راه و روشی هست که فرق بین 718 ex تقلبی رو با اصلی فهمید؟ نمایندگی خود کنوود که تقلبی نمیدن خدایی نا کرده:31:
چون اینجا نمایندگی با مغازه هایه معمولی فرقی نداره اگر قصد دزدی باشه همه این کارن:41:
راه و روشی هست که فرق بین 718 ex تقلبی رو با اصلی فهمید؟ نمایندگی خود کنوود که تقلبی نمیدن خدایی نا کرده:31:
چون اینجا نمایندگی با مغازه هایه معمولی فرقی نداره اگر قصد دزدی باشه همه این کارن:41:
نقل قول:
سلام ، ممنون که همه پست هام رو یهو نقل قول کردی ! :12:
قیمت اون مدل ارت چند هست ؟ :3:
من هم عرض کردم که کامپونت دارم و الان دنبال یه low bass هستم ! :45:
دقیقا" ، بین مدل های زیادی گیر کردم ، آخه این بازار که هیچکسی تحویل نمی گیره ، یارو زورش میاد قیمت بده ، میاد واسه من سیستم روشن کنه ؟ :47:
می خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم ، اون pw15 رو یه ذره می ترسم ، آخه بعضی ها میگن که صداش گیجه ، یعنی رو تغییرات ناگهانی خود ساب قاطی می کنه ! :14:
باز هم منتظر نظرات سازنده دوستان هستم . :11:
سلام
برادر اگه خودت هم نسبت به اين pw15 شك داري اصلا نگير اگه يه ذره احساس كني خوب نيست بشه به 100000000 وات هم راضيت نميكنه
نقل قول:
سلام برادر گل . :11:
حقیقت من فقط یه نفر رو دور و برم می شناسم که اهل سیستم بازی و این کار ها هستش که اون هم ظاهرا" برای ما وقتی نداره ! :13:
من هرچی اطلاعات دارم ، تو این چند روزه از همین اینترنت به دست آوردم ، از همین سایت و یکی دو تا سایت فارسی دیگه !
اصلا" صدای هیچکدوم به جز اون mtx که گفتم به گوشم نخورده ، از شما دوستانی که تجربه دارید می پرسم ، گوش شما ، انگار گوش ما ، یه مدل که low bass قوی داشته باشه و زیاد گیج نباشه !
البته اگه پیشنهاد تازه ای نباشه میرم همون pw15 رو می گیرم ها ! :8:
راستی الان این ساب تو ایران چه مدلیش هست ؟ عنکبوت آبی با پرده نقطه نقطه ؟ تو سایتش دیدم جدید هاش کلا" نقره ای شده !
سلام
با اجازه دوستان
با اون مبلغي كه شما داري بهترين انتخاب همين pw15 و آمپ كنوود 8104 هست در مورد صداش هم من نميگم گيجه در قياس با t4 ضعيفه البته t4 يه ساب مخصوص spl هستش و در حد مقايسه نيستن و تا جايي كه من pw15 ديدم همه با عنكبوت آپي و پرده نقطه نقطه مشكي بوه
تشكر
سلام مجددنقل قول:
من قيمت بازار رو ندارم ولي تو سايتش مدل 12 اينچ معمولي رو زده 279 دلار.نمايندگيش هم تو خ شريعتي،ابتداي خ معلم هستش.ميدونم به بودجه شما نميخوره ولي اگر فقط Low Bass ميخواهي،تنها ساب ووفري هست كه ميتونه شما رو راضي كنه.Xmax (كه مهمترين مشخه ساب ووفرهاي از اين دست هست)برابر "3.5:18:ميدوني يعني چي؟!!:18:
ميتوني به اينجا هم سر بزني:
سلام به همه دوستان.راستش من میخوام رو ماشین سیستم بندازم از هیچی هم اطلاع ندارم .میخوام هم dvd بخوره هم flash.قیمتشم مناسب باشه یکی از دوستام زابله میگه میگن اینجا قیمتا خوبه تحقیق کن هر چی خوبه برات بگیرم.من هیچ نوع اطلاعاتی ندارم.در مورد قیمتهاش هم هیچ اطلاعی ندارم اگه میشه کمکم کنید.راستی ساب هم میخوام.اونم برام لطف کنید معرفی کنید.اگه لطف کنید تا دوستم نیومده برام بهترین و مناسب ترین رو معرفی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
:37:
حیف گرونه ، حالا یه روز خوب میاد ، که من هم بخرم !
فعلا" رو همین زیر 100 تومنی ها می چرخم ، احتمال زیاد هم همین پیکاسو 15 اینچی رو بگیرم !
راستی باکس آماده بگیرم از فروشنده یا خودم بدم بسازن بهتره ؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
راستی ، 7204 زورش بیشتره یا 8104 ؟
اولی استریو ، دومی مونو ! :5:
حتما 8104 بگیر! چون 7204 روی 2 اهم استیبل نیست !! همینطور 8104 سری D هست مصرفشم کمتره!نقل قول:
نقل قول:
آخه می خواستم یه کانالش رو هم بدم به یه جفت s20 !
بی خیال صدای ریز بشم ؟ :13:
مصرف این دو تا آمپ هر کدوم چقدره ؟ 12 ولت روی چند آمپر ؟