دوست خوبم براي مكانيك و ترموديناميك و الكتريسيته بايد 3 جلد از مباني فيزيك هاليدي رو بخوني !نقل قول:
چطور براي كنكور مناسبه در حالي كه 90% مطالبش براي دانش آموز يپش دانشگاهي زايد هست ؟
دوست خوبم براي مكانيك و ترموديناميك و الكتريسيته بايد 3 جلد از مباني فيزيك هاليدي رو بخوني !نقل قول:
چطور براي كنكور مناسبه در حالي كه 90% مطالبش براي دانش آموز يپش دانشگاهي زايد هست ؟
ااصلا توی فرصت باقی مونده از این کارا نکنید هالیدی به قدری زیاده که ما خودمون تو دانشگاه وقت نمی کنیم کلش رو بخونیم به خاطر همین می ریم سراغ کتابای چاپ خود دانشگاهنقل قول:
همین طور اونقدر مطالب اضافه و تبدیل واحدهایی مثل فوت و... داره که اصلا منطقی نیست واسه کنکور بخونیدشون هر چند که به نطر من منبع اصلی طرح سوالات کنکورند
متوجه دلیل شوخی های پی در پی و گفته های ضد و نقیض شما در هر سه تاپیک کنکوری ها نمیشم.نقل قول:
چنین شوخی های که ممکنه بچه ها رو به گمراهی ببره اصلا جنبه ی طنز نداره اینو درک کنید.
------------------
برای دوستان: میانی فیزیک هالیدی فوق تصور بالاتر از حد کنکوره .حتی مباحث مشترک که اونهم بیشتر در جلد یک که ماکنیک باشه مشهوده
کنکور ما کاملا نامربوطه
اصلا چنین خطایی نکنین
اسم ما رو که برداشتید عکس ما رو هم که گذاشتید.چرا حالا آنقدر نظر گمراه کننده می دید؟:41:نقل قول:
من خودم دانشجو ام، فیزیک هالیدی جلد 1 شو نتونستم تو سال تموم کنن حالا می گی بچه ها بشینن 3 جلد کتابشو بخونند؟:18:
سلام
کلا برای ریاضی پایه رمزینه بهتره یا گاج؟
سلام به همگی
من تازه عضو شدم، با سرچ به اینجا رسیدم، تشکر از همگی؛ سایت بسیار مفیدی دارین
بنده یه سری کتاب به یه سری از دوستان باید پیشنهاد بدم، تو پرس و جو و جستجویی که کردم به این کتابا رسیدم؛ میخواستم ببینم مناسبه یا نه. (جاهایی که *یا* آوردم کتاب اول بیشتر مد نظرمه!)
نظر دیگه ای اگه دارین از شنیدنش خوشحال میشم.
(راستی خودم خیلی وقت پیش کنکورو رد کردم، البته نه زیاد خوب!)
ادبیات:
2-3-پیش ژرف اندیشان
قرابت معنایی دکتر سبطی (انتشارات دریافته دیگه ، نه؟) یا نوبل
املا و لغت دکتر سبطی انتشارات دریافت یا اندیشه فایق
تاریخ ادبیات تب کنکور کلک معلم
آرایه های ادبی کلک معلم
زبان فارسی همگامان
دین و زندگی:
انتشارات خیلی سبز یا نشرالگو
آیات و روایات نشر الگو
عربی:
مبتکران (ایاد فیلی) + عربی محوری گاج یا عربی نشرالگو
زبان:
انتشارات خیلی سبز
کتاب Reading و Cloze test قلم چی
دیفرانسیل:
آموزش مثلثات قلم چی
آموزش حسابان قلم چی
آموزش دیفرانسیل رمزینه (جلد یکش تو بازاره فقط ، درسته؟) یا آموزش دیفرانسیل قلم چی یا دیفرانسیل محوری گاج
تست: آبی قلم چی یا میکرو گاج
ریاضی پایه:
ریاضی پایه آبی قلم چی
ریاضی 2 میکرو گاج
هندسه 1 و 2:
جواد ترکمن
هندسه تحلیلی:
آموزش هندسه تحلیلی قلم چی یا هندسه تحلیلی محوری گاج
تست: میکرو گاج یا آبی قلم چی
ریاضیات گسسته:
آموزش ریاضیات گسسته محمود نصیری (راستی انتشاراتش چیه؟) + ریاضیات گسسته سنجش ریاضی
فیزیک پیش:
آموزش: مجموعه سه جلدی فار یا فیزیک پیش 1و2 محوری گاج
تست: میکرو گاج یا آبی قلم چی
فیزیک پایه:
آبی قلم چی یا میکرو گاج
شیمی:
شیمی 2-3وپیش مبتکران (تالیف آقای بازرگانی)
با تشکر
جناب حد اقل حالا که انقدر علاقه به شوخی بی جا و بی معنی داریدنقل قول:
لااقل همین رو به خوبی انجام بدین
اصلا میگیم ما بچه های فروم هیچ کدوم ایشون رو نمیشناسیم باز هم دو نکته باقیه:
1 _ پست خودتون که درش گفتین به اصطلاح اجازه گرفتین از ایشون که اسمشون رو بردارین
2_ خوبه که به تعداد پستهاتون و تاریخ عضویت یه نگاهی بندازین، تغییر نام کاربری با حفظ سوابق و تعداد پست ها امکان پذیر نیست
غلط نکنم میشناسمت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این حرفت اصلا خوشم نیومد.تو اسم منو برداشتی وعکس منو گذاشتی.
رمزینه!نقل قول:
کلا برای ریاضی پایه رمزینه بهتره یا گاج؟
خوبن تقریبا . درمورده شیمی هم میتونم بگم خوب توضیح داده . یعنی بنظرم اختصاصی ها خیلی کمبودی نیستنقل قول:
البته حتما باید کنارش تست زده بشه
مثلا کتاب دیفرانسیل بخونید خوب گفته ها،خوب هم میفهمید ولی یک سری چیز ها رو حداقل من در تست ها یاد میگیرم
عمومی ها هم : خب کتابی مثل ادبیات حتما کمکی میخواد
ولی عربی رو نمیدونم دقت کردین یا نه،بد هم نگفته.ولی اگر میخواین منبعتون کتاب باشه باید مو به موش رو بخونید
میدونین در کنار هر کتاب و منبعی یه مرحله ی اموزش و تدریس فوق العاده هست
که اسمش تست زنیه. هر چی بیشتر بهتر
راستی اسم ایشون هم اقا سینا هست.(فضولی حد نداره:43:)
موفق باشین
دوستمون هم پیغام هاشون رو ظاهرا حذف کردن.نقل قول:
تبسم خانم به نظر من زیاد توجه نکنید.
ایشالا با هم بیشتر اشنا بشیم تاپیک رو بهترش کنیم
سلام علیکم
دوستان میخواستم بدونم برای اینکه برای کنکور زبان تخصصی مسلط بشم ...باید چی کار کنم ؟!!!کلاس زبان میرم و سال سوم رشته ریاضی هستم ، از الان یه کتاب مبتکران که مولفش دکتر شهاب اناری است خریده ام و مربوط به لغات و اصطلاحات کنکور زبان هست ...میخواستم بدونم که ایا جلد های دیگه این کتاب که شامل قواعد و ریدینگ میشود را بخرم ؟!!!!! اخه کنکور زبان بدیش اینه که منبع نداره و همین اعصابمو ریخته به هم !!!
با تشکر:11: