من خواستم از نوین نت بگیرم اما از وقتی ساعت رایگان رو تغییر داد خرابش کرد
1-ساعت 1 تا 6 برای سرویس 512 تا 2 مگ خیلی بده
2-برداشتن ساعت رایگان 2 مگ تا 4 مگ افتضاح بود
این شرکتها هیچ کاری به نفع مردم نمیکنن:13:
Printable View
من خواستم از نوین نت بگیرم اما از وقتی ساعت رایگان رو تغییر داد خرابش کرد
1-ساعت 1 تا 6 برای سرویس 512 تا 2 مگ خیلی بده
2-برداشتن ساعت رایگان 2 مگ تا 4 مگ افتضاح بود
این شرکتها هیچ کاری به نفع مردم نمیکنن:13:
باو ارزش نداره از خوابت بزنی برای 1گیگ دانلود
یه نامحدود بگیرین راحت:27:
آره محدود برای کسانی که بی خوابی دارن :31: خوبه اما برای بقیه نوچنقل قول:
از نظر قیمت که فوق العلادس, یعنی تو سرویس های محدود تعرفه هاش با هیچنقل قول:
شرکتی قابل مقایسه نیست از نظر من. حتی قیمت گیگ اضافه که می گیری خیلی
بصرفه تر از امثال حسابگره.
نمایندگی هیچ کجای کشور ندارن و فقط از طریق سایت ثبت نام میکنی و بعد یک
هفته وصل میشه.
سرعت دانلود اصلا ربطی به 1به چند بودن سرویس نداره...سرعت دانلود با سرعت سرویس ربط به بیت و بایت داره....یه سرچ کنید گوگل میفهمید بیت چیه بایت چیه.نقل قول:
این 1به چند بودن سرویس واقعا مسخره و درداوره که ملت رو به پشم حساب کردن و هرجور دوست دارن مسخره میکنن...من از حسابگر سرویس نامحدود512 گرفتم این ماه روز اول که وصل شد سرعت روی 20هم نبود سرعت دانلود5 بالاتر نمیرفت حالا جالب همون روز صبحش که سرویس حجمی بود سرعت دانلود250 بود چندبار زنگ زدم که اینطوری یه بار گفتن درسته یه بار گفتن باید مودمتو بیاری درست کنیم یه بار دیگه هیچی نداشت بگه میگه اقا شما از ف*ی*ل*رشکن استفاده کردی!!!! یه بار گفت اقا این سرویس 1به10 هست خب سرعتش همینه دیگه عصبانی شدم گفتم اصلا نمیخوام تغییرش بدین به همون حجمی برگشته میگه تغییر سرویس نداریم باید اینو بسوزونی دوباره طرح بخری منم گفتم باشه میسوزونم ولی مریض نیستم بازم ازشما سرویس بگیرم...گفتم من اینو میسوزونم ولی شمام میسوزی من مغازه کامپیوتری دارم نتونم هیچی بپرونم 100تا مشتریتونو میپرونم توی یه هفته!!!! حالا جالب اینکه همون سرویس 1به10 یه ساعت بعدش با سرعت حداقل 70دانلود ثابت داره!!! ساعت اوج مصرف و 1به10 بودنم حالیش نیست ثابت روی 60تا70 دانلود میکنه.
داری چی میگی ..... وفتی اینترنت حجمی میگیری معمولا ضریب اشتراک را روی 1 یه 2 و حتی گاهی 1 به 1 میزارند تا زودتر حجمت را تموم کنی و بری 5 تومن برای 1 گیگ حجم بدی اما از اون طرف وقتی نامحدود میگیری ضریب اشتراک را البته بستگی به سرویس ISP داره ولی معمولا روی 1 به 8 میذارند خوب حالا وقتی 512 بگیری میانگین 60 الی 70 میزنه .... پس دیگه نیا بگو این حرفها چرته و بیت و بایت دارند تازه اگر میخواهی نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4 با قیمت بسیار پاینتر از مخابرات بگیری میتونی به سایت زیر رجوع کنی که اولا ببینی منظور از این ضریبها چیه و ثانیا قیمتها را در مقابل نوع سرویس ها مشاهده کنی البته پیشنهاد میکنم دوستان دیگه هم این سرویسها را مشاهده کنند.... خدانگهدارتasiatech.irنقل قول:
داری چی میگی ...... وفتی اینترنت حجمی میگیری معمولا ضریب اشتراک را روی 1 یه 2 و حتی گاهی 1 به 1 میزارند تا زودتر حجمت را تموم کنی و بری 5 تومن برای 1 گیگ حجم بدی اما از اون طرف وقتی نامحدود میگیری ضریب اشتراک را البته بستگی به سرویس ISP داره ولی معمولا روی 1 به 8 میذارند خوب حالا وقتی 512 بگیری میانگین 60 الی 70 میزنه .... پس دیگه نیا بگو این حرفها چرته و بیت و بایت دارند تازه اگر میخواهی نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 4 با قیمت بسیار پاینتر از مخابرات بگیری میتونی به سایت زیر رجوع کنی که اولا ببینی منظور از این ضریبها چیه و ثانیا قیمتها را در مقابل نوع سرویس ها مشاهده کنی البته پیشنهاد میکنم دوستان دیگه هم این سرویسها را مشاهده کنند.... خدانگهدارتasiatech.irنقل قول:
یه بار دیگه بخون مرد حسابی بعد بگو چی میگم.......اولا سرویس 512 حجمی که من داشتم با ضریب 1به4 رو روی 2مگ بسته بودن که سرعت دانلود250تا 300 داشتم من نه 60!!!.....سرعت دانلود 60تا70 مال 512 نامحدود هست با ضریب 1به 10 که حالا دارم استفاده میکنم دوست محترم!نقل قول:
لطفا یه کم برو مطالعه کن تا ببینی سرعتی که بهش میگن سرعت اتصال (((مثلا 512کیلوبیت 512kbps))) با سرعت دانلود (((که مثلا برای همون سرویس 512کیلوبیت میشه 64کیلوبایت برثانیه 64kB/sec ))) معنیش چیه تا با این مزخرفات 1به4 و 1به8 دیگه سرگرم نباشی.
اگرم نمیدونی بدون که معنی اون 1به4 یا 1به8 اینه که یه اشتراک با پهنای باند مشخص(مثلا 512) رو به 8نفر میفروشن که حالا دیگه بستگی به شانست، نوع و کیفیت سیستمت، فاصله تو از مرکز مخابراتی،اینکه چندنفر همزمان از اون 8نفر وصل باشن به شبکه و صدتا کوفت دیگه معلوم نیست چقدر از این پهنای باید نصیب توه بدبخت بشه بتونی استفاده کنی و چقدرش نصیب بقیه اون 8نفر دیگه.(دقیقا مثل اینکه یه لیوان اب بدن با 8تا نی به 8نفر بگن باهم از این اب بخورین مال شماست)
لطفا یه کم درست بخون من چی گفتم بعد نظر بده....شمام برو بخون ببین بیت چیه بایت چیه ضریب چیه تا بفهمی این دولت و مخابرات فخیمه با شعور شما چطور بازی میکنه!!! که حالا خیلی باقاطعیت هم میای از همچین چیزایی دفاع هم میکنی.
اینم چندتا لینک برو مطالعه کن شاید فرقشون رو فهمیدی چیه!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دعوا نکنین فردا همین نت رو هم ازمون میگیرنا:دی