هنوز ندادم
دستپخت مامانت یا زنت؟(فک کن ازدواج کردی)
Printable View
هنوز ندادم
دستپخت مامانت یا زنت؟(فک کن ازدواج کردی)
مامانم
چرا مردم رو ماشین های اموزشی رو هم که میبینن اگر بد بره فحش میدن و ...؟ به خدا ۲ جلسه رفتم هنوز بلد نیستم فوقشم تا ۳۰-۴۰ تا برم بیشتر نه میزارن برن نه بلدم برم
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
ها ها[emoji4] . دمت گرم. چون خیابونا اونقدر شلوغ شده که اکثرا صبروحوصله ندارن. توام نگران نباش اگه علاقه داشته باشی یه راننده حرفه ای میشی[emoji6]نقل قول:
موتور یا ماشین؟؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
ماشین به خاطر امنیتش
موتور به خاطر هیجانش
اگز همه چیز رو در نظر نگیرم که دلم میخواهد این کار رو بکنم موتور
بین این رشته ها کدوم؟
۱-برق الکترونیک
۲-کامپیوتر
۳-فیزیک
۴-مهندسی مواد (یه قول دوستان قاچاق چی)
۵-طراحی صنعتی
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
برق الکترونیک.
سوال نفر بعدیت چیه؟
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
معنی تیهو ؟نقل قول:
من مهندس برق الکترونیکم و بعد خدمت سخت دنبال استخدامی بودم ولی جفت پوچ فقط مدیریت، کامپیوتر itو حسابداری اگر میخوای استخدام بشی ولی اگه فقط لقب مهندس ارضات میکنه پس برو الکترونیک که البته یکی از سخت ترین هاست.(اینم بدون توی دانشگاه برای هر رشته ای بخصوص الکترونیک فقط 5% رشته رو یادت میدن و 95% بستگی بخودت داره که چقدر بری دنبالش و اگه بریو مسائل و مدارات خاص رو تجربه کنیو به اصطلاح کاربلد باشی تو هوا میزننت البته اکثرا با سابقه )نقل قول:
ببخشید جواب طولانی شد
برای جوان کار آزاد یا کارمندی؟؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
کارمندی !نقل قول:
؟MediaTek vs Qualcomm
Qualcomm
اخه سوالم نمیاد خودت طرح کن خودت جواب بده
من چیستم؟!
من آنم!
تکرار قبلی سوالم نمیاد:دی