1- اگر از یه شرکت نامه داشته باشید 512 هم میدن. 2- با همون نامه میتونید مستقیما برای خودتون بگیرید نیاز نیست به نام شرکت بگیرید. 3- کلا باید پوشش تو هر منطقه (حتی تو یه خونه) چک بشهنقل قول:
Printable View
1- اگر از یه شرکت نامه داشته باشید 512 هم میدن. 2- با همون نامه میتونید مستقیما برای خودتون بگیرید نیاز نیست به نام شرکت بگیرید. 3- کلا باید پوشش تو هر منطقه (حتی تو یه خونه) چک بشهنقل قول:
با تشکر از راهنماییتون، یه سوال دیگه هم هست اینکه من الان دارم 1m/s رو سفارش ميدم و زده که نامحدوده ولی توی یه قسمت نوشته "به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود." این یعنی چی؟ من میخوام 24 ساعته دانلود کنم و برای همین نامحدود دارم میگیرم این حرف یعنه نامحدوده ولی محدود!!!!!نقل قول:
شما اگه بخواین 24 ساعته دانلود کنید از ماه بعد دیگه بهتون سرویس نامحدود نمیدن. اینکه تا چقدر میتونید دانلود کنید که محدود نشید رو کسی نمی دونه! ولی من یه نفر رو میشناسم که 110 گیگ دانلود داشت با سرویس یک مگابیت. واسه همین رفت تو لیست سیاه.نقل قول:
سلام
وایمکس دارم با مودم 632 w
حالا من می خوام با وای فای کار کنم
توی مودم رمز عبور رو فعال کردم
و با گوشی تونستم استفاده کنم
اما با لپ تاپ نتونستم وصل شم
شبکه رو پیدا می کنه و کانکت می شه (اینترنت نداره)
ولی لپ تاپ رمز عبور نمی خواد
چطوری رمز عبور بدم بهش؟
رمز عبور رو که تو تنظیم مودم مشخص می کنی. اما اینکه رمز عبور نمیخواد به دلیل اینه که شاید موقع کانکت شدن تیک گزینه connect automatically رو بر نداشتی و تو حافظه لپ تاپ مونده .
به هر حال برای هر مشکلی می تونی فایل های راهنمای ایرانسل رو بخونی که تو سایتش هست مثلا برای این مشکل فکر کنم این فایله : Wifi_WIN7_Password_User_Manual.pdf
هر چی هم از سایت ایرانسل دانلود کنی از شارژت کم نمیشه.
یعنی نمیشه 24 ساعته دانلود کرد؟؟؟نقل قول:
جدا من نمیدونم منظورشون ازین کار یعنی چی؟ من اگه قراره محدود باشم باید بگن تا چقدر هست!!! حالا نگیم 24 ساعته ولی من حداقل روزی 1 گیگ دانلود دارمنقل قول:
میشه 24 ساعته دانلود کرد ولی وقتی میخواین سرویس رو شارژ کنید مصرف ماه قبل شما رو چک میکنن و بهتون میگن که نمی تونن به شما سرویس نامحدود بدن.نقل قول:
با یک گیگ دانلود روزانه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
من ماهی 40 تا 50 گیگ مصرف می کنم . سرویس 512 دارم. تا حالا هم مشکلی نداشتم.
ممنون از راهنماییت، 40 تا 50 گیگ خوبه ولی اینجور شرکتا کارشون عین این شرکتای پونزی هست، پول مردم رو خیلی خوشگل اهرم میکنن برای هدفهای خودشون ولی چاره ای نیست ما ایرانی هستیم و باید ازین محصولات ایرانی هم استفاده کنیم. حالا با سرعت 1 مگ دانلود 128 هست دیگه؟ کمتر نیست؟نقل قول: