یه چیزه سیاه مثل ... مثل یه پیچ اما پیچ نیست.:n27:
Printable View
یه چیزه سیاه مثل ... مثل یه پیچ اما پیچ نیست.:n27:
یه عکس بذار.نقل قول:
فن کاکردش عادیه..فقط درجه یک جا گیر میکنه بالاتر نمیره...بعد یک چیز دیگه اینکه تو منبع ذخیره اب زنگ داره..فکر میکنم اب گاهی وقتا از رادیاتور برگشت میکنهنقل قول:
شما یه فشنگی درجه آب شرکتی بخر که مشکل درجه آب ماشین حل شه و اگه میتونی بده آب رادیاتور و منبع کمکی رو هم کاملا تعویض کنن. یه آب رادیات 4 لیتری و یه ضد یخ 1 لیتری هم نیاز داری.نقل قول:
سلام دوستان ! من پراید 111 دارم امروز رفتم روشنش کنم وقتی استارت زدم برق پشت صفحه کیلومتر اومد ولی وقتی استارت میزنم روشن نمیشه ! با هول دادن روشن شد :n02: فکر کنم از باتری باشه ! اتصالات باتری هم چک کردم !
باتری فابریک روی ماشین هست الان ! باتری فابریک چند آمپر هست ؟
باتری جدید چی بگیرم ؟ ( با توجه به این که اهواز هوا گرمه و همیشه کولر روشنه )
ایرانی یا جارجی ؟
مرسی :n12:
وقتی استارت میزنی ولی روشن نمیشه پس مشکل از باتری و استارت نیست. مشکل باتری موقعیه که استارت نخوره یا خیلی ضعیف باشه.نقل قول:
سلام . مرسی . خوب الان چکار باید بکنم ؟؟؟ :n02: فکر کنم از باتری چون وقتی میرم دور میزنم میام تا 3 - 4 ساعت خوبه ! :n09:نقل قول:
ببین فرقی نداره. اولین چیز مهم باتری نیست :n01:نقل قول:
وقتی اینجا یا برای هر مکانیکی توضیح میدی باید دقیق توضیح بدی! وقتی میگی استارت می خوره من مکانیک اینطور برداشت می کنم که ماشین راحت و بدون هیچ مشکلی استارت میخوره! پس نتیجه گیریم اینه که باتری و استارت مشکل نداره! اما اگه بگی ماشین تو دو سه ساعت اول استارت می خوره اما بعدش دیگه راحت استارت نمی خوره من حدثم اینه که باتری مشکل داره. و اگه بگی استارت نمیخوره من حدثم اینه که یا باتری و یا استارت یکیشون مشکل داره!!
دیدی چقدر فرق داره توضیح دادن. باید درست توضیح بدی. حالا دقیق بگو مشکل چیه و کیا به وجود میاد تا بهتر راهنماییت کنیم.
خوب من شب قبلش ماشين رو گذاشتم تو پاركينگ . امروز ظهر خواستم روشنش كنم ، سويچ رو باز كردم و برق پشت امپر ها اومد ( چراغ چك و ... روشن شدن ) وقتي ميخواستم استارت بزنم ، انگار برق كم مياره و روشن نميشه ! با هول كوچيك روشن شد! و يك دوري باش زدم كه مثلا شارژ بشه . بعد ٢ - ٣ ساعت باز همين آش و كاسه :dنقل قول:
مدل ٩١
كاركرد ١٥٥٠٠
باتري فابريك
مرسي
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
خوب با این اوصاف باتری تعطیله اما احتمالا گارانتی داره. میبری یه نمایندگی که باتری داشته باشه و تعویض می کنی. باتری یک سال و 24000 کیلومتر گارانتی داره.