من زنگ زدم سازمان سنجش آقاهه گفت طرف خودش هم نمی دونست باید کدوم رو بزنیم فقط گفت چون یه بار از معافیت تحصیلی استفاده کردید ممکنه براتون مشکل پیش می آد !
البته یکی از دوستان پارسال شرایطش مثل من بود همین کار رو کرد و یه جای دیگه قبول شد الان هم داره جای جدیدش درس می خونه !
ولی من فکر کنم همون 5 رو بزنیم بهتره آخه یه جای دیگه می گه :
دانشجويان دوره هاي نوبت دوم (شبانه)، نيمه حضوري، مجازي و بي ن المللي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي، دانشگاه پيا م نور و مؤسسات
آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي كه از معافيت تحصيلي استفاده نم يكنند، مي توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسر ي سال
1390 ثبت نام و شركت نماين د . بديهي است اين دسته از داوطلبان در صورت موفقيت و قبل از ثب ت نام در رشته قبولي جديد، لازم است از
رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي مربوط را به مؤسسه ذيربط ارائه نماين د . لازم به توضيح است كه اين دسته از
داوطلبان حق بازگشت و ادامه تحصيل در رشته قبولي قبلي خود را ندارند.
تبصره: دانشجويان دوره هاي فوق كه از معافيت تحصيلي استفاده م ي كنند، به منظور ثب ت نام و شركت مجدد در آزمون سراسري لازم است پس از
انصراف قطعي از تحصيل خود را به بخ ش هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند . بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از اتمام
دوران خدمت نظام وظيفه حق ثب تنام و شركت در آزمون سراسري را خواهند داشت.