جواب هر دو سوالتون: بله.نقل قول:
Printable View
جواب هر دو سوالتون: بله.نقل قول:
ممنون با این روش جواب داد . ولی فقط از کلید من 4 روز باقی مونده .نقل قول:
حالا جایی وجود داره که بشه دوباره کلید ازش گرفت ؟! یا کاری کرد که این کلید زمان بیشتری فعال بمونه مثل trial reset ؟
اگه حال و حوصله دارید (!!) روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید. با این روش کلیدهای 180 روزه یا 165 روزه بدست میارید. اگه نشد صبر کنید تا سایت ...xhi دوباره کلید قرار بده.نقل قول:
متاسفانه اصلا نمیتونم ثبت نام کنم . اون سوال اول رو اصلا قبول نمیکنه چندین بار هم امتحان کردم . نمیدونم چکارش کنم .نقل قول:
سلام نورتون 360 دارم و نسخه فری 30 روزه اون دو روز دیگه تموم میشه - ممنون میشم Trial reset بهم معرفی کنید برای نورتون 360
از کجا باید تریال ریست گیر بیارم؟ مرسی
مرسی برای اطلاع رسانی اما دیروز پنج شنبه چک کردم هیچ کلیدی واسه نورتون 360 نبود :n03:نقل قول:
کسپر نصب کن ورژن 15.0.1 سبکهنقل قول:
آنتی ویروس خوب بازم هس اون رو امتحان کن
میتونی یه بکاپ بگیری از ویندوز
و آنتی امتحان کنی
یکی رو باب میلت انتخا ب کنی
نقل قول:براتون خصوصی ارسال کردم سریالنقل قول:
نقل قول:
سلام یه سری صفحه های قبلی هم بعضی کاربرا واسه منقضی شدن کلید ها نوشتن منم مشکل شما رو الان پیدا کردم
لطفا کمک کنید
ورژن N360 21..5.0.19
دفعه اول *ق*ن*د*ش*ک*ن رو فعال کردم و سریال رو وارد کردم و اکتیو شد
این هم عکس مربوطه اما بعد از استندبای سیستم و ورود به ویندوز ، پیام داد کلید غیرفعال شدده و کلا انتی ویروس N360 هم الان غیرفعالع !
برای ذفعه دوم هم همون کلید اولی رو فعال کردم اما محدد وقتی *ق*ن*د*ش*ک*ن رو بستم و سیستم رو ریستارت کرده بودم ازکار افتاد !!!
و دیگه هر چی خواستم همون کلید اولیع رو بزنم فعال شه نشد که نشد :n03::n03:
سیستم من اغلب اوقات به نت وصل هست اما همیشه با *ق*ن*د*ش*ک*ن وصل نیستم برای همین همشه نمیتونم *ق*ن*د*ش*ک*ن رو باز و فعال نگه دارم که این غیر فعال نشه
چه کا کنم که هی از کار نیفته ! البته الان کلید قبلیه هم منقضی شده و دیگه کار نمی کنه :n03:
عکس اول مال فعال سازی اولین بار بود اما بعدش دیگه فعال نمیشه و اررور غیر فعال بودن کی رو داد و انتی ویروس رو از کار انداخت
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام ی سوال من N360 21.0.5.19 نصب دارم
سوالم اینه که کاربرد این اکانت نورتون واسه چی هست اصلا؟و روی account کلیک کردم و یک اکانت ساختم اما توی انتی ویروس که نمی نویسه مثلا با فلان یوزر لاگین شدم
کابرد این اکانت کجاست وچه طوری همیشه فعال نگه اش داریم؟
ایا هر وقت فعال سازی انجام شه اتومات کلید در اکانت ما ثبت م یشه ؟
مرسی