دوستان عزیز من الان تازه بازی رو گرفتم! میگم اگه آپدیت 2 رو نصب کنم کافیه یا لازمه 1 رو هم قبلش نصب کنم؟
بعد کرک با هر 2 آپدیت کار میکنه؟
Printable View
دوستان عزیز من الان تازه بازی رو گرفتم! میگم اگه آپدیت 2 رو نصب کنم کافیه یا لازمه 1 رو هم قبلش نصب کنم؟
بعد کرک با هر 2 آپدیت کار میکنه؟
سلام من یک سوال داشتم!؟ اون هم اینه که الان رفتم به چند ویدیو کلوپ سر زدم دیدم بازی رو با ۱۲ دی وی دی واسه فروش گذاشتن! به نظر شما ۱۲ دی وی دی بخش آنلاین و دونفرش حذف نشده؟
نقل قول:
RES: 1330*786
texture: medium
grass,water,tessellation, very high
reflection high
antiestropic 16x
directx 11
antialising off
بیشتر از این یادم نمیاد
من هم نسخه کامپیوتر رو تهیه کردم.نسخه x360 رو هم بازی کرده بودم یه فرقهایی داره ..نسخه کامپیوتر اول شخص هم میشه خیلی جالبه مثل call of duty
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گرافیکش که فوق العاده روون اجرا میشه.
من همش ترینر میزنم میرم تو پادگان تانک و جت میدزدم میام تو شهر مردم رو میکشم :n02:
چنتا عکس هم تهریه کردم از رانندگی با جت تو خیابون.
این عکسهایی که با گوشی میگیریم جایی توی سیستم کپی میشه یا نه فقط توی گالری بازیه؟
دوستان لینک دانلود از سایت novdl مشکلی براش پیش اومده ؟ آخه دوتا پارتش اومد دیگه دان نمیشه سرعتش صفره چرا ؟ سرور قطع شده ؟
سلام دوست عزیز من الان به سایت سر زدم ظاهرا لینک ها دچار اختلال شدن اما با برنامه IDM تست کردم دیدم دان میکنه و مشکلی نداره.نقل قول:
دوستان الان خواستم به این سایت سر بزنم نشد!
اون ارور 509 bandwidth چیه؟؟؟
فکر کنم ارور واسه اینه که سیستم یا سرور به دلیل پهنای باند این طوری شده درسته؟
نقل قول:نقل قول:بهترین و پرسرعت ترین سایت برای دانلود این بازی پی سی دی هستنقل قول:
فقط نسخه کم حجم شده 36 گیگی رو قرار نداده
اخه پی سی دی هم نوشته ک لینک صفحه دانلود بازی طبق قوانین حذف شده کنقل قول: