منم امروز میخواستم شارژ کنم (چون ملی دارم) با بانک ملی خواستم شارژ کنم پیغام خطا میداد...
از طریق پارسیان شارژ کردم.
خیلی راحت شارژ شد
Printable View
منم امروز میخواستم شارژ کنم (چون ملی دارم) با بانک ملی خواستم شارژ کنم پیغام خطا میداد...
از طریق پارسیان شارژ کردم.
خیلی راحت شارژ شد
با سلام ...
من دو تا مشکل دارم بروبکس ...
یکی اینکه هنوز نمی دونم چجوری باید پرداخت اینترنت کنم ؟؟ تو صفحه ام هم چیزی نیومده ...
دو اینکه شما ها با این ساعت 1-7 مشکل ندارین ؟؟ منظورم اینه که چجوری از این مدت استفاده می کنید ؟؟ تا 1 بیدار می مونید ؟؟ این نرم افزارهای روشن خاموش اتوماتیک خوب عمل نمی کنه ... تازه اگه عمل کنه وقتی اتوماتیک روشن شد خود idm یا یه نرم افزار p2p خودش فعال میشه ؟؟ اگر من از 12:30 شروع کنم وقتی ساعت 1 بشه خودش اتوماتیک جزء دانلود رایگان حساب میشه یا باید حتماً سر 1 شروع کرد ؟؟ یکم بهم توضیح میدین ؟؟
من هم باید اواسط اسفند شارژ کنمنقل قول:
میگم من الآن 512 هستم برم روی 128 دوباره دفعه بعد بخوام بیام روی 512 بهم میدن یا میگن برو نامه بیار؟
یع بار پرسیدم حالا یکبار دیگه هم میپرسم:31:
فکر نکنم دوباره نامه بخوان، چون نامه ای که بشون دادی ضمیمه پرونده ت شده.نقل قول:
خوب خدا کنه اینطوری باشه که میگی چون من یه مدتی شاید بیام روی 128 و دوباره برم روی 512 البته این که میگم فعلا تصمیم نگرفتم ولی برای شارژ سری بعد باید تصمیم بگیرم سرعت رو چکار کنمنقل قول:
بچه ها براي شما هم سرعت شاتل پايين اومده شبانه؟
من اگر شب ها دو تا رو با هم بذارم كه برن، سرعتش ميشه 300 بايت در ثانيه.
نه مشکلی نیست!نقل قول:
300 بایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک مستقیم؟!
این هم یک خبر تقریبا جدید
تخفيف نقدي براي سفارشدهندگان آنلاين
دوستان گرامي،
بيگمان، استفاده از ابزارها و امكانات الكترونيك ميتواند نقش موثري در فراهم آوردن امكان ارايه سريعتر و آسانتر خدمات كه يكي از اصليترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، داشته باشد. بر اين اساس و براي ترويج فرهنگ استفاده از ابزارهاي الكترونيك، از اين پس، كليهي مشترياني كه سفارش خود را براي خريد سرويسهاي شاتل به صورت آنلاين ثبت كنند، از 50.000 ريال تخفيف نقدي برخوردار خواهند شد. از اين كه، با همكاري در اين باره ما را در ارايه خدمات هر چه بهتر به مشتريان ياري ميفرماييد. سپاسگزارم.
خوبیش اینه که برای شهرستانها هم داره:40:
دایال آپش هم اینطوی نیست و از کجا میگی 300 بایت؟ دیگه از کیلو بایت کمتر نیست.نقل قول:
سلام دوستان.سرویس من 512 اکو هستش ولی سرعت دانلود از تورنت خیلی پایینه.حدودا 2 تا 5 و بعضی اوقات تا 10 هستش و همینطور از 2 تا 10 نوسان داره.با نرم افزار bitlord torrent و همچنین mtorrent دانلود می کنم ولی هیچکدوم سرعت بالاتر از 10 نمیره.جالب اینجاست که توی دانلود معمولی با idm سرعتم 65 هستش.می خواستم ببینم دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارن یا نه ؟و اینکه بهترین نرم افزار برای دانلود فایلهای تورنت چی هست؟ممنون