دفاع چپ احتمالآ به غیر از بیگ زاده از صادقی هم استفاده می کنه و بعید میدونم زنیدپور رو بگیرن .
فکر کنم دو خرید بعدی حتمآ یکیش مهاجم هست
Printable View
دفاع چپ احتمالآ به غیر از بیگ زاده از صادقی هم استفاده می کنه و بعید میدونم زنیدپور رو بگیرن .
فکر کنم دو خرید بعدی حتمآ یکیش مهاجم هست
اخه زنیدپور در لیست امیرخان بود که زنیدپور مصاحبه کرد و گفت نمیدونستم در لیست امیرخان هستم اگه میدونستم قرارداد نمیبستم امسال هم قسمت نبود به استقلال بیامنقل قول:
ولی الان فسخ کرده احتمال داره بیاد استقلال
اره منم حدس میزنم یکی از اون 2 تا مهاجم باشه....اونطور که بوش میاد اونم انصاریفرد باشه..چون سپاهان که 6 سهمیه لیگ برتریش پر شد.با پرسپولیس هم که به توافق نرسید لزیونر هم بعید میدونم بشه
نقل قول:
نيکبخت واحدي سهميه ليگ برتري نيست
Varzesh3.irنقل قول:
بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال سهميه ليگ برتري محسوب نميشود.
طبق آئين نامه سازمان ليگ و نقل و انتقالات بازيکني که کمتر از هفت بازي در ليست 18 نفره تيمش قرار گرفته باشد سهميه ليگ برتري به حساب نمي آيد.
به گزارش فارس، در همين راستا اين روز ها بحث هايي مطرح بود که طي آن اعلام مي شد شايد عليرضا نيکبخت واحدي يکي از سهميه هاي ليگ برتري استقلال را به خود اختصاص دهد.
در همين راستا مدير روابط عمومي داماش گيلان اعلام کرد: عليرضا نيکبخت واحدي سال گذشته تنها در چهار بازي ليگ برتر در ليست 18 نفره تيمش قرار گرفته که در هر چهار بازي نيز به ميدان رفته است. البته نيکبخت در يک ديدار جام حذفي نيز براي داماش بازي کرده است.
وي تأکيد کرد: نيکبخت در کل بازي هاي جام حذفي و ليگ برتر تنها 5 بار در ليست 18 نفره تيم ما قرار گرفت که در هر 5 مسابقه نيز به ميدان رفت.
با توجه به اين شرايط اين بازيکن سهميه ليگ برتري حساب نمي شود و او به عنوان بازيکن آزاد بدون گرفتن يک سهميه استقلال به اين تيم پيوسته است.
رحمتي قرارداد يک ساله با استقلال امضا کرد
دروازهبان تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را با اين باشگاه امضا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي رحمتي که چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد به توافق رسيده بود امروز با حضور در دفتر علي فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه قرارداد خود را براي يک سال امضا کرد.
رحمتي با توجه به امضاي قرارداد از امروز در تمرين آبي پوشان شرکت مي کند.
نکونام باز هم با استقلال تمديد نکرد
کاپيتان تيم ملي فوتبال بعد از جلسه کوتاه با علي فتحاللهزاده جلسه را بدون نتيجه ترک کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد نکونام، از نيم ساعت پيش در دفتر فتحاللهزاده حاضر شد و در حالي که گفته ميشود براي ثبت قراردادش آمده است، دقايقي پيش دفتر لارستان را بدون نتيجه ترک کرد.
او در گفت و گوي کوتاه با خبرنگاران از تمديد نکردن قراردادش گفت و اطمينان داد که وضعيتش ظرف چند روز آينده مشخص ميشود.
تنها چند دقيقه بعد از ورود جواد نکونام بود که سيد مهدي رحمتي جلسه را ترک کرده بود.
Fars & Isna
هافبک جدید استقلال که با پیوستنش به این تیم موجی از اعتراض را به پا کرده است، به زودی پدر می شود.
جام ورزشی؛ علیرضا نیکبخت واحدی که روز گذشته با استقلال قرارداد بست در همین ابتدای کار در کانون توجه قرار گرفته است. این بازیکن به زودی پدر می شود و فاز جدیدی از زندگی خود را تجربه خواهد کرد.
جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران و هافبک استقلال نیز چند روز پیش به دنیا آمدن فرزندش را جشن گرفت و پدر شد.
خوشآمدگویی هواداران استقلال به نیکبخت/علیرضا نیکبخت واحدی در تمرین آبیپوشان حاضر شد
علي فتح الله زاده : ما نيكبخت را به زندگي بر ميگردانيم نه به فوتبال
نیکبخت جوان خوب و با استعدادی است اما راهش را اشتباه رفته است.دیروز به خودش هم گفتم.فرصتی را در اختیارش قرار دادیم تا به مسیرش برگردد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستين تمرين نيکبخت واحدي با استقلال!
امير قلعهنويي از هواداران خواست نيکبخت واحدي را در بازگشت دوبارهاش به استقلال مورد تشويق قرار دهند. درخواست سرمربي آبيها باعث بروز حاشيههايي شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالي که حدود 25 دقيقه از آغاز تمرين استقلال گذشته بود، يکي از ليدرهاي استقلال بعد از گفتوگو با امير قلعهنويي به سمت تماشاگران رفت و گفت قلعهنويي از تماشاگران ميخواهد مجيدي و نيکبخت را تشويق کنند.
بعد از صحبتهاي اين ليدر، نيکبخت و مجيدي به سمت قلعهنويي رفتند و با همراهي او به سمت تماشاگران آمدند. تماشاگران بعد از اين اتفاق به شدت علي نيکبخت واحدي را تشويق کردند و سپس يکي از ليدرها تلاش کرد تماشاگران را آرام کند تا نيکبخت با آنها صحبت کند. بعد از سکوت جمع، نيکبخت خطاب به آنها گفت: خوشحالم که دوباره به استقلال آمدم و از بازي کنار همبازيان سابقم خوشحالم. از شما هم ممنونم که من را پذيرفتيد. الان احساس خوبي دارم.
در همين هنگام يکي از تماشاگران فرياد زد "دروغ نگو!" که با صداي "هيس!" تماشاگران روبهرو شد و از او خواسته شد، ساکت باشد. بعد از اين اتفاق تماشاگران مجددا علي نيکبخت واحدي را تشويق کردند و او دوباره در جمع ساير بازيکنان حاضر شد و به ادامه تمرين پرداخت.
Isna
با این که پرسپولیسی هستم بازگشت نیکبخت به همه ی طرفدارهای استقلال تبریک میگم.
واقعا خوشحال شدم وقتی این خبر شنیدم که نیکبخت به سطح اول قوتبال برگشته. یکی از بهترین خبر هایی بود که این چند وقته شنیدم
مطمئن ام چه استقلالی چه پرسپولیسی همه خوشحال شدن
حقه این پسر بیشتر از اینها بوده و هست و امیدوارم که سرش به سنگ خوره باشه و تغییر کرده باشه
دم امير قلعهنويي هم گرم که تو این شرایط بهش اعتماد کرده
ببخشید که پرحرفی کردم
:n12:
دوستان استقلالی ببخشند این جور مسائل اینجا پیگیری میشهنقل قول:
اما دوست عزیز ما پرسپولیسی ها برای چی باید خوشحال باشیم؟؟!!!چون بر گشته که به حقش برسه؟اتفاقاً تو دوارن اوجش به حقش رسید و اتفاقاً خیلی ها رو هم اذیت کرد.شما تو همین تاپیک یکی دو صفحه اخیر رو پیگیری کنید ببینید طرفداران استقلال چیا گفتن؟
اصلاً گیریم واقعاً الآن اومده به حقش برسه کمی روراست باشیم(دوستان استقلالی از این روراستی من ناراحت نشن اما واقعیته) خوب بازی کردن یک بازیکن از تیم رقیب برای من یکی که خوشایند نیست!!
جواد نکونام دفتر فتحاللهزاده را ترک کرد و گفت: زمانی که تکلیفم روشن شود به تمرینات خواهم رفت.
جواد نکونام پس از جلسه با علی فتح اللهزاده دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال را ترک کرد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه زمانی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد یادآور شد: اجازه بدهید تکلیفم روشن بشود و پس از آن در تمرینات حاضر میشوم.
نکونام افزود: فعلا خودم صبحها به صورت خصوصی تمرین میکنم تا شرایط آمادگی خود را حفظ کنم.
منبع : پارس فوتبال