند: باید بگویم آقای فتحاللهزاده امروز جوانانی را محکوم به بیتجربگی میکنند که در دوره خودشان برای آنها حکم صادر کردند. از این گذشته من به کار کردن در کنار جوانان خوشبین و امیدوارم. جوانان سرمایههای اصلی ما هستند و باید در عمل از آنها مشاوره گرفت. من امروز برای مجموعه افرادی که در استقلال برای رشد و پیشرفت تیم زحمت میکشند احترام قائلم و به آنها خدا قوت میگویم.»
مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به شرایط تیم امیرقلعهنویی در رقابتهای لیگبرتر گفت: «قلعهنویی به کمک دیگر اعضا کادر فنی و بازیکنان تمام تلاش خود را به کار گرفتهاند که استقلال به موفقیت و آرامش برسد. خوشبختانه تیم ما در دو نوبت تمرین میکند تا از تعطیلی لیگ نهایت استفاده را ببرد.»
واعظآشتیانی درخصوص تعطیلی لیگ تصریح کرد: «موفقیت تیمملی برای همه ما مهم است. ما باید برای تصمیمات فدراسیون فوتبال احترام قائل باشیم. هرچند که آنها نیز باید طوری برنامهریزی کنند که آسیبی متوجه شرایط فنی تیمهای باشگاهی نشود. ماعملا در دو وقفه پشتسرهم قرار خواهیم گرفت. تعطیلات فعلی و تعطیلات نیمفصل موضوع خوشایندی نیست. امیدوارم در آینده شرایط با نظم پیش برود.
وی در پاسخ به این سئوال که اگر بازیکنی از استقلال از حضور در تیمملی خودداری کند و سپس از سوی کمیته انضباطی مورد بازخواست قرار گیرد شما چه واکنشی خواهید داشت گفت: «اگر باشگاه نظم و انضباط داشته باشد هیچ وقت چنین اتفاقی رخ نمیدهد. بازیکن به باشگاه نگاه میکند و شرایط باشگاه است که به رفتارهای بازیکن جهت میدهد. این را هم بگویم که من درباره یک مسئله کلی حرف میزنم. به هیچ وجه راجع به شخص خاصی یا باشگاهی حرف نمیزنم.
آشتیانی ادامه داد: «اگر روزی بازیکن تیم استقلال به تیمملی دعوت شد و پس از انجام مراحل اداری با اردوی تیمملی همراه نشد مطمئن باشید که در درجه اول خود باشگاه با آن بازیکن برخورد خواهد کرد.
اما اگر بازیکنی قبل از رفتن به هتل، معارفه و تحویل ساک به طور رسمی عذرخواهی کرد و به تیمملی نرفت آن وقت دیگر قضیه فرق میکند.»
مدیرعامل باشگاه استقلال ضمن تاکید بر این نکته که منظور من شخصی یا باشگاه خاصی نیست، گفت: «امیدوارم روزی برسد که همه باشگاههای ما با نظم و انضباط خاصی اداره و مدیریت شود.»
استقلالی ها درباره برزیلی ها اطلاع رسانی می کنند.
به نظر می رسد ماجرای دیکارمو و افشاگری در مورد او باعث هوشیاری سایر تیم های لیگ برتری از جمله استقلالی ها شده است. چندی قبل برایتان نوشتیم که مسئولان استقلال نمی خواهند به سرنوشتی نظیر پرسپولیس دچار شوند و روی همین اصل اگر حضور بازیکنان برزیلی در تیمشان قطعی شد، بدون شک سابقه آنها را به طور کامل و شفاف بیان می کنند تا کوچکترین مشکلی در این ارتباط رخ نداده و مساله به یک جنجال رسانه ای بدل نشود. این طور که از شواهد امر پیداست اگر قرارداد ۲ بازیکن برزیلی اسقلال طی یک هفته آینده ثبت شود، مسئولان این باشگاه تمام مواردی که در مورد آنها مهم به نظر می رسد را اعلام می کنند و در مورد سابقه شان شفاف سازی خواهند کرد تا هیچ کس نتواند از این مساله به عنوان فرصتی برای جنجال سازی استفاده نماید.