سلام . ویندوز 7 ریختم بازی war craft (frozen throne نمیتونم اجرا کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟
Printable View
سلام . ویندوز 7 ریختم بازی war craft (frozen throne نمیتونم اجرا کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
وقتی بازی در ویندوز 7 اجرا نشه پس بازی فقط توی xp اجرا میشه کاری نمیشه کرد.
وقتی اجرا میکنی ارور میده؟
نقل قول:نقل قول:
عزیزم تو قسمت خود بازی مطرح کن جواب رو میگیری
نمیشه که زود بیان جواب بدن شاید رفتن بخابن وایسا :31::31:
اینجاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399007
سلامنقل قول:
نه اینطوری حل نشد
من قبلا بازی رو نصب و بازی کرده بودم و مشکل خاصی نبود و میدونستم باید سال رو تغییر بدیم
دیروز که نصب کردم و خواستم اجرا کنم هم تست کردم از سال 2005 تا 2009 تغییر دادم.
ولی باز هم همون ارور رو میده و میگه مثل اینکه یکی از کتاب خانه های سی پلاس پلاس مشکل داره.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
داداشم میخواد بازی کنه کچلم کرده : دی
سلام به دوستان من بازی بتمن تیمارستان ارکام گرفتم مشکل سیو داشت از کرکی که در این تاپیک ذکر شده بود استفاده کردم مشکل حل شد ولی بعد از چهل در صد بازی کردن نوشت سیو بازی بسته شده است و غیر قابل استفاده است و دوباه باید از اول شروع کرد ایا راه حلی وجود داره یا باید از کرک دیگه ای استفاده کرد
نه باید از اول بازی کنینقل قول:
من تو 1 ساعت از اولش تا اون جاش رفتم:10:
مشکل منم همینه کسی هست جواب بده؟:13:نقل قول:
سلام من کال اف دیوتی 4 رو سیستم نصی کردم هنگام اجرای مولتی پلایر صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون!!کلوز میشه
ویندوز رو عوض کردم نشد؟؟
3 نسخه کال 4 رو امتحان کردم نشد(حتی با یه نسخه دوستام مولتی بازی میکنن همونو نصب کردم نشد چه کار کنم؟؟
ویستا 64 بیت
نقل قول:
سلام من کال اف دیوتی 4 رو سیستم نصی کردم هنگام اجرای مولتی پلایر صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون!!کلوز میشه
ویندوز رو عوض کردم نشد؟؟
3 نسخه کال 4 رو امتحان کردم نشد(حتی با یه نسخه دوستام مولتی بازی میکنن همونو نصب کردم نشد چه کار کنم؟؟
ویستا 64 بیت
شاید از ویندوزت باشه چون 64 Bit هست
کسی نیست ؟:دی
قسمت مولتي اين بازي كرك نشده بود كه الان شدهنقل قول:
كرتون رو عوض كنيد
بچه ها من ویندوز 7 دارم اما تنظیمات دایرکست metro 2033 ویندوز 7 که بالای همه ی تنظیمات است خاموش است .
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مثل اینکه نمیشه تنظیمات این بازی رو دست زدنقل قول:
البته خودم بازی نکردم ولی چند بار از بچه ها شنیدم
.....................
سلام
من بازی machinarium رو دانلود کردم( از سایت ----------.com) ولی موقع اجرا فقط یه صفحه سیاه میاد ولی بازی اجرا نمیشه؟ مشکلش چیه؟
اره چون xp 32بیت ریختم بازیش اومد..کاریش نمیشه کرد رو ویستا 64 بیت بیاد؟؟نقل قول:
ویندوزم ویستا هستنقل قول:
کسی مشکل رو نمیدونه؟؟؟؟
نقل قول:
اقا منم همین مشکل رو دارم
من خودم رو سیتم خودم تمومش کردم ولی وقتی بردم یه جای دیگه مرحله اول تموم میشه و بعد سیاه
البته چند نکته من فایل نصب شدشو کپی کرده بودم و بعد یه دونه فایلش کپی نمیشد حالا اگه کسی از دوستان هست که این بازی رو داره بگم کدوم فایلش تا زحمتی بکشید و اپ کنید برام
سلام دوستان
من بازی Command & Conquer 4: Tiberian Twilight رو دانلود کردم
ولی بازی به زبان روسی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی پچ انگلیسی این بازی رو داره بزاره
ممنون
سلام دوستان
من بازی Metro2033 رو خریدم . بازی رو نصب کردم و با کمال تعجب دیدم که توی فولدری که برای نصب بازی انتخاب کردم فقط این چیزایی هست که عکسش رو این پایین گذاشتم :
وقتی روی اون metro2033 که آیکون قرمز رنگ داره کلیک میکنم این پیغام واسم ظاهر میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته !
حالا مشکل چیه !؟ اصلا این بازی نصب شده ! باید چکار کنم تا اجرا بشه !
بازی دوتا DVD هست که از محتویاتش هم عکس گرفتم که این پایین گذاشتم .
کد:http://www.pic08.com/images/84305919281744705290.jpg
دوستان بی زحمت راهنمایی کنن. من خیلی علاقه مندم که اینو بازی کنم ...کد:http://www.pic08.com/images/23706829811242740200.jpg
درود به همه
من امروز بد کمپانی 2 رو نصب کردم البته رو ویندوز قبلیم که 7 بود نصب بود و تا نصفهاش رفته بودم ولی بعد از نصب وین xp دوباره نصبش کردم ولی الان تو بازی که میره وقتی میخوام موس رو بچرخونم یعنی به اطراف نگاه کنم همش میره به طرف ( طرف راست ) و حتی وقتی میخوام راه برم هر جهتی رو که میگیرم میره به یه جهت نمیدونم باید چکارش کنم ؟
در ضمن از تو قسمت تنظیمات هم دستکارش کردم بازم درست نشد. بگید چشه؟
برو به تاپيك خود بازي
پچ درست كننده مشكل موس رو بچه ها گذاشتن
نه صفحه مربوط به ارم بازی میاد همونجوری میمونه اگه بشه dota تو 7 زد به بدن خیلی عالی میشه.نقل قول:
اگه کسی این کارو کرده یه راهنمایی بزنه به ما :11:
Install the latest version of Microsoft DirectX].نقل قول:
باید داریکت موجو در دی وی دی رو دوباره نصب کنی
با از یه بازی جدید گیر بیاری
این ورژن DXSDK_FEB10
بعد مشکلش حل میشه !؟نقل قول:
جایی هست که بتونم دانلودش کنم !؟
اره حل میشهنقل قول:
مگه تو خود دی وی دی نیستش
Download: Microsoft DirectX 9, 10, 11 (February 2010)
البته سعی از یازی جدیدی که گرفتی گیر بیار چون این حجمش بالاست و ارزش دان ندارهکد:http://download.microsoft.com/download/E/E/1/EE17FF74-6C45-4575-9CF4-7FC2597ACD18/directx_feb2010_redist.exe
ممنون که راهنمایی کردید .نقل قول:
یه سری فایل بود توی DVD دوم بازی که باید اونا رو نصب می کردیم که من یادم رفته بود این کار رو بکنم .
این کار رو کردم و بازی الان بدون مشکل اجرا شد.
مرسی.
سلام من یک مشکلی در بازی PES2010نسخهPS3دارم
پیش از بالا اومدن بازی میخواد به اینترنت وصل بشم
اما نمی تونم امکان اش فراهم نیست بازی هم بعد از اون بالا نمی یاد
فکر کنم مشکل از شبکه بودن اش هستش
چون روی جعبه بازی نوشته
PLAY Station Net work
اما من می خوام به صورت افلاین بازی کنم نه شبکه و روی خط اینترنت
لطفاً راه حلی بدید که بدون اتصال به ایننرنت بازی رو انجام بدام
در ضمن باز GTAIVرو وقتی خریدم فروشنده گفت رمز داره منظور اش رونفهمیدم گفت باید بری سایت سازنده بگیری اما بازی می یاد مشکلی نیست یعنی چی؟
سلام من یک مشکلی در بازی PES2010نسخهPS3دارم
پیش از بالا اومدن بازی میخواد به اینترنت وصل بشم
اما نمی تونم امکان اش فراهم نیست بازی هم بعد از اون بالا نمی یاد
فکر کنم مشکل از شبکه بودن اش هستش
چون روی جعبه بازی نوشته
PLAY Station Net work
اما من می خوام به صورت افلاین بازی کنم نه شبکه و روی خط اینترنت
لطفاً راه حلی بدید که بدون اتصال به ایننرنت بازی رو انجام بدام
در ضمن باز GTAIVرو وقتی خریدم فروشنده گفت رمز داره منظور اش رونفهمیدم گفت باید بری سایت سازنده بگیری اما بازی می یاد مشکلی نیست یعنی چی؟
منظور فروشنده از رمز GTA IV همون كدهاي تقلب بازي هست فكر كنم در مورد مشكل بازي PEs هم نبايد مشكلي بشه ببين به اينترنت وصل هستي يا نه دستگاه رو آفلاين روشن كن
سلام
بازی آساسین نمیاد این پیامو میده:
Ubisoft Game Launcher
---------------------------
An internet connection is required to play this game. Failed to connect to the Ubisoft master servers. Please verify that your internet connection is functional and try again.
---------------------------
OK
من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
ببخشید مزاحم میشم ولی وقتی من بازی Mass Effect 2 رو میخوام نصب کنم طبق معمول بازی های ایرانی ابتدا از روی dvd از حالت فشرده در میارم و به داخل هارد میریزم.بعد در مرحله بعدی که میخوام بازی رو از داخل هارد نصب کنم وقتی شروع میکنه به extract کردن از 9 گیگ همونطور رو حالت 13 مگابایت باقی میمونه.در صورتی که داخل راهنماش نوشته فقط 20 دقیقه طول میکشه
نسخه بازی من ماله Repack .Team JPN هست.بعد از مدتی که گیر میکنه بازی رو شروع میکنه به پاک کردن و این پیغام رو مینویسه:
Decopressiong faild with error cod -1
archieve JPNata.arc is damaged or not enough free space
در صورتی که بازی سالم هست چون رفتم صاحب مغازه عوض کرد برام و همچنین تو اون درایو که دارم بازی رو میریزم 40 گیگ فضای خالی دارم.
مشخصات سیستم:
CPu:amd phenom 8650 triple core
Graphic:8600gt nvidia
ram: 2 gig
service pack 3 xp
با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بازی call of duty4 را نصب کردم روی high اجرا نمیکنه مشکل از چیه سیستممه؟؟؟؟؟؟
laptop fujitsu
cpu core2 dou 2gh
ram 3 g
grafik grorce8200 512mb
فکر کنم مشکل شما از dx باشه که همون dx داخل بازی رو نصب کنید.کلا همیشه نرم افزار های داخل بازی رو نصب کنید.نقل قول:
یا باید کارت گرافیکتون رو اپدیت کنین کنید. یا فیزیکتون رو اپدیت کنین .بعد شما پوشه کرک رو کامل انتقال داید؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
این اگر کارت گرافیک شما انویدیا 8200 هست که کارت شما خیلی قدیمی هست و کشش این رو نداره که بازی رو high اجرا کنه.cpu من نمیدونم ولی فکر کنم اونم قدیمی هست.تنها چیزی که خوبه ram شما هست که اونم تهایی کاری نمیتونه بکنهنقل قول:
مشکل شما مربوط به کرک هست عوض کن درست میشه.من خودم همین مشکل رو داشتم عوض کردم درست شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
این برنامه رو از کجا میشه گیر آورد؟
من بازي stronghold 2 رو گرفتم و ورژنشو از 1.0 به 1.2 تغيير دادم ولي وقتي بازي رو ميخوام اجرا كنم با پيغام زير روبرو ميشم
لطفا كمك كنيد
Net framework3.5 توی بعضی از بازی ها هست.من خودم توی یکی از دی وی دی های بازی resident Evil 5 پیدا کردم
]با سلام من بازی Battlefield جدیده رو نصب کردم اما وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده :
منم توی اجرای Assassins Creed II با همین ارور روبرو شدم که برنامه Net Framework 3.5 رو نصب کردم درست شد.
بازی command&conquer 4 رو گرفتم واسه کرک کردنش تویc:\windows \system32\drivers\etcیه فایل متنی هست به نام hosts\
که باید توش یه تغییراتی بشه اما فرمت فایل طوری هست که ذخیره نمیشه .چه کار باید کرد؟