جالبه من همین دیروز ورژن 8 گیگ بدون گارانتی رو 590 قیمت کردم بعد ایشون میگه 700 خریده!!!چه وضعشه باز؟!
جالبه من همین دیروز ورژن 8 گیگ بدون گارانتی رو 590 قیمت کردم بعد ایشون میگه 700 خریده!!!چه وضعشه باز؟!
احتمالا با گارانتی بوده.
خواهش میکنم . یکی از برنامه های بک آپ گیری رو نصب کن (بهترینش Titanium Backup و ClockworkMod ROM Manager) بعد باهاش از رامت بک اپ بگیر و فایلی که درست کردی رو کپی کن به PC و نیگهش دارنقل قول:
ساده ترین روش نصب برنامه One Click Lag Fix رو گوشی هستنقل قول:
نقل قول:
هر دوی این فایل ها رو نیاز داری برا نصب رام :
کد:http://www.4shared.com/file/_O6e3AaN/update.html
کد:http://naser0172.com/Spike%20Speedy%20Edition%20v3%20OC.zip
سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم موقع بخش موزيك با هدفون جلوه هاي صوتي رو خاموش كنم تا به صداي 5.1 كاناله دسترسي داشته باشم .
ممنون ميشم اگه يكي كمكم كنه
دوستان من گالاکسی رو با یه هدفون کریتیو ep635 تست کردم.صداش خیلی بهتر بود.این هندزفری سامسونگ مذخرفه.شاید 50 درصد بهتر شد.
وقتی موزیک پلیر داره آهنگ پخش میکنه کلید Menu رو بزنید , بعد More , بعد Setting , حالا Equaliser و Effect رو بزارید رو Normal . بعدشم که خودتون بهتر از من میدونید , موقع پخش موزیک هر وقت گزینه ی 5.1Ch رو تپ کنید صدا به صورت 5.1 کاناله پخش میشهنقل قول:
از عزیزانی که دینای بازی های مثل sand stor,m , nova , doom رو با وای فای دانلود کردند و دارند خواهش میکنم آپ کنن که ما هم استفاده کنیم من یه فایل 90 مگی از nova رو دانلودکردم ریختم ولی بازم میگه دانلود کنید اگه میشه راه حلی بگید در ضمن به وایرلس هم دسترسی ندارم
حالا شما گالاکسی را با یه هدفون فیلیپس تست کن اونقوت صدا 100% تغیر میکننه و بهتر میشه(مخصوصا فیلیپس مدل (SHE 9503):8: یا مدل های بالاتر :27:نقل قول:
هدفون خود سامسونگ مزخرف ترین هدفون دنیاست.:13:
راستش من حدود 4 ساله از ep635 کریتیو استفاده میکنم.تا رنج 17-18 تومن به نظرم رقیب نداره.اما اگه آدم پولش بیشتر باشه سنهنایزر هم مارک خوبیه.حتی میگن با کریتیو قابل مقایسه نیست.قیمتاش هم از 50 به بالا.نقل قول:
:10:
نقل قول:
به نظر من اگه پول بیشتری میخوای خرج کنی یدونه MOTOROLA ROKR S9 بگیر البته اگه الان تو ایران باشه الان تقلبی و طرج اطلیش هست 35 تومان من الان خودم S9 رو 3 سال دارم و کیفیت فوق العاده با بیس بسیار بلا در ضمن بلوتوث هم هست هم میتونی تلفن باهاش جواب بدی هم آخرین شماره که گرفتی رو دوباره میگیره هم شماره گیری صوتی داره عالیه شک نکن