.............
Printable View
.............
با یه عقد و جشن مختصر میشه قضیه اول و حل کرد ...نقل قول:
10 میلیون هم پول جهیزیه که خانواده دختر مثلا بده
10 میلیون هم خانواده پسر بدن
20 میلیون وام گرفتن پس میشه 30 میلیون با جهیزیه
خود پسر دختر هم 20 میلیون میزارن
50 میلیون با جهیزیه = رهن خونه + اقلام ضروری
در مورد شغل هم فعلا لازم نیست ماشین بخرن ! خونه واجبتره
میتونن باهم قسطاشون و بدن ... مشاغل کم هزینه برا شروع هست
سلامنقل قول:
چیزهائی که شما مطرح کردین دفیقاً طبق چیزهایی هست که بنده مطرح کردم اما یک حلقه کم دارند تا به هم متصل بشند و زنجیره بشند .
بنده در پست قبل اون حلقه رو مطرحش نکردم
اون حلقه اینه:
هر کسی برای خودش ارزشها و اولویتهایی تعریف کرده برای تصمیم گیریهاش در زندگی
مثلا برای انتخاب همسر , اونی که پول براش اولویتِ اول و بالاترین ارزش هست میگه:
همسرم خر پول باشه دیگه هیچ چی برام مهم نیست . زشته , بی سواده , چاقه , لاغره , کوتاهه , برجه , ... اینها برام مهم نیست .
یکی دیگه میگه اگر زیر لیسانس باشه نمیخوامش حتی اگر خرپول و خوش هیکل و خوش تیپ هم باشه نمیخوامش
یکی دیگه میگه اگر خوشکل و خوش اندام نباشه اصلاً حرفش رو هم نزن
این دوست شما و همه ی مردم باید 3 مرحله رو رد کنند تا به ازدواج برسند
مرحله اول : باید با کسی آشنا بشند که داشته های دوستتون براش جذاب باشه و نداشته هاش براش کم اهمیت یا بی اهمیت باشه .
حالا تازه 50% از همسریابی برای دوستتون انجام شده یعنی یکی پیدا شده که ایشون رو میخواد
مرحله دوم : 50% بقیه اینه که دوستتون هم ایشون رو بخواد وگرنه کار تمومه دیگه و ازدواج بی ازدواج .
============================
شاید فکر کنین که دیگه کار تمومه اما تموم نیست
تازه 2 نفر پیدا شدند که همدیگر رو میخوان به عنوان همسر.
اما فاصله ی زیادی هست بین خواستن و توانستن
مرحله سوم : توانائی این 2 نفر برای گذشتن از موانع ازدواج که خودش یک بحث دیگه هست . الان خیلیها پشت همین موانع مانده اند وگرنه از مرحله ی همسریابی رد شده اند یعنی یک نفر رو دارند که میخوادشون و میخوانش و بعضیها از یک نفر هم بیشتر دارند .
اما توانائی ازدواج ندارند چون قدرت عبور از موانع رو ندارند .
این موانع خیلی زیاده مثل:
نارضایتی خانواده ی یکیشون یا خانواده ی هر دوشون
اختلاف بر سر مهریه و اینها
مشکل مسکنِ زوجی
مشکل تامین هزینه های عقد و ازدواج
مشکل تامین هزینه های زندگی بعد از ازدواج
===================
تا از همه ی اینها که گذر کنند , مسئله ی رضایت از ازدواج و تداومش هم یک موضوع دیگه هست که خودش هزار و یک فاکتور داره .
دوست عزیز حساب کتابت اشتباههنقل قول:
با ده میلیون نمیشه جهیزیه خرید.ولی حالا کلا با فرض شما باز هم 50 میلیون پول رهن خونه و جهیزیه جور میشه.باز هم پول عروسی می مونه
الان یه تالار خارج از شهر با 300 تا مهمون بخوان بگیرن 18 میلیونه.ارایشگاه عروس نرخ موصب اتحادیه 1/5 میلیونه .هزینه میوه .شیرینی. هزینه گل و ماشین عروس.هزینه فیلم بردار و عکس که حدود3.5میلیون به بالا میشه.حالا سرویس طلا رو اصلا حساب نکنیم .هزینه اجاره لباس عروس و ...
سلام من چی دارم میگم دو روزه ؟؟؟؟!!!!نقل قول:
عروسی رو بی خیال ...
نمیشه؟
درضمن با ده میلیون نمیشه جهیزیه جور کرد واقعا ؟!!!!!!!! حساب کنیم؟
نسخه ۶۰ میلیونی ...
خوبه دیگه نه:n02:
بابا طرف شش ماهه عقده.هیچ جشنی هم نگرفته.حتی برادر و خواهر ها هم توی محضر نبودند.اخه مگه میشه بدون جشن؟بعد تا اخر عمرشون زنش میخواد بگه تو واسه من هیچ کاری نکردینقل قول:
با یه جشن مختصر نمیشه قضیه رو جمعش کرد ؟ حتما باید عروسی پر زرق و برق و آنچنانی باشه ؟ نمیشه با یه جشن عقد مختصر و مفید قضیه رو جمعش کرد ؟نقل قول:
ضمنا اصل موضوع یادمون نره ، قرار بود با توجه به وضع موجود و درآمد های کنونی جوانان و بی کاری فراوان ،،، ببینیم میشه دو نفر برن زیر یه سقف آیا ؟
در مورد عروسی پر زرق و برق و آنچنانی که شما می فرمائید خب اگر چیزی واسه آدم بیافته بد نیست مثلا ۲۰ میلیون به گفته شما هزینه داره ، عایدیش بیشتر باشه وگرنه هیچ ...
یادمون نره اصل موضوع زندگی مشترکه
از طرفی ممکنه دو فردا دیگه زن بگه من BMW X3 میخوام بعد مرد نتونه بخره ،،، زنه هم بگه چرااااااا واسه من هیچ کاری نکردی
این چشم و هم چشمی بد بلائیه که پسر های محترم باید قبل ازدواج بهش توجه کنن ...
میدونید اوضاع چه جوریه که و به نظر شما بهتر هم خواهد شد آیاااا؟؟!!!
خانم ما با رصد جیب کنونی جوانان داریم نسخه میپیچیم ... نه آیا؟
در ضمن شاید الان نشه جشن مفصل تر گرفت ولی آینده ای هم هست ...
سمندی هم هست :n02:
سلام
ببینید چه اوضاعی شده
تو شهر تهران در سال گذشته 62 هزار ازذواج ثبت شده و آمار طلاق در این شهر به 26 هزار رسیده
نسبت ازدواج و طلاق به 40 در صد رسیده ...!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جشن عقد رو وقتی میگیرند که دو طرف یا تازه عقد کردند یا میخواهند تازه عقد کنند .نه اینکه بعد از 6 ماه.وقتی چند تا مسافرت هم رفتند دیگه چه جشنی؟؟اگر همون اول جشن عقد میگرفتند میشد دختر لباس عروس بپوشه و به قول شما جمعش کرد.الان که 6 ماه گذشته و بعد هم محرم و صفره میشه 8 ماه.بعد 8 ماه از عقد کجای دنیا جشن عقد میگیرند؟نقل قول:
عروسی پر زرق و برق از نظر شما یعنی چی؟محض اطلاع شما بگم که وقتی 20 میلیون پول به تالار میدی 20 میلیون هزینه شام نمیشه.نهایتا هزینه 2 نوع غذا و نوشابه حدود 5 -6 تومن هست.بقیه اش پول جا هست.که به اسم های مختلف مثل مالیات و ورودیه و... میگیرند
پس لزوما کسی که 20 میلیون پول میده عروسی پر زرق و برقی نمیگیره.بدبختانه تالار ها خیلی گرون میگیرند.بعد اگه تالار نگیرند چکار کنند؟توی شهر تهران توی اپارتمان های 60-70 متری میشه عروسی گرفت؟
چرا شما نیازهای اولیه رو با چشم و هم چشمی مقایسه میکنید؟ارزوی پوشیدن لباس سفید عروس چه ربطی به bmw داره
بعد ببخشید الان نشه جشن مفصل گرفت دیگه کی میشه؟هرچند که این بندگان خدا هم جشن مفصلی نمیخوان بگیرند.یه جشن عروسی خیلی معمولی میخوان بگیرند.
جشن مفصل اونه که یارو فقط 60 میلیون پول عروسیش میشه
ماشین که نخرند
عروسی که نگیرند
با ده میلیون جهیزیه بخرند که البته در اون مورد من کلی بحث دارم.اشتباهی بود که من انجام دادم و بعد از 5 سال کل وسایل خونه رو مجبور شدیم عوض کنیم
سراغ مشاغل کم درامد بروند و سال دیگه که صاحب خونه گفت اجاره بده رسما هم از گرسنگی بمیرند
یک سوال
ایا شما ازدواج کردید؟
ممنون ....نقل قول:
خانم من اصلا اشاره خاصی به زوج خاص ندارم من دارم کلی میگم واسه جوونای مثل خودم که هنوز ازدواج نکردن ...
من میگم بر فرض اینکه شخص مورد نظر و پیدا شد و تمام مقدمات فراهم شد ...
اون موقع چجور پسر و دختر برن زیر یک سقف ...
با قرض و قوله از این و اون و کار خودمون و وام رسوندیم به ۶۰ میلیون ... گفتیم این حداقل واسه شروع یه زندگی ... رهن و اثاثیه
در مورد عروسی هم اگه عایدی داشته باشه ( هدایا) و سر به سر بشه خب بازم یه چیزی
البته بستگی به دوطرف داره ... بعضی ها نمیگیرن یا بعدا میگیرن ، چه اشکالی داره
در ضمن هدف زندگی مشترکه ... قرار نیست همین اول بسم الله همه چیز عالی و درجه یک باشه ... صحبت یک عمر زندگیه ... ممکنه نمودار زندگی همین زوج شیب مثبت تری داشته باشه ... اوه صحبت یه عمره ...
در ضمن من نگفتم ماشین نخرن ماشین هم میخرن البته اگه با سعی و تلاش مشترک و با عقل پیش برن bmw نشد ماشین های دیگه هم هست خوب پیشرفت کردن همون bmw رو بخرن انشاالله...
بله همه چی عوض میشه ، دنیا عوض میشه ، اثاث عوض میشه ، ماشین عوض میشه ،
قرار نیست ما تا ابد این شکلی باشیم ، الان اینجوریه ...
اگه کسی پول بیشتر داشت نوش ... نقطه شروع بهتری خواهد داشت ...
این حداقل هاست ...
تازه کلی مقدمات داره که باید شکر کنن به این مرحله رسیدن همونطور که محمد آسمونی عزیز اشاره کردن ...
اوه کو حالا ....
این زندگی جریان داره