نقل قول:
ستون دوم رو 2 زده یا 3 گیگ ؟ اگه 3 گیگ باشه که بریم عوض کنیم ! من الان 512 با 2 گیگ ترافیک دارم با همون قیمت!
Printable View
نقل قول:
ستون دوم رو 2 زده یا 3 گیگ ؟ اگه 3 گیگ باشه که بریم عوض کنیم ! من الان 512 با 2 گیگ ترافیک دارم با همون قیمت!
نقل قول:
3 گیگ زده - در واقع همون قیمتای قبلیه فقط یه گیگ به حجم اضافه کردن - اینم تعرفه قبلی برای مقایسه با جدیده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تغییر به کمپین که اذیت نمیکنن ؟ چیکار باید انجام داد؟نقل قول:
بعد کمپین رو باید حتمن یک سال استفاده کنم ؟
مرسی/
دوستان عزیز ، از تعرفه های پیش پرداخت کسی نگرفته ؟ سرعتش خوبه ؟ دانلود free داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه از خداشونم هست - آره یک ساله هستش - فکر نکنم چیزی بخواد - حضوری برو اداره مخابرات طبقه سوم ( خ مخابرات ) ، مشخصه اتاقش، برا اطمینان کارت ملی صاحب خط هم ببر -
البته اگه از این دفاتر پیشخوان نزدیکتون هست از اونا هم بپرسید قبلا تغییر تعرفه انجام میدادن الان نمیدونم . اگه رفتی درباره دانلود شبانه هم بپرس بیزحمت -اقای قضاتی بیشتر اطلاع داره تا بفیشون
دوستان عزیز خواهشا جواب منم بدین
من اینترنت 128 سه گیگ دارم ماهیانه 10تومن با سرعت دانلود 60
ولی مصرف من حدود 9-10 گیگ در ماه است.یعنی در ماه حدود 7 گیگ بیشتر مصرف میکنم که جریمش میشه 28 تومن.کلا در 2 ماه به جای اینکه 20 تومن بدم 50 تومن میدم
حالا با 2 ماهی 50 تومن میتونم سرویس بهتری از مخابرات بگیرم؟از نظر محدودیت سرعت هم به خاطر دانشجو بودن مشکلی ندارم
به هرحال وقتی شما میگین تا 10 گیگ دانلود دارین ، هرسرویسی که بگیرین همین اندازه دانلود دارین، پس نمیتونین با این پول سرویس بهتری از نظر سرعت بگیرید.نقل قول:
چیزی که آشکاره سرویس نامحدود برای شما بهتره، ولی فعلن وضعیت سرویس نامحدود در هاله ای از ابهامه.
به نظر من شما یک سرویس بردارین که ترافیک نداشته باشه (ازین 0 گیگی های جدول پایین) که قیمتش هم ارزون تر باشه، بعد از ترافیک اضافه استفاده کنید.
مثلن اگه سرویس 512 صفر گیگ رو بردارید میشه ماهی 4500 تومن و همچنین اگر بالای 10 گیگ ترافیک اضافه داشته باشید ، مثلن 11 گیگ میشه ماهی
22 تومن که با مقدار سرویستون جمع بشه میشه : 26500 که در دو ماه میشه 53 تومن..!
حالا نمیدونم این شدنیه یا نه، چون من دقیقن نمیدونم سرویس های 0 گیگ چطوریه ، بچه ها باید بهتر بدونن. ولی اگه این روشی که گفتم بشه خیلی عالیه
برای شما.. سرعت دانلودتون هم 160 کیلوبایت میشه.
ممنوننقل قول:
ببخشید چنتا سوال
1-تو قسمت تعرفه ها تو سایت مخابرات زده تعرفه های دهه فجر و دانشجویی؟آیا باطل شده؟آخه یه 2گیگ با 10 گیگ دانلود زده ماهی 25 تومن؟
2-چرا الان سرعت دانلود من 60 هست.آخه سرویس 128 باید 16 باشه؟
3-همچنین اگه من بخوام 512 بگریم شاید سرعت دانلودم همون استاندارد 512 باشه یعنی 64؟
بازم ممنون :)
گیگ اضافه به صورت پله ایی محاصبه میشه مثلا اگه شما 11 گیگ حجم اضافه داشته باشید این طور میشه :نقل قول:
5*4
5*3
1*2
37000 تومن ناقابل :n09:
1 . فکر کنم تا اخر اسفند تمدید شده . دانشجویی شبانه نداره .نقل قول:
2. سرعت بیشتر = مصرف بیشتر = سود بیشتر
3. 512 طبق گفته دوستان دور بره 150 هست . من یک مگ دارم و حدود 210 است.