1. به راحتی با اینترنت آپدیت میشه ...
2. برای کپی بازی کردن دانگل لازمه
3. حدود 20 تا 120 !!!
4. هیچی معلوم نیست ولی یه احتمالایی هست که سال دیگه میلادی معرفی بشه تا عرضه بشه و برای ما قابل خرید بشه کلی طول میکشه زیاد روش حساب نکن
Printable View
1. به راحتی با اینترنت آپدیت میشه ...
2. برای کپی بازی کردن دانگل لازمه
3. حدود 20 تا 120 !!!
4. هیچی معلوم نیست ولی یه احتمالایی هست که سال دیگه میلادی معرفی بشه تا عرضه بشه و برای ما قابل خرید بشه کلی طول میکشه زیاد روش حساب نکن
اقا ما شنیدیم که ابدیت جدید دانگل بلو هنوز نیومده میخواستم ببینم راست هست مثلا هنوز max pain 3 نیومده
بعد یه سوال دیگه تاریخ دقیق عرضه ی gta v کی هست ؟
با تشکر شاد باشین
نه آقا مکس پین 3 اومده روی TB
احتمالا تا آخر امسال (میلادی) میاد یا اوایل سال (میلادی) بعدی
سلام دوستان کسی بلده مشکل خطای قطعی صدا هنگام پخش فیلم که بعد از 20 یا 30 دقیقه پس از گذشتن از فیلم به اسم cinavia cod 3 رو بر طرف کنه ؟!
سلام به همه دوستان.من با توجه به اموزشي واسه کم کردن حجم بازي فايل
TROPIDER
بازيامو پاک کردم يعني هارد اکسترنالمو به کامپيوتر وصل کردم و اين فايلو پاک کردم غافل از اينکه 2-1 مگابايت بيشتر نيست بعدش ديگه بازيام اجرا نشد و ارور تروفي داد.خلاصه کلي گشتم
و فايل تروپيدر همشونو پيدا کردم به جز 2 تاشو.دوستان عزيز اگه کسي اين 2 تا بازيو داره ممنون ميشم فايل تروفيشونو واسم يا
ميل کنه يا يه جوري به دستم برسونه هر کدومم 2-1 مگابايت بيشتر نيست اخه واقعا حيفه مثلا يه بازي چند گيگي به خاطر يه
فايل کم حجم اجرا نشه.دوستان اين فايل داخل اصل بازيه مثلا
Modnation Racers>PS3_GAME>TROPDIR
2 تا بازيامم اينان
Modnation Racers
House of the Dead Overkill
پيشاپيش از همتون ممنونم دوستان در ضمن ادرس ايميلمم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این سایت ps3j . c o m معتبر هست میخاستم هارد بفرستم بازی ps3 کبی کنند. دانگل هم داره قیمتشم بد نیست نمیدونم اصل میدن یا بازی که کبی میکنند گرفتاری بچ و ... ناقص نریزنند دوستانی که خرید کردند نظر بدند اگه سایت دیگه میشناسند که بازی با بچ و ... سالم کبی میکنند روی هارد تو Pm اطلاع بدهند مرسی
در اخر میخاستم درباره بحث من با sonixax بگم
دو تا نظر داشتیم من عقیدم اینه تو ایران خیلی بالا رفته ایکس باکس ایشون هم گفتند تو المان گرونه مثلا خرید دسته بازی
اصلا نمیخاستم کشدار بشه یکمم به خاطر مشکلاتی یا چیزایی که تو بیرون زندگی بیش میاد گاهی باعث میشه جای دیگه عصبی بشیم ( خودم میگم )
بعد هم ناظر ها نمیدونم سم گان یادم نیس گفتند من ترول هستم و معلومه تو چه خانواده ای هستم اخه عزیز شما که اطلاع ندارید توهین نکنید
اخر هم اگه بد گفتم فقط تقصیر من بود که از دل سونیاکس در اوردم خودش که گفت دیگه ناراحت نیس ( نمیدونم راست گفت یا نه )
اگه لازمه ای دی من کلا ریموو کنید
قصد توهین به کسی نداشتم
سلام عرض شد به تمام عزیزان میخواستم ببینم ست کردن دانگل بلو روی ps3 چقدر طول میکشه ؟
شاد باشید AMiR
کمتر از 5 دقیقه.................
layStation®3 system software update version 4.20
4.202012-06-26
PS3™ system software version 4.20 was released on June 26, 2012. Version 4.20 adds or updates the following features.
Main features in system software update version 4.20
■ Under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Settings) > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Power Save Settings) > [System Auto-Off], you can now set the amount of time until the system automatically turns off for [Video/TV/Music/Photo] and for [Game/Other Features].
> See details
■ Under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Games) > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Saved Data Utility (PS3™)), you can now select multiple saved data items, and then either delete or copy them as a group.
> See details
Other new or revised features in version 4.20
Setting
- Under [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Date and Time Settings) > [Time Zone], [Samoa Islands] has been changed to [American Samoa] and [Independent State of Samoa].
Other
- The encryption key has been renewed for AACS, the copy protection system for Blu-ray disc™ video content. If you see a message regarding encryption key renewal during playback of commercially available BD video software (BD-ROM), update the system software to the latest version. The encryption key will then be automatically renewed.
سلام دوستان عزیز دو سه روز پیش رفته بودم دانگل بلو بخرم اما فروشنده ها گفتند صبر کنید که داره فریمور جدید بیاد تا هفته ی دیگر میخواستم ببینم قضیه چیه و یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم عزیزان
شاد باشید
دوستان فیکس بازی RESIDENT EVIL 5 GOLD EDITION رو می خواستم...
سلام
هیچ کی از ps3j . c o m خرید نکرده بازی و دانگل و...
میخاستم ببینم معتبره؟
اگه جایی میشناسید معتبره و بازی ها با بچ میدن بدون مشکل و قیمت خوبه برای بازی ( هارد میفرستن) به من مسج بدید pm
ممنون
سلامیک بازی دانلود کردم pkg هست حجم هم بالای 4 گیگهحتما باید با برنامه ps3 split split کنم این برنامه هم frame net میخادبرای نصب . 3.5 دارم این ورژن 4 میخاد و حوصله نیس بیدا کنمتو چه فلدری باید باشه تا مولتی من سرهم کنه فایلبا برنامه hjsplit نمیشه split کرد؟ ( شاید سوالم خنده دار باشه)
سلام
این دانگل الان چند شده جایی سراغ دارین قیمتش خوب باشه
رو 3.55 کار می کنه ؟ اخه بعضی جاها زدن 3.6 ؟
دوستان سلام
بالاخره تابستون داره میرسه ....:31:
میخواستم بدونم بازی اتومبیلرانی هست که با قابلیت sixaxis دسته کنسول بشه فرمون ماشین ها رو کنترل کرد ؟؟؟
سلام دوستان من یه مدت بسیاری حدود دو سال از مسایل ابزار بازی دور بودم یه چند تا سول:
1-این play3 بلاخره -- شده انگار.... یادمه اون موقع که -- نشده بود بازی هاش گرون بود حالا که -- شده بازی هاش هم چنان گرانه؟
2-میگم دیگه مشکلی تو -- کردنش نیست؟ یعنی استفاده ازش مثل استفاده از همون ایکس باکسه؟ (از لحاظ -- شدن میگم مشکلی نداره؟ دردسر مخصوصا.....
دوستان ps3 من فریمورش 4.10 هست،ازکجا بفهمم قابل دانگریده یا نه؟
ممنون
من 27 سالمه تا حالا کنسول بازی نداشتم الان بخوام ps3 بخرم مسخره نیست؟
من 31 سالمه كه ps3 دارم ...نقل قول:
فعلاً كه دارم بايوشاك 2 بازي ميكنم ...
سلامنقل قول:
فعلاً كه فقط تا ورژن 3.55 هـك شده و بالاتر از اون هـك نشده ولي براي اجراي بازيهايي كه نياز به firmware بالاي 3.55 هست ميتونيد true blue dongle بخريد .
سلاقیمت پلی 3 چنده الان؟تمام مدلاشو بگین.مرسی
خوب شما وقتی خریدین این فریمویر رو داشت یا خریدین و بعد اپدیت کردین و به این فریم ویر رسوندید؟نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------------
100-150میفروشننقل قول:
اره روی 3.55 کار میکنه تا جایی که من میدونم
دوستان به Ps3 ميشه دسته متفرقه وصل كرد...؟؟؟
مثلا از اين دسته ها كه به pc وصل ميشه.
ماشالا دسته خودش انقد گرون شده جرات نميكنم بدم كسي باهاش بازي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت دسته فابریکش مناسبه ... 2 مدل داره دیگه ...نقل قول:
درجه 1 90-95 ... درجه 2 50-55 ...
من مقایسشون کردم فرقی نداشن با هم ... همون درجه 2 مناسبه ... البته نظر من اینه ... شاید دوستان این نظر و نداشته باشن!
و اما بحث دسته متفرقه ... بله میشه ... من خودم با دسته USB که به لبتاپ وصل میکردم و بازی میکردم، به اینم وصل میکنم و بازی میکنم ...
فرقشم با دسته اصلیش اینه فقط دیگه دکمه هاش مثله دکمه های دسته اصلی Axis ندارن و وایرلس هم نیست!
سلام دوستان..میخواستم بدونم به نظرون الا خرید کنسول ps3 به صرفه هست یا نه با توجه به این که نسل جدید هم میخواد بیادد؟؟ اگه بخوام بگیرم میخوام بگم یکی از فامیل هامون که تو سوئد هست بگیره بفرسته که ارزون تر دربیاد..
از مدل هاش و این دانگل و اینا هم چیزی نمیدونم میشه راهنمایی کنید.ممنون:40:
ارزش داره بخريم نسل بعدي واسه ٢٠١٣ تاييد شده ؟؟؟؟
سلام بچه ها خوبین ؟
من چند وقتی بود ps3 روشن نکرده بودم خاک میخورد :دی
حالا شنیدم یه چیزی به اسم دانگل اومده واسه بازی های جدید و اینا
راستش چیزی سر در نیاوردم
گفتم بیام اینجا بپرسم
الان همه ی بازی جدیدارو باید با این دانگل بازی کنیم؟
ارزش داره بخرم؟
از بازی های جدید چیزی هست که بشه بدون دانگل بازی کرد؟
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید:11:
دوست عزیز..ps3 الان -- شده فقط روشش یکم سخته.توی تیم as-team برید میفهمید.روش تبدیل cex to dexهست!دیروز این اتفاق افتاده که خبر خیلی خوبی هست.
من ps3 اسلیم کپی خور دارم.
وقتی باهاش میرم نت نوشته های فارسی رو درهم برهم میاره.خر تو خره.
یه برنامه ای، پچی چیزی نیست بذاریم روش درست بشه ؟؟
سلام خدمت اساتید
لطفا اگه ممکنه نحوه اتصال دو ps3 رو بهم ربرای بازی به صورت link شرح بدید من دو تا ایکسباکس رو به راحتی فقط با یک کابل شبکه به هم لینک کردم ولی ps3 رو نمیشه به اینصورت به هم شناسوند و تنضیمات دستی داره
سلام
اگه امکان داره یه نفر هم در مورد آنلاین بازی کردن modern warefare 2 va 3 توضیح بده چطوری میشه آنلاین بازی کرد
سلام .
لطفا هر کی در مورد این پست میتونه کمک کنه دریغ نکنه که دارم دیونه میشم.
دوستان من چند وقت پیش که PS3 160 گیگ رو خریدم یه هارد اکسترنال 250 داشتم .همون اولا اون هارد اکسترنال رو در اوردم انداختم روی PS3 و هارد PS3 به عنوان هارد اکسترنال استفاده کردم.
حالا دیروز که هارد اورجینال PS3 انداختم روش قرار بود یه فرمت بکنه و اپدیت 3.55 رو نصب کنه تا بیاد بالا و مشکل اینجاست که مینویسه CHECKING UPDATE بعد وقتی 100% میشه دستگاه ریستارت میشه دوباره میاد و میخواد از اول همون کارو بکنه.رفتم منوی ریکاوری هر کدوم از گزینه ها رو میزنم میگه
THE HARD DISK CANNOT BE ACCESED
وقتی هم گزینه ی REBUILD DATABASE میزنم مینویسه
CANNOT START
THE CORRECT HARD DISK WAS NOT FOUND
لطفا هر کی میتونه کمک کنه.
راستی توی کامپیوتر یه بار هارد FAT32 و یه بار NTFS فرمت کردم تا ببینم در کدوم حالت میشناسه ولی هیچکدمو نشناخت.
سلام
برای move بازی پینگ پونگ- تنیس - تفنگ هست؟ یا نه؟
دوستان به نظرتون ps3 تا کی بازی هارو ساپورت میکنه با توجه به سخت افزارش؟!؟
نقل قول:
منم دقیقا همین سوال رو دارم
بله برای هر سه مورد هست!نقل قول:
دوستان تورو خدا یه کمکی کنید به من
اون از پست اول کنسول XBOX که ادم وقتی میخونه میگه ببینی عجب چیزیه و اینم از صفحات اول این تاپیک که یکی میگه PS3 و یکی میگه X360 خلاصه من الان دارم دیوونه میشم از حرف های شما
بذارید با یه سوال شروع کنم
الان که هم PS3 هم X360 کپی خور هستن قیمت بازیشون چنده؟ هرچند با دوستم رفتیم براش بازی بگیریم بازی X 360 دونه ای 1500 بود ولی PS3 نمیدونم
2 اینکه PS3 دیسک هاش بلو ری هست یعنی میشه فیلم های سه بعدی باهاش نگاه کرد؟؟؟ منظور رو تلویزیون های سه بعدی هست
3 عمر کدوم کنسول بیشتره؟؟ یعنی اینکه بنظرتون تا کی بازی های روز دنیا رو ساپورت میکنن راستش هم من شنیدم PS4 میخواد بیاد خب اگه بیاد PS3 هم از مد میره دیگه ینی دیگه بازی جدید بارش نمیاد
4 هر بازی که برای کامپیوتر و X360 هست برای PS3 هم پیدا میشه؟
5 PS3 مثل X نیست که داغ کنه؟؟
6 بازی های PS3 حتما باید نصب بشن تا بیان یا مثل ( یادش بخیر پلی1) دیسکو بذاریم و بازی کنیم؟
دوباره یادم بیاد میام میپرسم فعلا همینارو جواب بدید مرسی
یکی دیگه یادم اومد
گرافیک کدوم کنسول بیشتره یعنی بازی هاش کیفیت بیشتری دارن؟
خوشم میاد اینجا همه سوال میپرسن کسیم نیست جواب بده حداقل...:13:
سلام رفیقنقل قول:
1. قیمت بازی کپی ps3 از 5تومنه .
2. بله میتونی ببینی و بگفته ی خیلی ها یکی از به ترین پلیر هاست از جمله خودم که دارم :31: و مجله T3 .
3. درسته شایعاتی در موردش هست ولی گفته های مسولین و استدیو های بازی سازی سونی عکس این قضیه رو نشون میده .
4. 80% .
5. فت یه مشکلاتی داشت ولی من با اسلیم یه 6-7 دانلود میکردم مشکلی نداشته خدارو شکر .
6. خییییر .
7. به نظر من ps3 تو بازی های انحصاریش مثل gt5 واقعا قوی تره .
راجب سوال اولت توی پست قبلی گفتم .نقل قول:
مدلش به دو نوع : 1فت ( چاق) 2 اسلیم (لاغر) توی این دو مدل اسلیم به تره چون اصلاح شده و هارد بیشتری داره .
عزیز لازم نیست سخت افزارش ساپورت کنه ( البته قوی هست ) لازمش اینه که استدیو بازی سازی با سخت افزارش اشنا باشن تا بتونن بهترین کرافیک رو بدن بیرون .نقل قول: