شما که همکار هستید از مدیرا سوال کنید لطفا ،تا کی باید اینجوری باشه چرا فقط بعضی پروفایلها فیل هستن؟نقل قول:
مشکل از وزارت ارتباطات هستش انگار سیستم جدید دارن جایگزین میکنن که ایجوری ایراد میده .
Printable View
شما که همکار هستید از مدیرا سوال کنید لطفا ،تا کی باید اینجوری باشه چرا فقط بعضی پروفایلها فیل هستن؟نقل قول:
مشکل از وزارت ارتباطات هستش انگار سیستم جدید دارن جایگزین میکنن که ایجوری ایراد میده .
جواب ما رو هم نمیدن معلوم نیست چی شده از این آدرس استفاده کنید مشکل در محتوا نیستش انگار دامنه یا سرور دچار مشکل شدهنقل قول:
forum.p30world.net
forum.p30world.ir
من یه تاپیک زدم در همین مورد قراره مثل اینکه به زودی حل بشه....نقل قول:
جواب ما رو هم نمیدن معلوم نیست چی شده از این آدرس استفاده کنید مشکل در محتوا نیستش انگار دامنه یا سرور دچار مشکل شده
forum.p30world.net
forum.p30world.ir
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=422984
خوب ظاهرا که فعلا مشکل حل شده..بهتره برگردیم سر ماشین امریکایهای خودمون!!
جناب صادقی من واقعا نگران وضعیت آن ریویرا هستم که نکنه اوراق بشه و یا مفت بره دست یه نفر غریبه.!!اگر امکان داره آدرس دقیق محل اون پارکینگ را اینجا بگذارید تا از دوستان تهرانی هرکس تونست پیگیر آن بشه و خبری بیاره..در مورد فروشی بودن..وضعیت سند و مدارک و قیمت..
تشکر از همه
سلام
این عکس رو چند روز پیش که به خاطر ماموریت تهران بودم گرفتم از بازار بیهقی هم گذشتم فرصت سرزدن نداشتم اما دو تا فایر بیرد رو از دور دیدم فکر کنم قرمز و آبی بودن.
یه پونتیاک خاک خورده ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید عکسها بزرگه...
البته صاحبش مثل اینکه خبر ماشینشو داشت...
سلام دوستان میدونید چطور میشه این فیلم کامارو 2010 دانلود کرد اگه دوستان بگن ممنون میشم
[HTML]http://www.motortrend.com/av/roadtests/coupes/1006_2010_hurst_camaro_perfroamance_series_4_super charged_video/index.html#ooid=10MzVoMTrKSfLjy3yl1bppdAkLiMISLy[/HTML]
سلام ودرود
اگه برنامه SNAG IT رو داشته باشید میتونید پس از لود شدن کلیپ اونو ظبط کنید..نقل قول:
سلام دوستان میدونید چطور میشه این فیلم کامارو 2010 دانلود کرد اگه دوستان بگن ممنون میشم
سلام بر همه..اینجا بخاطر این داستان فیلتر خیلی سوت و کور شده!
این پونتیاک را اگر اشتباه نکنم سال پیش یکی از اعضاء همین کلوپ دیده بود و پیگیر شده بود..گویا خیلیها دنبالش هستند و دیگه صاحبش این فروشی نیست را پشت شیشه چسبانده!!
بهر حال اینهم خودش یه خبر جدید از این پونتیاک بحساب میاد..
من قصد خرید شورلت نوا رو دارم، کسی از دوستان برای فروش داره؟
کسی میتونه کمک کنه ؟
بهترین جا برای خرید در تهران کجاست، البته من در اراکم.
نوا؟..بد نیست اما بطور کلی چندان حرفی برای گفتن نداره...
بهر حال توی خود اراک هم میتونی پیدا بکنی و حتما بازار ماشین دست دوم داره..توی این دوتا سایت هم سر بزن ..تهران هم معمولا بازار عبدل اباد را همه میشناسن که جنوب شهره و محل اصلی معاملات خودرو دست دوم و حتی صفر از همه مدل..
مواظب باش سرت کلاه نره که حقه باز توی این بازار فراونه..!!بخصوص در باب ماشین امریکایی هر چی خواستی بخری عکس و مشخصات بگذار اینجا تا یه کمکی بکنیم..