بزرگواران چطور باید تنظیمات کومودو رو به روز اول برگردوند؟
بزرگواران چطور باید تنظیمات کومودو رو به روز اول برگردوند؟
در مورد پیکربندی ها فعلا خیلی خودتون را درگیر نکنید. پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو..... در مورد تنظیمات هم به هر حال در پست دوم لینک برخی مطالب هست. میتونید بخونید. در مورد هر قسمت اگر سوالی بود میتونید به طور مجزا مطرح کنید.نقل قول:
در مورد فایروال یک نکته اینکه در هر پیکربندی که هستید؛ فایروال را بزارید روی Custom Ruleset.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای تغییر پیکربندی که میتونید از همون قسمت تنظیمات و پیکربندی اقدام کنید و اگر سوالی پرسیده شد خیر را انتخاب کنید.نقل قول:
در بخش تنظیمات پیشرفته، یک قسمتهایی هم هست به نام"قوانین برنامه ها در ...)" که میتونید از این قسمت قوانین فایل/برنامه ها را حذف کنید.
با سلام به دوستان من به تازگی COMODO Internet Security نصب کردم.میخواستم ببینم آیا مثل آنتی های دیگر web shield داره؟ برای حفاظت در اینترنت
سلامنقل قول:
من هم تازه نصب کردم .به نظر میاد همچین چیزی نداره.البته یک افزونه هست که روی مرورگر(فایرفکس ، کروم و..) نصب میشه و جلوی تبلیغات اینترنتی یا tracker ها رو میگیره.
در نسخه 7 هم قراره Website Filtering اضافه شه که فقط گفته شده با این قابلیت میشه دسترسی به بعضی ها رو بست.
محتوای مخفی: web filtering
(اگه این قابلیت رو داره ، دوستان تصحیح کنن)
نقل قول:اگر منظورتون فیلتر کردن سایت های مخرب و خطرناک هست ، بله چنین امکانی وجود داره SecureDNS . البته باید در هنگام نصب این قابلیت فعال سازی بشه و در گاهی اوقات نیاز به تنظیم دستی DNS هاست که گاهی اوقات تنظیمات ISP تون قرار دادن DNS ها خارج از شبکه در کانکشن رو قبول نمی کنه ( البته من سالها پیش از اینترنت مخابرات استفاده می کردم DNS ها رو دستی تنظیم کردم مشکلی پیش نیومد )نقل قول:
البته نرم افزار های جانبی زیادی هستند که کار Webfiltering رو خوب انجام می دن مثل AdGuard . به هر حال بهترین راه همون اینه که خود آنتی ویروس یه نرم افزار Web filtering داشته باشه .
2 - در Webfiltering کومودو یه سری تنظیمات آماده ( Preset ها ) قرار داده شده . البته قابلیت های افزودن تنظیمات جدید نیز هست ولی در صورتی که تنظیم مشخصی فعال نباشد ، مثلا قسمت Malicious sites category فعال نباشه ، دیگه محافظت نخواهد شد . درسته ؟
سلام
وب فیلتر در نسخه 7 دو منظوره است. یعنی هم نقش یک Parental Control را ایفا میکنه و هم وب گارد به واسطه اینکه دارای لیست سایتهای مخرب و فیشینگ هم هست. در واقع وب فیلتر کومودو بر مبنای لیست سیاه و سفید (دیتابیس) کار میکنه و آپدیت هم میشه.
به طور پیشفرض هم دو قانون در وب فیلتر وجود داره، سایتهای مجاز که حاوی سایتهای امن و لیست استثنائات میشه، و سایتهای مسدود، که شامل گروه سایتهای مخرب و فیشینگ میشه. با این قابلیت که به راحتی میتونید یک آدرس را در این لیست جابجا کنید، مجاز کنید، مسدود کنید، و استثناء کنید. یا حتی اضافه کنید.
نقل قول:
1 - در Parental Control در مثلا Kaspersky قابلیتایجاد سطح دسترسی در کل سیستم و دسترسی به اینترنت هست.ولی در Webfiltering کومودوفقط دسترسی به اینترنت قابل تنظیمه.
قرمز را بیشتر توضیح میدید؟
در Parental control نرم افزاري مثل Kaspersky قابليت تنظيم زمان هاي كار كردن با رايانه براي فرزندان و استفاده قابليت هاي مختلف نيز هست .
ظاهرا در Web filtering كومودو فقط تنظيم دسترسي و زمان هاي دسترسي به اينترنت هست
دوستانی که ورژن 7 رو نصب کردن تا حالا کارکردش رو چطور دیدن؟
من خودم چند روزی هست که از ویندوز 7 به 8.1 کوچ کردم روی 7 نسخه 6 نصب بود روی 8.1 نسخه 7 رو نصب کردم
من با توجه به اینکه توی 6 مشکلی باهاش نداشتم توی همین 7 بتا هم همینجوری بوده و هیچ فرقی برام نکرده (نه با 6 مشکل داشتم و نه با 7)
از نظر امکانات اضافه هم خیلی باهاش کار نکردم ببینم چیا اضافه شده
از دوستان اگه کسی امکانات جدید رو معرفی کنه و بگه برا چی هستن ممنون میشم
==========
وقتی انتی ویروس یا فایروال غیر فعال میشه یه پیغام میاد که برا چقدر وقت غیر فعال بشه که خیلی مفید هست ولی برا hips این مورد رو نذاشتن چند بار شده موقتی غیر فعال کردم ولی یادم رفته فعالش کنم
علی اقا میشه بهشون بگی این مورد رو اضافه کنن که برای hips هم اون پیغام رو بده؟
در ضمن اون مورد ترجمه نشدن بعضی قسمتها که توی 6 وجود داشت توی 7 برطرف شده؟(همون که بعضی قسمتها با توجه به زبان فایل نص هستن و اگه بعد از نصب زبان برنامه عوض میشد اون قسمتا تغییر نمیکرد)
با تشکر
سلامنقل قول:
درسته برای HIPS اون هشدار وجود نداره. فعلا دلیلش این هست که وقتی CIS نصب میشه HIPS غیرفعال است. بنابراین اگر شما HIPS را فعال کنید و بعد غیرفعال کنید هشداری داده نمیشه. چون از اول غیرفعال بوده. ولی وقتی کومودو روی پرواکتیو باشه در این حالت HIPS فعال میشه، اگر در این حالت هم HIPS را غیرفعال کنید باز هم هشداری داده نمیشه. که حداقل میتونند هشدار را برای این پیکربندی فعال کنند.
سعی میکنم مورد را انتقال بدم. البته چانه زدن در این مورد مشکل هست.... شاید بگن: خیلی عیبی نداره غیرفعال باشه!.... جوابمون میتونه این باشه که: حداقل روی پرواکتیو این هشدار را فعال کنید!
در مورد اون مشکل برنگشتن برخی قسمتها در تغییر زبان؛ فعلا از لیست ایرادها خارج شده.... پس امیدی نیست در نسخه 7 رفع بشه. به هر حال من پیگیر خواهم بود.
====
به غیر از ویرسکوپ و وب فیلتر..... یه مقدار تغییرات و بهبودهای دیگری داشتیم که مثبت بوده.
مثلا دسترسی به تنظیمات بوسیله گزینه تنظیمات با کلیک راست روی آیکون کومودو در سیستم تری فراهم شده. که قبلا نبوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا اینکه گزینه "رفتن به پوشه" Jump to Folder برای فایلها در لیست قوانین فراهم شده:
و یا امکان دیدن فعالیتهای یک پروسه، و ذخیره رفتار یک پروسه در قالب یک فایل xml که جذاب هست...(الان که داشتم این عکسو میزاشتم حس کردم به جای بکاپ بزارم ذخیره: دی)
یا برخی تغییرات دیگر مثل سویچ راحتر بین سیستم و "دسکتاپ مجازی" و غیره.
به لحاظ کارکرد فعلا مشکل حادی زیادی دیده نشده و اگر مراقب باشید میتوند حتی روی سیستم اصلی هم نصب بکنید.
خبر اینکه ظرف امروز و فردا یک نسخه بتای 7 دیگه منتشر میشه. در واقه نسخه RC هست (Release Candidate). و بعدش نسخه نهایی.
علی اقا تو لیست ترجمه ها با توجه به اینکه زبان فارسی راست به چپ خیلی جالب نشده نوشتید فارسی نگاه کردم بعضی زبان ها هم به زبان خودشون نوشتن و هم به صورت انگلیسی (تو لیست چند مورد بود) شما اگه مشکلی ایجاد نمیکنه یکی از دو حالت زیر رو بزار
ضمنا اگه فرصت دارید یکم درباره ویرسکوپ و وب فیلتر توضیح بدید (اینکه کارشون چی هست زیر مجموعه کدوم قسمتن و از کجا میشه به تنظیماتشون دسترسی داشته باشیم)
(فارسی)Persian
(فارسی)Farsi
با تشکر