ببینم هنوز هم cid53 هک نشده؟ منظورم jdflasherنیست با Setool یا xs.... خیلی وقته سر نزدم نمیدونم...
ببینم هنوز هم cid53 هک نشده؟ منظورم jdflasherنیست با Setool یا xs.... خیلی وقته سر نزدم نمیدونم...
بله درست می گید.البته بستگی به مدل گوشی داره.مثلا تو جی 900 نمیشه با مربع زبان رو عوض کرد.هر کس روشش رو فهمید به منم بگه.نقل قول:
كسي نيست به من كمك كنه. . . . . . ؟!
مدل گوشیتونو به همراه فریمورتون در تاپیک زیر بگید تا پنچ قفل گزاری بر روی گوشی رو بهتون بدن!نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=206096[/HTML]
سلام
امروز رفتم بازار علائدین g900 بخرم.قیمت از 255 شروع می شد تا حتی 350 تومن هم دیدم!!!
بعد از 2 ساعت یه فروشنده اشتباها!!! گفت اونهایی که ارزونه بلوتوث نداره!!! یعنی بلوتوثش رو از روش بر میدارن!!!
یه چیز دیگه اینکه من تو سایتها خوندم این گوشی بلوتوثش خیلی خوبه!!!
تازه بعد از اینکه اینو به من گفتن رفتن دوباره از چند تا مغازه پرسیدم این قیمت های 265 - 273 - 275 - 288 - 289 - 290 و ... بلوتوث دارن یا نه که باز هم با یه حرف عجیب روبرو شدم:"اونهایی که گارانتی اصلیه بلوتوث نداره ولی اونهایی که بلوتوث داره گارانتی نداره"
عجب!!!
به نظر شما چیکار کنم؟
با سلام
به تازگی یه گوشی Sony Er. W200 خریدم. اولش احساس کردم باتریش شارژ نمی شه.
رفتم عوض کردم. دومی رو به توصیه فروشنده اولش 8 ساعت گذاشتم تو شارژ.
اما دفعه های بعد زیر نیم ساعت فول می شد.
ولی فکر می کنم یه اشکالی هست اونم اینکه سریع باتریش مصرف می شه.
حتی وقتی موسیقی گوش نمی دم.
تقریبا هر روز یک بار باید شارژش کنم.
گوشی های قبلیم گوشی های ساده تری بودند ولی اینجوری نبودند.
نوکیا داشتم بین 5 روز تا یک هفته شارژش دوام داشت.
نمی دونم این طبعیه یا مشکله.
اگه مشکله مال چی می تونه باشه، بازم باتری؟!
سلام
من گوشی p1 دارم و خیلی هم به برنامه MCleaner احتیاج دارم, اما بعد از نصبش وقتی میخوام برنامه رو باز کنم میگه Overflow ! , و برنامه باز نمیشه
چیکــــــــــار کنم حالا!؟؟؟!؟
گارانتی پارس کامتل بگیر و هیچ نگرانی ای هم نداشته باش. بلوتوث داره ، مشکلی هم نداره.نقل قول:
گارانتی پارس کامتل بگیر،بلوتوث داره.مشکلی هم نداره.نقل قول:
گارانتی پارس کامتل بگیر .بلوتوث داره، مشکلی هم نداره.نقل قول: